Arkadaşlar 600K gibi bir bütçe var 3 tane seçenek belirledim sizce hangi aracı almalıyım. İlk aracım olacak. Chevroleti seven çok seviyor ama sevmeyeni çok.Bi yandan Opel yeni model ama KM fazla. WW 2007 değilde 2009 olsa direkt alırdım ne yapsam daha mantıklı sizce . ACİL YARDIM YARIN BAKMAYA GİDİCEM :)))
Chevrolet / Cruze / 1.6 / LT / 2012 MODEL DÜŞÜK KM OTOMATİK+LPG'Lİ sahibinden.comda - 1271734618
Chevrolet Alacağım Aveo mu Cruze mi??
Arkadaşlar chevrolet almayı düşünüyorum 500- 600 k arası bütçem var. İlk arabam olacak sizce Aveomu mantıklı Cruzemi.
Kronik problemli ,piyasası düşük deniliyor ancak her arabada sorun vardır diye düşünüyorum ayrıca bu fiyata 2008 model 280binde opel almak istemiyorum.
İlk Araba Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Yeni evlendim ve eşimle kullanabileceğim otomatik vites araba arayışındayım. Arabaların teknik detaylarından anlamadığım için alacağım arabanın bakımlarını yaparım ancak arızası az olan, az yoran, az sanayiye sokan bir araç arıyorum Bütçem 500-600 bin arasıdır. Çok araba baktım ancak bir türlü bulamadım. Hangi detaylara takılmalıyım bilmiyorum. Genel de KM 200bin altı ve kaput, bagaj değişen olmayanları aradım hep. Fiesta, astra,i20 falan baktım. Önerebileceğiniz modeller var mıdır. Eksilerinide yazarsanız sevinirim . Teşekkürler.
Ev işleri için kullanılabilecek matkap seti
Merhaba, ev işlerinde kullanabileceğim 500-1500 tl fiyat aralığında matkap seti için öneriniz varmıdır. Darbeli olmasına gerek yok tabi o özellikte olsa iyi olur. Genel olarak uygun fiyatlı ve sağlam birşey arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0