Şimdi Ara

kaportaya yapışan demir tozlarını nasıl yok ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. sanayide çalışıyorum. daha yeni aldığım 2 aylık aracıma demir tozu yapıştığını fark edince moralim bozuldu. aracı başka yere de park edemem. bu kaportaya yapışan paslanmış demir tozlarını boyayı yıpratmadan nasıl temizlerim?



    _____________________________
  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Kaportadan Demir Tozlarını Yok Etme

    Kaporta üzerinde biriken demir tozları, aracınızın görünümünü olumsuz etkileyebilir ve hatta boyaya zarar verebilir. Bu nedenle, bu tozları düzenli olarak temizlemeniz önemlidir. İşte bunu yapmanın birkaç etkili yolu:

    ** Demir Tozu Temizleyici Kullanın**

    Piyasada, özellikle araçlardan demir tozlarını temizlemek için tasarlanmış özel temizleyiciler mevcuttur. Bu ürünler, demir tozlarını çözerek kolayca çıkarılmalarını sağlar. Kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyun ve aracınızın boyasına zarar vermemek için temizleyiciyi belirtilen şekilde seyreltin.

    ** Demir Tozu Nasıl Çıkarılır?**

    Arabanızdaki demir tozunu temizlemek için aşağıdaki adımları izleyin:

    1. Aracınızı gölgeli bir alana park edin ve soğumasını bekleyin.
    2. Temizlenmesi gereken alanı suyla ıslatın.
    3. Demir tozu temizleyicisini talimatlara uygun şekilde uygulayın.
    4. Birkaç dakika bekletin, ardından yumuşak bir bez veya süngerle nazikçe ovun.
    5. Alanı iyice suyla durulayın.
    6. Temizlenmiş alanı kuru bir bezle kurulayın.

    ** Dikkat Edilmesi Gerekenler**

    • Sert fırçalar veya aşındırıcı temizleyiciler kullanmayın, çünkü bunlar boyaya zarar verebilir.
    • Demir tozu temizleyicileri güçlü kimyasallar içerebilir, bu nedenle kullanım talimatlarını dikkatlice izleyin ve cildinizle temasından kaçının.
    • Temizlik işlemini tamamladıktan sonra aracınızı iyice durulayın. Kalıntı temizleyici, boyaya zarar verebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet


  • İşinizi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008
    Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri
    1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012)
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir düzeltme yapayım eğer ben yanlışsam siz beni düzeltin.

    Kilden önce
    www.hepsiburada.com
    Auto Finesse Iron Out - Demir Tozu Sökücü 500 ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/auto-finesse-iron-out-demir-tozu-sokucu-500-ml-pm-otbkdio500
    benzeri bir demir tozu sökücü kullanıp üzerine kil uygulanması daha doğru değil mi. Mantıken çünkü kil uygularken o demir tozları kile yapışsada aynı zamandada kaportada çizikler oluşturacaktır çünkü.
    _____________________________
    1999 1.6 Renault Clio RXT
    2014 1.4 Seat İbiza Style
    2012 1.6 BMW F30 Comfort
    2020 1.5 Audi A3 Sport




  • Divortex marka demirtozu çıkarıcıyı alıyorsunuz, temiz yüzeye sıkıp morarmasını bekliyorsunuz, ardından tazikli su bitti gitti, pasta öncesi her zaman demir tozu temizliğini böyle yaparım.
    _____________________________
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    eski aracımda ben de muzdariptim, bu kil işe yaramadı, zaten sonra sattım aracı
    _____________________________
    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR - HZ. ÖMER
  • www.hepsiburada.com
    AutoGlym Magma Demir Tozu Temizleyici (iron out) 500 ml Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/autoglym-magma-demir-tozu-temizleyici-iron-out-500-ml-pm-HB00000DKH11

    Kullandım, çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspento

    Divortex marka demirtozu çıkarıcıyı alıyorsunuz, temiz yüzeye sıkıp morarmasını bekliyorsunuz, ardından tazikli su bitti gitti, pasta öncesi her zaman demir tozu temizliğini böyle yaparım.
    hocam o ürün boyanın rengini soldurur mu acaba?
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteli kil + demir tozu temizleyici + İzopropil alkol ile bu iş hallolur.

    Ancak aracınızın boyası orijinal ise üstteki piramitte yer alan İzopropil alkolü kullanın,sonradan boyanmış yerlerde sıkıntı çıkabiliyor.

    Kil olarak Valet Pro Mavi,Temizleyici olarak 3D'nin 117 kodlu Mor Renk olanı + Eczaneden Temin edebileceğiniz İzopropil Alkol.Kili de 500 ml spray içine 3 nohut tanesi şampuan atıp hafif köpürterek yapın,kaydırsın iyice.
    _____________________________
    Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • Kardeşimin beyaz rio aracının muhtelif yerlerinde vardı, önce pas zannettik (birkaç aylık araçtı daha) moralimiz çok bozuldu ama foruma konu açmıştım, bir çok kişi demir tozu dedi. Sonra orada bir yıkamacıya gitmiş onlarda demir tozu demişler, bir sprey sıkmışlar hepsi çıkmış. Ama kardeşimde hurdacı yakınında oturuyor, yine olur demişler.
    _____________________________
    Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.