Şimdi Ara

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
49.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selmand

herşey güzel motor kötü 0-100 km hızlanması 16,5 sn. zamanla bu 18 olur.

gitmez bu araba deli eder insanı. tam bayan arabası.

aliada var hocam zevk meselesi bence mesela niche benim hoşuma giden bir araba
  • geçen bu arabaya bindim, araba çok janjanlı duruyor ama malzeme kalitesi inanılmaz kalitesiz. camı kapıyı açarken korkuyorsun birşeyler elimde kalır diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

geçen bu arabaya bindim, araba çok janjanlı duruyor ama malzeme kalitesi inanılmaz kalitesiz. camı kapıyı açarken korkuyorsun birşeyler elimde kalır diye.

Korkma kalmaz. İki senedir kullanıyoruz ;)....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

herşey güzel motor kötü 0-100 km hızlanması 16,5 sn. zamanla bu 18 olur.

gitmez bu araba deli eder insanı. tam bayan arabası.

aliada var hocam zevk meselesi bence mesela niche benim hoşuma giden bir araba

Chery'nin kimo haricin de ki tüm araçların da kansorejen madde çıkmıştır. Kimo, Chery'nin tek güvenilir aracıdır. Fakat, işin içinde mermerler var. Yani bu isim altında oldukça, almadan önce iyice düşünülmelidir. Onun haricin de zaten kullanıcılarını üzecek bir araç değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: crippax

17000 tl ya chery kimo lusso 2011 nasıl fiyat....kazasız temiz,bir tane lokal boya var....alınırmı ne dersiiniz...

3 yıldızlı çarpışma testiyle, donanımıyla ve yüksek model yılı ile gayet alınabilir bir model. Aracın kronik sorunu bulunmamaktadır. Hakkınız da hayırlısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

geçen bu arabaya bindim, araba çok janjanlı duruyor ama malzeme kalitesi inanılmaz kalitesiz. camı kapıyı açarken korkuyorsun birşeyler elimde kalır diye.

ben ne korkucam alan düşünsün... :)
  • aman allah ım kapının acıldıgını gördum
  • Yol tutuş harici dediklerine katılıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar :).

Bazı gelişmeler ışığında konuyu hortlatıyorum. Konuyu bilmeyen arkadaşlar için kısaca söz etmek gerekirse; Başından beri memnun kalarak kullandığımız ve kullanmaya devam ettiğimiz Chery Kimo aracımız da, bazı sorunlar oluşmuştu ve bu sorunlar aracımız da bulunan lpg'ye dayatılarak, aracımız garanti kapsamı dışına itilmişti. Lpg'li olarak bize satışı yapılan bu aracın arkasın da mermerler otomotiv durmamış ve işi sadece yokuşa sürmüştü. Biz de hakkımızı aramak üzere dava açmıştık. Biz bu davayı yaklaşık 1.5 sene sonra kazanmış bulunuyoruz. Fakat herşey henüz bitmiş değil!

Mermerler otomotiv, kazanmış olduğumuz bu davaya büyük olasılık itiraz edecek ve temyize gidecektir. Yargıtaydan da dosyamız onaylandığın da, aracımızın fatura bedelini iade edecekler bize. Fakat yargıtay da dosyaların tekrar karara bağlanması 5-6 ay gibi bir süre uzayabilirmiş.

Bilmeyen arkadaşlar yabancı kalmasın ve onları yormayayım diyerek, aracımızın eski sorunlarından bahsedeyim.

1. Aracın teklemesi.
    2. Kilometre de sapmalar meydana gelmesi.
    3. Camların takılması.

Aracımız bizi bir kereye mahsus yolda bıraktı. Nedeni ise alternatörün arızalanmasıymış. Aracımız da o an garanti kapsamı dışında olduğu için, bu masrafı cebimizden karşılayarak yaptırdık. Alternatör değişm sonrası, cam takılma problememiz kalmadı. Bu da demek oluyor ki, alternatör fabrikasyondan arızalıydı ve yeterli elektrik besleyemeyerek, camları tam kapatacak güce erişemiyordu.

Araç teklemesi ise lpg'nin enjektörlerinden kaynaklanıyormuş. LPG firması enjektörleri garanti kapsamında değiştirerek bu sorunu halletti.

Kilometre sapma problemimiz aynı şekilde devam etmektedir :). Bu sorunu da daha önce dediğim gibi, almış olduğum navigasyon cihazı ile hallediyorum.

Aracımızı kullanalı 26 ay olmuştur. Bu süre zarfında elimiz de kalan, bizi yarı yolda (alternatör dışında) bırakan bir olay olmamıştır. Ne bir paslanma, ne bir tuş takımı, hiç bir arıza meydana gelmemiştir. En önemlisi aracın her hangi bir kronik sorunu bulunmamaktadır. O yüzden bütçesi kısıtlı olup, yüksek model araç almak isteyen arkadaşlar, gönül rahatlığı ile bu aracı tercih edebilirler.

Hatırlatmak isterim ki, Chery'nin ülkemize sunulan Tiggo, Niche ve Change modellerin de kanserojen madde olduğu tespit edilmiştir. Bu kanserojen madde Chery Kimo modelin de bulunmamaktadır. Bu da demek oluyor ki, Kimo Chery'nin şu anda tercih edilebilecek tek modelidir.

Şimdi konuyu fazla uzatmayarak, bugün çekmiş olduğum bir kaç fotoğraf paylaşımı yapacağım sizlere. Lütfen aklınıza takılan bir şeyler olursa sormaya çekinmeyin ;).

Chery Kimo'yu merak edenler, buyrun! (Çarpışma Testi Geldi)

• @ SonpoL
    degerli bilgileriniz icin tsk, takip

@mermerler grubu
    - sattiklari araclarin arkasinda durmayan bir Firmaya yaziklar olsun.
    Garanti sürecinde maddi ve manevi sorunlar ile yalniz birakilan tüketiclerin Allah yardimcilari olsun.
  • 3 yıldız = Bitkisel hayat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ SonpoL
    degerli bilgileriniz icin tsk, takip

Rica ederim .

Bugüne özel bir fotoğraf daha .

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben ne korkucam alan düşünsün... :)

Kardeşim, sen nasıl bir psikoloji içindesin? . Hem korkuyorsun elimde kalır diye yazıyorsun, korkma kalmaz biz kullanıyoruz iki senedir deyince, ben ne korkacağım, alan düşünsün diyorsun . Şu forumda geçirdiğiz vakit kadar, azıcık gidin de psikolog da vakit geçirin. Çünkü daha ne yazdığınızı bilmiyorsunuz...

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 29 Kasım 2012; 14:16:21 >

• Araç güzel hayırlı olsun ama şahsen almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

Araç güzel hayırlı olsun ama şahsen almazdım.

Teşekkürler. Gönlünüze göre çok daha iyilerini alın inşallah.

Bu aracı bütçesi kısıtlı olup, yüksek model tercih etmek isteyenler alabilirler. İki seneden fazladır bir kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla bu aracı tavsiye ediyorum.
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 30 Kasım 2012; 18:17:32 >
  • arkadaşlar merhaba ...anlayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ... dün 2009 model 58000 km de cher kimo lusso baktım ... ilan sahibinden.com daydı ... aracı kullandım doğrusu çok hoşuma gitti ... herşey yerli yerinde ... sağa sola sapma yok , göstergeler yerinde, motor sesi yok denecek kadar az... doğrusu bu kadarını beklimiyordum ...hemen yetkili servis olan pendik eşiyok otomotiv egitip expertiz yaptırdım 70 liraya... boya yok,kaza yok , değişen yok ... km orjinal dijital değerlerin hepsi yerinde orjinal... alt takımlarda hiç bir problem yok ...12700 e anlaştım adamla ustaya sordum edermi diye bedava dedi ... yedek parçadan sıkıntı yapma herşey var problem yok dedi ... yetkili servis gerçekten çok ilgiliydi avrupa yakasında oturuyorum ama gelirim buraya... neyse arkadaşlar 300 lira kaparo bıraktım ama yakınlarım girme çin arabası yaramaz diyor ... ama 58000 km olmasına rağmen araba temiz ... kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum 2-3 yıl şehir içi kullanım için bu araba için ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

quote:

Bu aracı bütçesi kısıtlı olup, yüksek model tercih etmek isteyenler alabilirler. İki seneden fazladır bir kullanıcısı olarak gönül rahatlığıyla bu aracı tavsiye ediyorum.

Arkadaşım merhabalar.Ben düşük bütçeli biri olarak arada sırada kullanmak için bu araçdan bakıyorum.Yaptığım incelemeler bana yeteceğini gösteriyor.Maksat çok gerektiği zaman kapının önünde bir araç olsun.
    Yazıları okudum.2009 veya 2010 lusso bakıyorum.Ama şu aralar fiyatları biraz pahalı geldı.Sahibindende 16.000 gibi fiyat istiyorlar.Kafama göre bir araç bulursam önce ne sormalıyım.Aracın özellikle bakmam test etmem gereken yerleri (vites geçişleri,cam otomatiği,klima usb vs.gibi) varmıdır?Kronik sorunu nedir?Garanti olayı nasıldır?Sanırım mermerler bu konuda baya kötüymüş çok şikayetler var.Bu arada senin mahkeme olayın nasıl sonuçlandı merak ettim.Teşekkürler....

• Chery kimo ya da proton SAVVY ikisi de fiyatına göre güzel araçlar.Ancak malzeme kalitesi işçilik ve servis ağı bakımından proton savvy e bak derim.Fena durmuyor savvy'nin tasarımını lotus yapıyor.2010 modelleri 14-15 bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

quote:

Arkadaşım merhabalar.Ben düşük bütçeli biri olarak arada sırada kullanmak için bu araçdan bakıyorum.Yaptığım incelemeler bana yeteceğini gösteriyor.Maksat çok gerektiği zaman kapının önünde bir araç olsun.
    Yazıları okudum.2009 veya 2010 lusso bakıyorum.Ama şu aralar fiyatları biraz pahalı geldı.Sahibindende 16.000 gibi fiyat istiyorlar.Kafama göre bir araç bulursam önce ne sormalıyım.Aracın özellikle bakmam test etmem gereken yerleri (vites geçişleri,cam otomatiği,klima usb vs.gibi) varmıdır?Kronik sorunu nedir?Garanti olayı nasıldır?Sanırım mermerler bu konuda baya kötüymüş çok şikayetler var.Bu arada senin mahkeme olayın nasıl sonuçlandı merak ettim.Teşekkürler....

Merhaba mahkeme'yi kazandık. Fakat temyiz devam ediyor. O da önümüzde ki ay sonuçlanacak.

Kimo f/p olarak güzel bir araç. Kronik olarak vites kutusunda manevra sırasında takırtılar geliyor. Onun dışında kronik bir problemi bulunmamaktadır. Alacağınız aracın bakım kağıtlarını isteyin. Orjinal servisinde yaptırması önemli bir etken. Chery'nin tercih edilebilir tek aracıdır şu anda :). İşinizi fazlasıyla görecektir.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.