|
Arkadaşlar merhaba, Astra j kasa araç için opel'de şasi numara sorgulaması yaptım aşağıdaki fotoğraf'da 2 madde çıktı. Bu hava yastıkları şu ana kadar 25 kişinin ölümüne, bir çok kişinin yaralanmasına sebep olmuş. En son 2 gün önce kıbrıs'ta bir kazada bir kişinin daha ölümüne yol açmış.Hatta kıbrıs'ta takata hava yastığını değiştirmeyenler için bu günlerde yasa çıkıuyormuş, değiştirmeyenlein araçları trafikten men edilecekmiş ki hassas konu. Bugün opel yetkili servisi aradım 15 dakika içinde değiştirildiğini ilettiler. bugüne kadar değiştirmeyenler muhtemelen aracın değeri düşer airbag değişecek vs diye yaptırmadılar sanırım veya haberleri yoktu. Bende başka bir forum sayesinde gördüm ve bilgisi olmayan var ise paylaşmak istedim. Airbag önemli her hangi bir kazada bu sebepten problem yaşanması hiç iyi olmaz. Opel aracı olanlar buradan kontrol edebilirler. Bu arada sadece opel'de kullanılmamış o dönem bir çok marka kullanmış. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 6 Ekim 2025; 11:0:24 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı