Şimdi Ara

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
49.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojana

Bu arada önceki mesajımda yazmayı unuttum, umarım daha fazla sıkıntı yaşamadan meseleyi çözümlersiniz. gösterge çok fazla oynuyor ayrıca motorda kesinlikle bir şey var. eğer benzindeyken yapıyorsa benzin pompasından olabilir.

Teşekkürler. İster istemez yargı sistemlerimizden dolayı uzuyor. Servis müdürü enjektörlerden kaynaklandığını söylemişti fakat dediğim gibi işi lpg'ye yıktılar :).
  • Reno garantili, motorlu, yürüyen aksamlı dacia varken neden chery? Jvc teyp falan mı var donanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

Reno garantili, motorlu, yürüyen aksamlı dacia varken neden chery? Jvc teyp falan mı var donanımda

Konuyu marka kıyaslamasına çevirmeye gerek yok. Kusura bakmayın fakat Dacia benim gözümde beş para etmez, başkasının çatısı altında yaşam mücadelesi veren bir firmadır. Rakibi olarak Sandero/Logan'dan gerek donanım, gerek fiyat, gerek konfor konusunda, bunu deneyimlemiş biri olarak daha iyidir. Dacia Sandero/Loganın marka avantajı, dizel motoru, yalıtım olarak ve yetkili servis olaraksa Chery'den daha iyidir diyebilirim. ABS'yi para karşılığında sunan bir firma dacia. Her satıcının bir alıcısı olduğu, distribütör firmanın yaşattığı bu problemler genel olarak markaya maal edilmemelidir. 1 yılı dolmadan çürümeye yüz tutan daciaları da gördük bu forum altında. O yüzden yazarken birazcık mantıklı olmak sizlerin saygınlığı açısından daha iyi olacaktır. Her konuda polemik yaratmaya gerek yok kısacası.

Saygılarımla.

• quote:

İleri ki zamanlar da aracı ilk çalıştırmada oluşan teklemeyide kayıt altına alıp paylaşım yapacağım. Elimde daha bir çok kayıt bulunmaktadır fakat bunların sizleri aydınlatma açısından yeterli olacağını düşünüyorum.

ben de kimo sahibiyim , lpg dönüşümünde motorun garantiden çıkma olayını seviste söylediler ama ben yine de bu ay içinde taktırdım neyse.. davanın sonucunu merakla bekliyorum, bu arada gösterge lpg dönüşümü sonrasında benim de arızalandı ama sizin ki gibi dalgalanma yapmıyor hiç göstermiyordu.

serviste usta lpg takırlıken hız göstergesi kablosunu yeriden oynattıklarını o kablonunda motora temas edip kısa devre yaparak sigortasını attordığını söyledi kabloyu gördüm dediği gibiydi , kabloyu sabitledi sigorta değişti düzeldi..

buradan hız göstergesine gelen bir sinyal var yani voltaj yada akımda olan dalgalanma sebep olabilir, kablo yüksek akım geçen bir elektrik kaynağından etkileniyor olabilir yada soyulmuş bir yerinden bir yere ufak temasları olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: brkgen

quote:

İleri ki zamanlar da aracı ilk çalıştırmada oluşan teklemeyide kayıt altına alıp paylaşım yapacağım. Elimde daha bir çok kayıt bulunmaktadır fakat bunların sizleri aydınlatma açısından yeterli olacağını düşünüyorum.

ben de kimo sahibiyim , lpg dönüşümünde motorun garantiden çıkma olayını seviste söylediler ama ben yine de bu ay içinde taktırdım neyse.. davanın sonucunu merakla bekliyorum, bu arada gösterge lpg dönüşümü sonrasında benim de arızalandı ama sizin ki gibi dalgalanma yapmıyor hiç göstermiyordu.

serviste usta lpg takırlıken hız göstergesi kablosunu yeriden oynattıklarını o kablonunda motora temas edip kısa devre yaparak sigortasını attordığını söyledi kabloyu gördüm dediği gibiydi , kabloyu sabitledi sigorta değişti düzeldi..

buradan hız göstergesine gelen bir sinyal var yani voltaj yada akımda olan dalgalanma sebep olabilir, kablo yüksek akım geçen bir elektrik kaynağından etkileniyor olabilir yada soyulmuş bir yerinden bir yere ufak temasları olabilir

Merhaba,

Daha önce dediğim gibi araç bana chery bayii tarafından lpg'li satıldı. Şu an araçlarına 7 yıl garanti verdikleri için lpg olayını desteklemiyorlar. Benim aldığım sırada 3 yıl veya 100.000km. garanti süresi vardı araçlarların. Gösterge sorununuzu halettirmenize sevindim. Burada ki ustalarımız bu işin üstesinden gelemediler. Göstergem bazen düzgün, bazen hiç çalışmıyor. Genel olaraksa vidyo da ki gibi yukarı aşağı sapmalar yaparak yoluna devam ediyor :)). Bu sıkıntıyı şu anlık navigasyon cihazımla aştım.

Dava sonucunu ise, buradan zamanı geldiğide paylaşacağım.

Saygılarımla.

• demeki bütün verilen para güvenlik için
  • geçen hastane bahçesinde gördüm tasarımı çok tatlı bir araba
  • hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

Teşekkürler. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

sıkıntılar yaşamışsınız ama umarım kısa zamanda çözülür sıkıntılarınız
  • quote:

quote:

quote:

sıkıntılar yaşamışsınız ama umarım kısa zamanda çözülür sıkıntılarınız

Tekrar teşekkürler. Mağduriyetimizi gidermek için para iadesi olarak dava açtık. Herşey lehimize zaten. Bir takım eksiklikler yüzünden davamız uzadı. Sağlık olsun. :))

• hocam sıfır araba alıyosunuz 10 bin km de motor teklemesi vs. hangi markada var ? chery den nasıl memnun kaldınız anlamadm 2.el arac alsanız tamamda sıfır arabada
    quote:

1. Aracın motorunun soğukken teklemesi.
    2. Kilometre saatinde meydana gelen sapmalar. Aksilik ya, ne zaman servise gitsem km. göstergesi düzeliyordu :)). Fakat cep telefonumla kayıt altına aldığım için, kendilerine izlettim.
    3. Aracın triger kayışından ses gelmesi (motor sıcakken).

3000 tl lik masraf vermiş 50bin km ye gelince ne yapar bu araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeak13

hocam sıfır araba alıyosunuz 10 bin km de motor teklemesi vs. hangi markada var ? chery den nasıl memnun kaldınız anlamadm 2.el arac alsanız tamamda sıfır arabada
    quote:

2. Kilometre saatinde meydana gelen sapmalar. Aksilik ya, ne zaman servise gitsem km. göstergesi düzeliyordu :)). Fakat cep telefonumla kayıt altına aldığım için, kendilerine izlettim.

3.000 TL'lik bir masraf olduğuna nasıl karar verdiniz?

Aracın teklemesinin incelemeler sonucun da lpg'den kaynaklandığı anlaşıldı ve zavoli firması garanti kapsamından lpg enjektörlerini değiştirdi. O andan itibaren her hangi bir tekleme sorunu yaşamamaktayız.

Diğer kilometre sayacı (kadran) gibi sorunlar devam etmektedir. Aracın fabrikasyon arızalar dışında her hangi bir kusuru yoktur. Bu sorunları her kimo sahibi yaşamamaktadır. Lpg'yi bu işin içine katmıyorum. Aracımız 20.000 kilometre olmuş ve 2 seneyi doldurmuştur. İlk günkü diriliğini korumakta ve memnuniyetimizi sürdürmekteyiz. Bunların dışında tüketici davamız devam etmektedir. Gelişmeleri zamanı geldiğin de ayrıntılı olarak paylaşacağım.

Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeak13

hocam sıfır araba alıyosunuz 10 bin km de motor teklemesi vs. hangi markada var ? chery den nasıl memnun kaldınız anlamadm 2.el arac alsanız tamamda sıfır arabada
    quote:

3.000 TL'lik bir masraf olduğuna nasıl karar verdiniz?

Aracın teklemesinin incelemeler sonucun da lpg'den kaynaklandığı anlaşıldı ve **** firması garanti kapsamından lpg enjektörlerini değiştirdi. O andan itibaren her hangi bir tekleme sorunu yaşamamaktayız.

Diğer kilometre sayacı (kadran) gibi sorunlar devam etmektedir. Aracın fabrikasyon arızalar dışında her hangi bir kusuru yoktur. Bu sorunları her kimo sahibi yaşamamaktadır. Lpg'yi bu işin içine katmıyorum. Aracımız 20.000 kilometre olmuş ve 2 seneyi doldurmuştur. İlk günkü diriliğini korumakta ve memnuniyetimizi sürdürmekteyiz. Bunların dışında tüketici davamız devam etmektedir. Gelişmeleri zamanı geldiğin de ayrıntılı olarak paylaşacağım.

Saygılar.

pardon hocam yukarıda 3000 tl yazmısınız ama o araba masrafı deilmiş yanlış okumusum

• Chery nin bazi modellerinde konsol plastiklerinde kanserojen bulgular tespit edilmis

Chery bircok modelini geri cagiriyor bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Chery nin bazi modellerinde konsol plastiklerinde kanserojen bulgular tespit edilmis

Konu hakkında bilgim olmakla beraber, bu sorun Kimo modelini kapsamamaktadır. Bahsi geçen araçlar J11 (Tiggo) ve J3 (Niche ve Chance) modellerini oluyor. Chery Kimo ise J1 olarak geçmektedir.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/cinli-otolara-kanser-soku/ekonomi/ekonomidetay/17.08.2012/1582533/default.htm
    http://www.cherymotors.com.au/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 3 Eylül 2012; 2:09:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun

Chery nin bazi modellerinde konsol plastiklerinde kanserojen bulgular tespit edilmis

Konu hakkında bilgim olmakla beraber, bu sorun Kimo modelini kapsamamaktadır. Bahsi geçen araçlar J11 (Tiggo) ve J3 (Niche ve Chance) modellerini oluyor. Chery Kimo ise J1 olarak geçmektedir.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/cinli-otolara-kanser-soku/ekonomi/ekonomidetay/17.08.2012/1582533/default.htm
    http://www.cherymotors.com.au/

Tartışma yaratma amaçlı yazmadım yanlış anlama,

güncel bir haberdi altyazı geçeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: erakcora

Reno garantili, motorlu, yürüyen aksamlı dacia varken neden chery? Jvc teyp falan mı var donanımda

+1

@ SonpoL

bilgilendirici mesajlariniz icin tsk
  • 17000 tl ya chery kimo lusso 2011 nasıl fiyat....kazasız temiz,bir tane lokal boya var....alınırmı ne dersiiniz...
  • herşey güzel motor kötü 0-100 km hızlanması 16,5 sn. zamanla bu 18 olur.

gitmez bu araba deli eder insanı. tam bayan arabası.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.