Şimdi Ara

Chevrolet Türkiye Memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce okuldan bir arkadasımın otomatik vites arabasında şanzıman sorunu meydana gelmis. sorun ise şanzımanda vitesi geriye R konumuna takınca vitesin 3 saniye sonra geçmesi, bende görüsmüstüm diğer viteslerde hiç bir sorun yok fakat R ye alınca araba 3 saniye sonra R ye geçiyor ve 3-4 saniyeden önce gaza basınca tak diye ses geliyordu.

servise götürdük beraber incelediler ve şanzıman beyni mi ne öyle bi parçanın gelcegini yurtdısından gelcegini bu yüzden 2-3 haftayı bulabilcegini söylediler (GARANTİ KAPSAMINDA)

sonuç olarak arkadasım 1.5 haftadır arabasız geziyodu, bugün dedim Chevrolet Türkiye'yi ara yardım iste, yanımda aradı konuştuk

ve 40 dakika sonra bize geri dönüp parça gelip de araba tamir olana kadar, teslim edilene kadar arkadaşıma ücretsiz olarak araba sağlıcaklarını söylediler.

daha önce bende bir kaç kez aramıştım, gerçekten müşteri memnuniyeti cok iyi, ilgilenmişlerdi sonrasında da sorununuz çözüldümü baska bir sıkıntınız varmı vs. diye aramışlardı.

sonuç olarak söylenene göre parçanın gelmesine daha 1-5 2 hafta var ve arkadasım bu 1.5-2 hafta boyunca arabasız kalmıcak. bende bir chevrolet kullanıcısı olarak burdan Chevrolet Türkiye'ye teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 22 Eylül 2011; 15:02:45 >

• chevrolet candir
  • Çakma şevrole, Koreli, dayvu cart curt diye yığılır şimdi forumun kıdemli ergenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Çakma şevrole, Koreli, dayvu cart curt diye yığılır şimdi forumun kıdemli ergenleri.

o degilde sonyde cinde uretim yapiyor sony cin markaasimi hayir degil ama insanlar bunu anlamak istemiyor ford turkiyede uretim yapiyor turk markasimi hayir degil....
  • o önyargılar yavaş yavaş silinmeye basladı chevrolet in kaliteli araçları sayesinde :)

her seferinde söylemekten bıktım, 2004 2005 2006 yılında Türkiye'ye gelen chevrolet ler evet daewoo idi.

fakat ondan sonraki chevrolet ler tamamen GM tarafından tasarlanıp yine tamamen Güney Kore'deki GM fabrikalarında üretildi.

şu an hala satılan chevrolet otomobilleri de %100 Chevrolet tir. GM mühendisleri tarafından tasarlanır, GM tarafından üretilir.

ayrıca güney kore malına laf edenlerin Güney Kore nin süper teknolojisi hakkında bi fikirleri yok sanırım :)
  • aynı durum hyundai da da var , böyle bi durumda yedek araç temin ediyorlar yolda kalma vb. durumlarda da
  • Forumda malesef cok fazla marka fanatikligi var, Adam araba almis, o paraya o teneke alinirmi vs vs.. Simdi yazima cok guzel devam ederdimde 1200 mesajima ayip olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğruya doğru chevrolet gitgide TR piyasasında yeriini alıyor.Burda bence en önemli detay müşteri memnuniyetini bir an bile olsun kaybetmeden piyasaya oturmaktı.Gördüğüm kadarıylada bunu başarıyor Chevrolet.İnşallah böyle devam eder...
  • Bana en fazla 1 hafta verilebileceği söylenmişti. İnşallah parça gelene kadar kalır araç.
  • Bütün markalarda var ama bazıları araç vermekten yada günlük 50 lira civarı olan ücretten kaçmaya çalışıyor.
  • şanslıymıssınız diyebilirim genelde fırmalar pek ılgılenmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Forumda malesef cok fazla marka fanatikligi var, Adam araba almis, o paraya o teneke alinirmi vs vs.. Simdi yazima cok guzel devam ederdimde 1200 mesajima ayip olur

2. eli yok falan
  • Eşimin Toyotası üç hafta serviste yattı, basit bir yandan sürtme yüzünden. Ne araç verdiler ne de başka bir şey.
    Gm, önceden cok sorunlu idi. Kendini toparliyor galiba.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Eşimin Toyotası üç hafta serviste yattı, basit bir yandan sürtme yüzünden. Ne araç verdiler ne de başka bir şey.
    Gm, önceden cok sorunlu idi. Kendini toparliyor galiba.
    Saygılar.

Kaza yaptiginizda, policenizde varsa kasko verir kiralık aracı. Burada kaza yok arıza var.
  • Aynen. Kullanıcı hatassında kasko deverye girer. Burdaki olay fabrika hatası. Yani aracın garantisi devreye girdiği durumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Çakma şevrole, Koreli, dayvu cart curt diye yığılır şimdi forumun kıdemli ergenleri.

o degilde sonyde cinde uretim yapiyor sony cin markaasimi hayir degil ama insanlar bunu anlamak istemiyor ford turkiyede uretim yapiyor turk markasimi hayir degil....

troy sanki bu mesajında chevrolet de çin de üretiliyo gibi anlasılıyo düzelt istersen :)

bu arada telefondaki bayana sordum, araba yapılıp teslim edilene kadar bana araç sağlıcaklar isters 2 hafta olsun ister 1 ay :)

• O konulara girersek çıkamayız. Opel Amerikan markasıdır ve fiatın dizel motorunu kullanır desem millet meşhur kaliteli Alman markasını göklere çıkarırlar. Ama O meşhur üstün alman markasının ticari araç üretme kabiliyeti yoktur. Chevrolet de Opel de GM'a ait markalar. Opeli hala inatla Alman olarak görenler var. Menşey meselesi biraz karışık yani.
  • Az önce yine chevi ile ilgili olumsuz konu okumuştum... O arkadaşta ayıplı araç için mahkemeye vermiş...

bu da linki...

http://forum.donanimhaber.com/m_50058738/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

o önyargılar yavaş yavaş silinmeye basladı chevrolet in kaliteli araçları sayesinde :)

her seferinde söylemekten bıktım, 2004 2005 2006 yılında Türkiye'ye gelen chevrolet ler evet daewoo idi.

fakat ondan sonraki chevrolet ler tamamen GM tarafından tasarlanıp yine tamamen Güney Kore'deki GM fabrikalarında üretildi.

şu an hala satılan chevrolet otomobilleri de %100 Chevrolet tir. GM mühendisleri tarafından tasarlanır, GM tarafından üretilir.

ayrıca güney kore malına laf edenlerin Güney Kore nin süper teknolojisi hakkında bi fikirleri yok sanırım :)

Türkiyede tek kaliteli aracı Cruze
    eğer Kalos u Aveo yu GM yapıyorsa Camaroyu kim yapıyor :) hiç sanmıyorum
  • Gayet iyi hizmet tebrik ederim firmayıda sağlayıcıyıda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.