Şimdi Ara

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
48.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayağı sıkıntılı bir süreç geçirmişsiniz.Asıl merak ettiğim soru servise aracınızı teslim ettikten sonra hangi model arabada karar kıldınız ? Alternatör ve işçilik parasını da iade ettiler mi ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sonucunu bile bile yokuşa sürdüler. Bu sebeple 1.5 sene gibi bir süreyi buldu mahkeme süreci. Alternatörü dava dosyasına ekletip para talebinde bulunmadım. Aracı teslim ettiğimiz + olarak lpg döünüşüm ücretini de aldık. Kimo'dan sonra tercihimiz yeni Fiat 500L oldu. Hatta bu araç üzerine açtığım topik mevcut. Bu ay sonuda yeni kasa 3.20'mimizi bekliyoruz hayırlısı ile :).

Chery kimo bence tercih edilesi güzel bir araç. Hiç bir zaman pişmanlık yaratmadı bizde. Hatta kardeşim şehir içi için kendisine tekrar almayı düşünüyor, yaşadığımız olumsuz gelişmelere rağmen. Maalesef ki mermerler gerçekten sıkıntılı bir firma.

Saygılarımla.
  • arkadaşlar geri kaçırma yapıyor mu otomatik viteslerin bu aracın?
  • aslında kötü değil ya alışveriş merkezlerinde poşetleri arabaya taşımak için kullanılabilir, az yakıyor demiştiniz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

Sonucunu bile bile yokuşa sürdüler. Bu sebeple 1.5 sene gibi bir süreyi buldu mahkeme süreci. Alternatörü dava dosyasına ekletip para talebinde bulunmadım. Aracı teslim ettiğimiz + olarak lpg döünüşüm ücretini de aldık. Kimo'dan sonra tercihimiz yeni Fiat 500L oldu. Hatta bu araç üzerine açtığım topik mevcut. Bu ay sonuda yeni kasa 3.20'mimizi bekliyoruz hayırlısı ile :).

Chery kimo bence tercih edilesi güzel bir araç. Hiç bir zaman pişmanlık yaratmadı bizde. Hatta kardeşim şehir içi için kendisine tekrar almayı düşünüyor, yaşadığımız olumsuz gelişmelere rağmen. Maalesef ki mermerler gerçekten sıkıntılı bir firma.

Saygılarımla.

otomatik viteste yokuşta kaydırma yapıyormu
    bunlar ne kadar yakıyor km bilginiz varmı

• Mesajım bulunsun inceleyeceğim

• Iki haFTA boyunca istanbuldaydim, Bir Tane kimo göremedim

• Yokuşda geri kaydırma yapıyormu - otomatik vitesi tam otomatikmi yarı otomatikmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cornelius09

Yokuşda geri kaydırma yapıyormu - otomatik vitesi tam otomatikmi yarı otomatikmi acaba

hocam yokuşta tam otomatikler gibi değil çok fazla kaydırma yapmıyor
    yarı otomatik yani troptonik
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Iki haFTA boyunca istanbuldaydim, Bir Tane kimo göremedim

genelde çok fazla yok piyasada
  • Bizim bi komsuda var tik demedi şimdiye kadar güzelaraba yapmislar. Zaten eski japon muydu koremiydi o arclarin parcalarida kullaniliyirmus

• Bizimde keşkeyerli 5 yil garantili ve ncapten en azindan 3-4 yildiz alan ggüzel tasarimli bi aracimiz olsa. Motoru al hyundaiden olay tamam iste. İran bike pejodan aldi tata mjet italyadan amerikadan aldi. Bizde niye olmasin. İlla ki motoru uretecez diye biseyler yok. En zoru motor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

Bizim bi komsuda var tik demedi şimdiye kadar güzelaraba yapmislar. Zaten eski japon muydu koremiydi o arclarin parcalarida kullaniliyirmus

bizim tanıdıklarda var arabanın maaşAllahı var güzel araç
  • 2011 modem chery kimo forza 52000 km 15500 TL benzinli fiyat nasıl sizce ?Bu fiyata bu özelliklerde başka alternatif var mı.?Kafamı kurcalayan tek sorun benzinde çok yakması ve Lpg de randuman vermemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

2011 modem chery kimo forza 52000 km 15500 TL benzinli fiyat nasıl sizce ?Bu fiyata bu özelliklerde başka alternatif var mı.?Kafamı kurcalayan tek sorun benzinde çok yakması ve Lpg de randuman vermemesi.

hocam bu fiyata bu konfor bedava lakin servis yedek parça sıkıntı olabilir.
    yaklaşık 2-3 sene kullandım çok memmun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

Orijinalden alıntı: muhammet atış

2011 modem chery kimo forza 52000 km 15500 TL benzinli fiyat nasıl sizce ?Bu fiyata bu özelliklerde başka alternatif var mı.?Kafamı kurcalayan tek sorun benzinde çok yakması ve Lpg de randuman vermemesi.

hocam bu fiyata bu konfor bedava lakin servis yedek parça sıkıntı olabilir.
    yaklaşık 2-3 sene kullandım çok memmun kaldım.

Gittim araca baktım.Genel olarak temiz araçtı.Fakat tavan kenarına yukarıdan bir şey düşmüştü çizikleri ve boya sıyrıkları vardı.Arka kapı kelebek cam ile normal can birleşim yerinde bulunan plastik gerneşmiş ve birbirinden ayrılmıştı.2011 model araçta bunu görmek pek hoş değil.2000 model araçlar gördüm ben o lastikleri sapasağlamdı.15000 bin teklif ettim kabul etmedi.Bende ısrarcı olmadım.Araca baktım ve çıktım.Açıkcası içime sinmedi bu fiyatlara tanınmış markaların 2.ci ellerine yönelmek daha mantıklı geldi sanki.Veya bu markanın alia modeline bakmak lazım diye düşünüyorum.Benzinde de çok yakıyormuş bu arada

• Konuyu hortlattım lakin bi sorum olacak.

otomatiklerine şuan 24-28 arası isteniyor 2011 modellerine.

sizce değer mi bu paralara ?
    Hanım için alacam.
  • Selamlar istanbulda bu arabaların servisleri usta tavsiyesi edebileceğiniz anadolu yakasında bi yer var mı araçla kronik bir arıza var mı acaba

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.