Bildirim
clio mu i20 mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Makyajlı Clio bence bir çok dinamikte i20 den iyidir leğen kalitesinde plastiği yüzünden çok eleştirildi kalite algısını düşürende aslında bu ama, clio nın yol tutuşu sınıf ortalamasından epey iyiyken koltuk ergonomisi konforu sınıf standartlarında, clio kısa keskin darbeleri iyi sönümlerken uzun yüksek darbeleri sert süspansiyonlarından dolayı iyi sönümleyemiyor keza i20 de görece sert ama kısa keskin darbeler olduğu gibi içeride sürüş dinamiklerinde epey iyi clio i20 ye göre i20 iç hacim ve konfor harici geride
Clio nun Motorları iyi direksiyon. Keskin net ama hissiz
İ20 nin motorları iyi ama çok yakıyor direksiyon keskin ve net değil ayrıca hissiz iyi hissettirmiyor
Yine İ20 bence çok ruhsuz ağırkanlı bir araba konfor olarak bir tık daha iyi olsada clio genel olarak daha iyi bir araba benim tercihim clio olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 11 Ağustos 2020; 10:39:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözüne hoş geleni al hocam.
Ikisi de piyasa arabası. 2015 sonrası i20 bence de güzel, C segment Hb araç gibi duruyor hatta.
i20 deneyimlemedim bilmiyorum ama clio dci motor üzmez temiz motordur. Aralarında 15 hp fark var i20 bir tık daha seri olacaktır. Ama ahım şahım kadar da değil.
i20 1.4crdi jump paketi 3 yıl 50.000 km kadar kullandım. Aracın yalıtımı gerçekten iyi. Konforu yeterli. İçi cliodan geniş. Motoru güçlü 6 ileri olması avantaj. Cliodan daha kaliteli bir araç. Yakıt tüketimi de çok düşük 5lt nin altındaydı hep.
Cliodan dezavantajları ise yol tutuşu daha zayıf clio daha çevik. Bir de araç ağır ve bunu hissettiriyor.
Her şeye rağmen i20 tercih ederim. Sadece bakıma götürdüm aracı sıfır sorun.
Hocam ikisininde baz paketlerini jump ve joy uzun süre kullandım;
i20 b sınıfına göre ağır ve nispeten biraz daha büyük bir araç
clio bi tık daha az yakıyor ve beygiri düşük olmasına rağmen daha seri
clio baz pakette hız sabitleyici olması avantaj i20 baz pakette yok
clio'nun arka tarafı çok dar ve basık, aracın yalıtımı kötü 120 km hızdan sonra çok ses alıyor
bütün bunlara rağmen bence clio daha karakterli bir araç, ben alacak olsam eğer arkada birisi
oturmayacaksa ve makyajlı kasaysa clio tercih ederim -
İkisine de bindim hatta clio kendi aracim. Ben olaya ic hacim ferahlik acisindan yaklasicam. İ20 nin ic hacmi daha genis, daha ferah. Arkada oturdugumda vay be genismis bu dedim. Clio ise on taraf iyi ancak arkalar basik ve dar malesef. Hacim senin icin onemli kriter ise ozellikle arka hacim icin i20 derim.
Clio daha kalitesiz, daha dar ben i20 tercih ederdim. -
İ20 clionun yanında zerre iş görmez. -
bende ikisinin arasında kalıp i20 aldım.
Ben arkadaşlara katılmıyorum. i20 her anlamda daha önde benım ıcın
ikisinide yeterine kullandım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
i20 çok daha iyidir ancak 2016 modelini o yazdığınız fiyata bulmanız imkansız. tramerli ise olabilir. -
İkisi arasında tercihim i20 olurdu İ20'nin jump paketi çok boş alabiliyorsanız style paket alın derim bir de dizel oldu mu ohh mis 6 ileri vitesin konforu fark ediliyor, benzinli de 5 ileri vites Ayrıca Clio'nun içi bana hiç ferah gelmiyor. -
İkiside dizel ise her türlü i20.Benzinse 0,9-1,2 tce motoru clio gerisi için i20 -
Her anlamda iyi demek çok iddaalı bir cümlequote:
Orijinalden alıntı: Zeen
bende ikisinin arasında kalıp i20 aldım.
Ben arkadaşlara katılmıyorum. i20 her anlamda daha önde benım ıcın
ikisinide yeterine kullandım.
Hocam iyi aslinda daha iyi oldugu icin degil.
3 assagi 5 yukari ayni arac burada kisisel beklentiler devreye giriyor.
Tipi daha cok hosuma gidiyor
Konsolunu daha cok begeniyorum
Hic masraf cikartmadi 3 senede.
Haa clioyu alsam onada alisir severdim yani ama ben i20ciyim
Clio onden tospaya benziyor son cikan far gözuyle begenmeye basladim bende
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aralarına Kia Rio'yuda ekleyebilirsin. i20 ayarında ancak fiyatı daha uygun olacaktır. -
Anladım kişisel zevklere göre değişir tabiki b segmentinde aman aman fark yok markalar arasında polo malzeme kalitesiyle fiesta sürüş hissiyatı ile clio sportif görünümüyle öne çıkıyorquote:
Orijinalden alıntı: Zeen
Hocam iyi aslinda daha iyi oldugu icin degil.
3 assagi 5 yukari ayni arac burada kisisel beklentiler devreye giriyor.
Tipi daha cok hosuma gidiyor
Konsolunu daha cok begeniyorum
Hic masraf cikartmadi 3 senede.
Haa clioyu alsam onada alisir severdim yani ama ben i20ciyim
Clio onden tospaya benziyor son cikan far gözuyle begenmeye basladim bende
i20 tabii ki.
B segment araçta arayacağın en önemli şey iç hacimdir. i20 bu açıdan çok daha önde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X