Şimdi Ara

Jeep Grand Cherokee Tavsiye yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
19.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15000-20000 Tl arası 1993-1997 model arası grand cherokee almayı düşünüyorum.4000cc ve 5200 cc lik motorlarının aşırı derecede çok yaktığı zaten malum.ama çoğunda da LPG mevcut.Sizden ricam LPGli olarakta çok yakıyormu LPGnin bu araçlara bir zararı varmı? uzun süre götürürmü beni? parça temini ve fiyatları hakkında ve araç için genel anlamda tavsiyeniz yada bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

• Arkadaşımda var yanılmıyorsam 4000cc v8. Lpgde 60 kuruş yaktığından bahsetmişti.
  • Abi o zaman 5.2'ler 4.0'lardan daha ekonomikler. 5.2'ler 225hp ve LPG'de 40-50krş arası yakıyorlar. 96 model 5.2 G. Cheroke'yi kısa süre kullanma fırsatı bulmuştum. Oldukça performanslı, konforlu ve donanımlı arabalar.Temizini bulursanız kolay kolay da sorun çıkarmıyorlar. Hatta bunların bir de 5.9 olanları var. O araçlardan denk getirirseniz çok daha iyi olur. Yakıt olarak da 5.2'yle aynı veya daha az yakıyorlar.
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.uzun süreli kullanan arkadaşlardan da yorumları rica ediyorum.
  • ikinci eli çok kötü onu söyleyeyim
  • kullanma amacını bilmiyorum eğer amaç arazide kamp kurmak doğaya meydan okumaksa olabilir ha yok ben şehir içinde işe git gelde kullanacam diyosan başına dertten başka bişey almazsın yakıtı vergisi servis masrafları oldukça üzer satmaya kalksan satamazsın atmaya kalksan atamazsın ama ben masraflarına katlanırım dünyaya bi kere geldim diyosan v8 sesi bile insanı çileden çıkarmaya yeter konforu performansı yeter hele o koltukları varya insanın yatası gelir evdeki koltuktan bile rahattır ucuza alırsın ucuza satarsın arada azda sanayide para harcar bu aracında tadına bakmış olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120
    kullanma amacını bilmiyorum eğer amaç arazide kamp kurmak doğaya meydan okumaksa olabilir ha yok ben şehir içinde işe git gelde kullanacam diyosan başına dertten başka bişey almazsın yakıtı vergisi servis masrafları oldukça üzer satmaya kalksan satamazsın atmaya kalksan atamazsın ama ben masraflarına katlanırım dünyaya bi kere geldim diyosan v8 sesi bile insanı çileden çıkarmaya yeter konforu performansı yeter hele o koltukları varya insanın yatası gelir evdeki koltuktan bile rahattır ucuza alırsın ucuza satarsın arada azda sanayide para harcar bu aracında tadına bakmış olursun :)

Degerli yorumun icin tesekkurler. Normalde evden ise isten eve olarak kullanmayacagim ama haftasonlari ve arada bir haftaici de kullanacagim. Oyle arazilere cikayim camurlara bulanayim gibi bir amacim yok ama arada birde aklimdan gecmiyor degil. Parca fiyatlari hakkinda bir bilgin var mi yada en cok neleri arizalanir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C4 EASY Lütfen yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

quote:

kullanma amacını bilmiyorum eğer amaç arazide kamp kurmak doğaya meydan okumaksa olabilir ha yok ben şehir içinde işe git gelde kullanacam diyosan başına dertten başka bişey almazsın yakıtı vergisi servis masrafları oldukça üzer satmaya kalksan satamazsın atmaya kalksan atamazsın ama ben masraflarına katlanırım dünyaya bi kere geldim diyosan v8 sesi bile insanı çileden çıkarmaya yeter konforu performansı yeter hele o koltukları varya insanın yatası gelir evdeki koltuktan bile rahattır ucuza alırsın ucuza satarsın arada azda sanayide para harcar bu aracında tadına bakmış olursun :)

Degerli yorumun icin tesekkurler. Normalde evden ise isten eve olarak kullanmayacagim ama haftasonlari ve arada bir haftaici de kullanacagim. Oyle arazilere cikayim camurlara bulanayim gibi bir amacim yok ama arada birde aklimdan gecmiyor degil. Parca fiyatlari hakkinda bir bilgin var mi yada en cok neleri arizalanir?

abi madem öyle bir amacın yok al temiz bir sedan yeni model bir düşün derim.ama cherooke çok sağlam arabadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

quote:

abi madem öyle bir amacın yok al temiz bir sedan yeni model bir düşün derim.ama cherooke çok sağlam arabadır.

Yillardir c200 e biniyoruz daha yuksek olsun dedim dostum hem saglamlik acisindan temiz bakilip bakimlari yapildiginda 500000 km ye kadar gidecegini soylediler. Alip uzun sure binmek istiyorum

• Askerde benim aracım 2004 model 3700 cc benzinli cherokee idi. Çok iyi bir makinaydı. Hakkari de girmediğim yol yoktu onunla. Çıkmam demiyordu. Ama mübarek benzini su gibi içiyordu.

• İlk kullandığım otomatik vitesli araçtı. Hep ses derler ya, gerçekten de şahane bir sesi var. Daha ehliyetim yok o zamanlar, biri borcuna karşılık almıştı. Bir yere giderken durduk, kullanmak ister misin deyince kıramadım

Alır mıyım? Maddi imkanım olsa da almam
  • 96 5.2 sahibiyim .

lpg ile ş.içi 500 ş. arası 350 civarı . 2.30 lpg fiyatı.

parçaları çoğu araçtan ucuzdur. ama orjinali değil tabi.

kolay kolay arıza yapmaz .temiz bulabilirsen ki zordur onları 20den aşağı vermezler keyifli bi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 25 Nisan 2011; 15:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze
    96 5.2 sahibiyim .

kolay kolay arıza yapmaz .temiz bulabilirsen ki zordur onları 20den aşağı vermezler keyifli bi araç.

Mumkunse iyi bilindik bir galeriden almak istiyorum ancak sirmak istedigim birsey daha var. Lpg tanklari genellikle kac ltlik oluyor. Yani kisacasi bir depo kaca doluyor.
  • quote:

quote:

96 5.2 sahibiyim .

Mumkunse iyi bilindik bir galeriden almak istiyorum ancak sirmak istedigim birsey daha var. Lpg tanklari genellikle kac ltlik oluyor. Yani kisacasi bir depo kaca doluyor.

bu bizim eski araç düşünürseniz bizden sonra bişey olmadıysa kusursuz kardeşim bunların hastası başka arabaya bindiremiyoruz difransiyelinden tut bütün parçaları söküldü temizlendi mopar konuldu bizden gideli 6-7 ay oldu gideli üstüne fiyat binmiş tabiki bakım fotoları hala duruyor üstünde stephne sepetide vardı sökülmüş yanında verir herhalde sakin kullanımda 330 yakıyor lpgde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-zj-demek-guc-demek-47250521/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oner35 -- 26 Nisan 2011; 23:41:23 >

• Eski aracım C-maxi 3 günlük bir İstanbul yolculuğu için arkadaşıma vermiştim.

Benim araç dizel, arkadaşımın aracı (galiba) 97 Cherokee idi.

Benim araçtan sonra çok garip geldi Ankara trafiğinde onu kullanmak.

O kadar fazla gövde salınımı vardı ki kaza yapacağım ya da fren yapınca aracın gövdesi şaseden ayrılıp öne düşüverecek gibi gelmişti.

Özellikle Sıhhıye köprüsünden Gazi mahallesine doğru giderken yoncadan Tandoğana doğru inen yolda zirve yapmıştı bu gövdenin öne arkaya sağa sola dalışı.

Kalan 2 günde kullanmadım aracı anlayın artık.

Yenilerde Grand Picasso benzer bir salınım tecrübesi yaşatıyor ama o kadar değil yine.

Kısacası ben G. Cherokee almazdım.

Ama araç sahiplerinin tecrübeleri daha önemli tabii.
  • quote:

quote:

96 5.2 sahibiyim .

benim araçta aldesa marka var 40ltlik ama 31-32 lt falan alıyor .istediğin büyüklükte tank taktırabilirsin.max ne kadar lık olur bilmiyorum.

yaza bunun gibi bi canavara dönüştüreceğim vakit bulabilirsem.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72982.0

daha ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsin .ama zj uzmanı birine test ettirmeden alma.
    http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29672.0

www.lov2xlr8.no
    1996 Jeep Grand Cherokee
    http://www.lov2xlr8.no/brochures/jeep/96gs/96gs.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 27 Nisan 2011; 1:25:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eski aracım C-maxi 3 günlük bir İstanbul yolculuğu için arkadaşıma vermiştim.

O kadar fazla gövde salınımı vardı ki kaza yapacağım ya da fren yapınca aracın gövdesi şaseden ayrılıp öne düşüverecek gibi gelmişti.

Özellikle Sıhhıye köprüsünden Gazi mahallesine doğru giderken yoncadan Tandoğana doğru inen yolda zirve yapmıştı bu gövdenin öne arkaya sağa sola dalışı.

Yenilerde Grand Picasso benzer bir salınım tecrübesi yaşatıyor ama o kadar değil yine.

işte bu yorum korkuttu

• quote:

quote:

işte bu yorum korkuttu

off roadda falan kullanıldıysa yada yükselme falan olduysa dedikleriniz olabilir süspansiyonla oynanmıştır. ama benim aracımda öle bi sıkıntı yok.size alışmadığınız için garip gelmiş olabilir . altınızdaki araç dünyanın en sağlam araçlarındandır.şase öne falan düşmez ben 150-200 mt uçurum lu köy yollarında kullanıyorum hiç öle tırsmadım .

• quote:

quote:

quote:

işte bu yorum korkuttu

off roadda falan kullanıldıysa yada yükselme falan olduysa dedikleriniz olabilir süspansiyonla oynanmıştır. ama benim aracımda öle bi sıkıntı yok.size alışmadığınız için garip gelmiş olabilir . altınızdaki araç dünyanın en sağlam araçlarındandır.şase öne falan düşmez ben 150-200 mt uçurum lu köy yollarında kullanıyorum hiç öle tırsmadım .

arabayı pek offroadda kullanmayı düşünmüyorum ama zaten offroad yapsa da güvensizlik vericek hale gelmez diye düşünüyorum.sonuçta dediğiniz gibi en sağlam araçlardandır.belki arkadaşı alışmadığı için garipsemiş olabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.