Şimdi Ara

Chery kimo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Chery kimo aracım var. Aracın üzerindeki teypte usb girişi var ama mini usb. Flashdisk takabilmek için ara kablo kullanmak zorundayım. Böyle olunca da çirkin ve kullanışsız oluyor. Acaba teybi yerinden nasıl sökebilirim. Kabloyu teybin arkasından dolandırarak üst taraftaki eşya gözüne koymak istiyorum. Asıl problem de bu zaten. Bu mini girişin ayakları uzunsa geriye doğru kanırtıp iç tarafa doğru yönlendirebilir miyim bilemiyorum. Bu araçtan piyasada fazla olmadığı için nette bilgi yok. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. (konuyu DH Garaj bölümüne yazdım ama pek rağbet görmeyince buraya da açtım affınıza sığınarak.)

Chery kimo yardım

Chery kimo yardım

Chery kimo yardım

• ilk resimde kablonun hemen solunda bir ara var ya oraya yapıştırarak yukarı kadar gider ancak başka türlü zor olur sonra takılmaz elinizde kalır falan :)
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

ilk resimde kablonun hemen solunda bir ara var ya oraya yapıştırarak yukarı kadar gider ancak başka türlü zor olur sonra takılmaz elinizde kalır falan :)

Ben cihazın arka tarafını kastetmiştim. Teşekkürler.

http://image.made-in-china.com/2f0j00qeJtkQglaEWb/Mini-USB-Adapter.jpg

gibi bir dönüştürücü alın sorununuza çözüm bulurusunuz

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 18 Nisan 2012; 14:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Sayın husegundogdu
    Evet bunu da düşündüm fakat upuzun bir çıkıntı olacak o zaman. Ele takılıp kırılma ihtimali de var. Eğer düşündüğüm şekilde çözemezsem sizin dediğiniz gibi yapıcam artık. Teşekkürler.

önemli değil

biraz daha araştırıp bunu buldum.

http://i.ebayimg.com/t/Flex-USB-Female-MINI-USB-male-Rotating-360d-Adapter-/00/$%28KGrHqR,!hYE0e35PrTFBNW-O+!dBw~~_35.JPG

bence bundan daha iyisi olamaz gibime geliyor.

• Zahmet edip ilgilendiğiniz için çok sağolun husegundogdu . Bunu da bir araştırayım.

Aracınız ile ilgili bir kaç bilgi paylaşabilir misiniz burada?

Motoru nedir?

Yakıtı nedir?

Fiyatı vs vs vs

Hayırlı akşamlar

LUXURY HARD TOP
  • Mantıklı Düşünmüşsünüz.

Klima Kontrol Panelinin Oraya Tornavida Sokup Zorlamadan Açmaya Çalışın.Benim Arabvamda Öyle,Klima Düğmesinin Panelini Söküyorum Bi İki Vida Var Onları Söküp Ulaşabiliyorum
  • Flaşör tusunun altından tornavida taksanız kolayca açılmaz mı acaba.Ama tırnaklara dikkat
    Hala bulamazsanız bir gün Mecidiyeköy'de Dereboyu caddesi civarlarında kümelenmiş bilgisayarcılar var. Oralarda vardır kesin. Gelmişken reklam olmasın diye yazmıyorum ama orada iyi bir lahmacuncu var. Pek lahmacuna benzemeyen güzel bir lahmacun yapıyorlar. Ondan da yersiniz böyle şeylere düşkünseniz. :):):)
    Hangi Kur'an? Cehaletin elinde teberrük edilip kutsanan bir nesne olan Kur'an mı? Cinayetin mızraklarının ucundaki Kur'an mı? Yoksa çeyrek yüzyıldan daha az bir sürede, çölün dağınık ve düşman kabilelerini birleştirerek, dünyanın egemen güçlerini -Bizans, Sasani- çökerten, insanlığın kaderini ele geçiren, devrimci yapısıyla insanlık tarihinde yepyeni bir medeniyet ve kültür meydana getiren bir kitap olarak mı Kur'an?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

Bence kasmayın.
    Gitti gidiyorda şu elemanın dükkanı tam incelemedim ama irtibata geçerseniz size gereken mini usb adapter'dan gönderir. Fiyatları da birşey değil.
    http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=gg_bedavakargo
    Hala bulamazsanız bir gün Mecidiyeköy'de Dereboyu caddesi civarlarında kümelenmiş bilgisayarcılar var. Oralarda vardır kesin. Gelmişken reklam olmasın diye yazmıyorum ama orada iyi bir lahmacuncu var. Pek lahmacuna benzemeyen güzel bir lahmacun yapıyorlar. Ondan da yersiniz böyle şeylere düşkünseniz. :):):)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Merhaba,

Aracınız ile ilgili bir kaç bilgi paylaşabilir misiniz burada?

Motoru nedir?

Yakıtı nedir?

Fiyatı vs vs vs

Hayırlı akşamlar

Aracın motoru 1,297 Lt. hacminde ve 84 hp gücünde. Şehirler arası yolda 5-6 lt civarı yakıyor ortalama 100 km/s hız ile. Şehir içinde ölçmek çok zor özellikle İstanbul gibi bir şehirdeyseniz daha da zor. Genel olarak araçtan memnunum.
    Donanım olarak ise : Abs, ebd, klima, çift hava yastığı, elektrikli 4 cam, mp3 çalarlı usb girişli dvd player, elektrikli yan aynalar, yükseklik ayarlı farlar, sis lambası, alaşım jantlar,arka park sensörü,anlık tüketimi gösteren dijital ekran, uzaktan kumandalı merkezi kilit, çocuk kilidi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.