Şimdi Ara

ChatRouletteki isviçreli Kız Msn Aldım[SS li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şunu söliyim ilk önce ingilizcem çok azdır o yüzden kıza google translateden çevirebildiğim kadar çevirdim kız çok güzel msn aldım fakat biraz utangaç gibi.kızın gözlerine hayran kaldımilk defa böyle bi kız geldi karşıma sizinde chatroulette de tanıştığınız msn aldığınız kızlar varsa ss koyun.yalnız şunu söyliyim turkey diyince kızların %80 i kaçıyor.ya italia ya england yada france diyince normal konuşuyorlar.nedir bu türkiye nefreti anlamış değilim
     ChatRouletteki isviçreli Kız Msn Aldım[SS li ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 15 Ağustos 2010; 13:07:41 >

• Türkiye diyince kaçmalarını nedeni beyinsiz bazı erkeklerin direk abaza olarak dalmaları..
  • bende endonezyalı tavladım havamı atıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Türkiye diyince kaçmalarını nedeni beyinsiz bazı erkeklerin direk abaza olarak dalmaları..

@baro katılıyorum dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

bende endonezyalı tavladım havamı atıyorsun

aga hava atmak deilde ilk defa böle güzel bi kız buldum sizde bulduysanız ss koyun herkes koysun

• Oha o ne güzellik gözleri süper.
  • Your eyes are amazing yazsaydın kıza

Bu arada kamera olmadan girilmiyomu yav ben gireyimde buraya az türk erkeği görsünler esmer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 15 Ağustos 2010; 13:13:33 >
  • Senide görmek isteriz şampiyon

Kız süpermiş aşık oldum sabah sabah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızdan dh repliği yedim ss'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SonKralice'ye benziyor.
  • Ben geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

Türkiye diyince kaçmalarını nedeni beyinsiz bazı erkeklerin direk abaza olarak dalmaları..

@baro katılıyorum dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

bende endonezyalı tavladım havamı atıyorsun

aga hava atmak deilde ilk defa böle güzel bi kız buldum sizde bulduysanız ss koyun herkes koysun

o değilde şu ana kadar ingiltereli vs hep kaçtı

amerika kaçmadı tr den + müslüman ülkeler

• Bu kızların çoğu türkiye diyince nexte basıyo ya:D
  • Kürt de ctrl+w yapar direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: OssEgm

Bu kızların çoğu türkiye diyince nexte basıyo ya:D

evet. ama bide bu isviçreliler genelde almanca konuşuyorlar onuda anlamadım bi tane daha böle kız gelmişti ingilizceden anlamıyorum dedi :S
  • quote:

quote:

evet. ama bide bu isviçreliler genelde almanca konuşuyorlar onuda anlamadım bi tane daha böle kız gelmişti ingilizceden anlamıyorum dedi :S

anadilleri almanca diye biliyorum. almanya avusturya ve isviçre almanca konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

quote:

anadilleri almanca diye biliyorum. almanya avusturya ve isviçre almanca konuşuyor.

vay anasını bak bunu bilmiyordum

@Satriykon kamera olmadan girilmiyor malesef kamera olmadan nasıl görücekler seni

• ONE MINUTE ULAN
  • Olm bırak öyle konuşacağına hiç konuşma rezil olmuşun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

quote:

vay anasını bak bunu bilmiyordum

@Satriykon kamera olmadan girilmiyor malesef kamera olmadan nasıl görücekler seni

Kamerayı kapatıp giriyorum ben onları görüyorum onlar beni göremiyor.

• sen bitane bulmussun ben suan 15 tanesiyle konusuyorum gece gunduz
  • quote:

bazen amaç direk bellidir. yani adamın amacı afedersiniz webcam sex yapmaksa zaten direk o mevzulara dalacak, burda bi yanlışlık varmı bilmiyorum?

haa, eğer canlı kamerada sevişmenin de beyinsizlik olduğunu söylüyorsan,www.omegle.com, bunun görüntülü sohbetine gir, her 10 kişiden en az 3'ü masturbasyon yapan adam, çoğunun tipinden de yabancı olduğu belli oluyor... kaldı ki bazen soyunuk kız da denk geliyor. demek istediğim bu işi yapan sadece Türkler değil, nice ulustan adamlar yapıyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.