Şimdi Ara

Chevrolet Alacağım Aveo mu Cruze mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar chevrolet almayı düşünüyorum 500- 600 k arası bütçem var. İlk arabam olacak sizce Aveomu mantıklı Cruzemi.

Kronik problemli ,piyasası düşük deniliyor ancak her arabada sorun vardır diye düşünüyorum ayrıca bu fiyata 2008 model 280binde opel almak istemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aveo sorunlu. Cruze daha da sorunlu. İlla alınacak ise öncelikle son kasa Dizel 1.3 Aveo LTZ bakın. Bulamazsanız 2011 sonrası lpg siz Cruze bakın. 2008 öncesi 1.4 Aveo da sorunsuz ama model eskiyor oldukça. Ayrıca eski kasa Aveo aşırı kalitesiz. Hiç almamak daha iyi.

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt

2011'de t255 kasa sedan aveo almıştım, 2015'de aldığım bayide cruze için takasa girmeye kalktım, servis müdürü öyle şeyler anlattı ki aveo kullanmaya devam ettim geçen ay 120 bin km.de iken takasa verdim opel grandland aldım

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i30 mu peugeot 308 mi?
    9 yıl önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • degobar kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt

aveo için 10 yıl opel yetkili bayiine gitmiştim, 10 yıldan sonra artık chevrolet bakmıyoruz yasal süreniz doldu diye bizi kapı dışarı ettiler, 4 yıl da bosch servisi kullandım ama parça temini konusunda oem parça kullandıklarından pek memnun değildim, sonra aklıma esti astra ya da frontera almak için bayiye gittim astra bana küçük geldi frontera da çok boş geldi grandland'e karar vermiş olduk parasına göre kullanımı rahat konforlu bir araç bir 10-15 sene de bunu kullanırız artık

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • 3 yıl Aveo dizele bindim .Z rot ve alt takımda bı kaç parça dışında sorun yaşamadım .oldukça ozellikliydi ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktığım araçlar 1.6 124lük benzin lpgli. Ama bunların çelik subaplı olanlarına bakıyorum. Çelik subap lpg sorunlarını ortadan kaldırıyor deniliyor. Oda işe yaramıyorsa bu aracın benzin lpgsini kim kullanıyor ki .....

Kim mi kullanıyor? Senin gibi araçtan anlamayan ve yukarıda bir çok kişinin LPG lisini alma dediği halde, inatla alıp başına bela edenler kullanıyor.

• Memnun olanlar yalan söylüyr ozaman :) herkeste arabalardan anlamak zorunda değil..otomatik araç bakıyordum 500-600 bandına eski araç km fazla diye chevrolete yönlenmiştim bu yüzden sordum soruyu. Her arabanın olumsuz yorumu çok. Pego bakıyorum otomatik alma deniyor, chevrolete birsürü yorum, ww bakıyorum eskileriyle uğraşma deniyor. Japondan başka seçenek kalmadı.

Hocam her arabanın bir kötü yönü oluyor illa ki. Temiz bakımlı bir şey olmalı önemli olan o. Japon dediğin honda civic de motor yiyen de var. Üstelik aynı paraya 10 yıl eski model alırsın ancak japon alırsan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam bence çok iyi yapmışsın. darısı bizim başımıza artık. gerçekten güzel bir araç seçimi olmuş.

• Düşük km, 1.3 Dizel Aveo öneririm.
    Aracın geçmişi, nasıl kullanıldığı, düzenli bakım yapılıp yapılmadığı gibi konular da önemli.
    Temiz ve düşük km dizel aveo sizin için sorunsuz olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Opel motorunu sevmem normalde pek tercih edebileceğim bir araba değil ama bu paralara bu kondisyonda çok fazla seçenek yok maalesef.

Aveo dan önce Hyundai getz ve clio baktım yürüyen cenazeydi arabalar vasat durumdaydı, Paylaştığım araba denk geldi bulunduğum bölgede aldım.

Alır almaz ağır bakıma soktum Triger,Yağ soğutucusu,Devirdaim,termostat,buji,tüm filtreler,şanzıman yağı vs değişti 35.000 TL yakın bir para harcadım 1 ayda 2.000 km yaptım şuanlık memnunum.

Benzinli alacaksanız kesinlikle lpg takılmamış alın lpg giden bir araba değil ve antifiriz kullanılmışsa kolay kolay sorun yaşamazsınız.

Bu paralara farklı alternatif olsa onu öneririm ama yok gibi bu arada araba parasına göre çok konforlu, Tam otomatik şanzımanı 3000 devir de 120 KM/s ile gidiyor bir önceki aracım 2022 bayon 1.4 tam otomatik de bu devirde gidiyordu  

Yol sesi gelmiyor ama 100 geçtikten sonra hertürlü rüzgar motor sesini aldığı için sesiz bir araba değil 100 geçmezseniz çok sesli bir araba değil.

Motoru dışında hoştur işin özü parasına göre

Cruze mutlak olarak daha güzel ama bu paralara temiz bulmak zor gibi.

donanımhaber forum
    2011 Model Tam Otomatik Aveo İzlenimlerim (470.000 TL)
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162163772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 14 Ekim 2025; 0:54:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.