Şimdi Ara

ChatRouletteki isviçreli Kız Msn Aldım[SS li ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

one minute ne ya amma güldüm

I'll come in a minute demesi gerekirken..

quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

baroya bak ingilizce öğrenmiş

ben zaten 1 dakikaya kadar gelicem demiyorum 1 dakika diyorum hemen orda translate den çeviriyorum eline veriyorum kızın.

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

iphone omegle tavsiyem.5 te 3 kız çıkıyor fakat muhabbet kuramıyorum konu olmuyor kızın birine marsilyadayım dedim meksika mı orası diyor

aga o iphone omegle adresi var mı sende? varsa verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 15 Ağustos 2010; 19:15:33 >

• telefona özel uygulama o.farklı serverdan chat oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

quote:

quote:

ben zaten 1 dakikaya kadar gelicem demiyorum 1 dakika diyorum hemen orda translate den çeviriyorum eline veriyorum kızın.

quote:

iphone omegle tavsiyem.5 te 3 kız çıkıyor fakat muhabbet kuramıyorum konu olmuyor kızın birine marsilyadayım dedim meksika mı orası diyor

birader 1 dakika demek istiyosan "just a minute " kullanmalısın başbakan ve fatih terim yuzunden ing. den sogudum zaten

• give me a second da alternatif olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık dediğimi yazarsın.. One minute..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Your eyes are amazing

FAIL

You are eyes is amazing..

diego bi dur Allasen

• Ulen Davosta bir One Minutes dedim herkes ingilizce öğrenmeye başladı.Hai millet bu senede oylar bana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OssEgm

Bu kızların çoğu türkiye diyince nexte basıyo ya:D

evet. ama bide bu isviçreliler genelde almanca konuşuyorlar onuda anlamadım bi tane daha böle kız gelmişti ingilizceden anlamıyorum dedi :S

aSDASFjasfaf fail ya.

isviçre almanya ve avusturyanın bitişiğindedir. isveç ile isviçrenin farkını öğrenin ya kaç yaşındasınız.

şaşırmamak lazım aslında halkın %90 ı avusturya ile avustralya yı karıştırıyor. daha doğrusu bir tanesinin varlığından haberleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

SonKralice'ye benziyor.

SonKralice = Kübra Yılmaz ?
    Ne alaka :D
  • O nasıl bir ingilizce ya sinirlerim boşaldı valla okurken, Fatih Terim'den betersin Bu arada resmini niye gizledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 15 Ağustos 2010; 21:05:35 >
  • kızın adı ginaydı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihoku -- 15 Ağustos 2010; 21:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

O nasıl bir ingilizce ya sinirlerim boşaldı valla okurken, Fatih Terim'den betersin Bu arada resmini niye gizledin

kardeşim onları ben kendi aklımdan yazmıyorumki salak translate saçma sapan çeviriler yapıyor.bu arada gizliliğe her zaman önem vermişimdir.gizlilik her zaman 1.önceliğimdir.

quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

quote:

quote:

evet. ama bide bu isviçreliler genelde almanca konuşuyorlar onuda anlamadım bi tane daha böle kız gelmişti ingilizceden anlamıyorum dedi :S

aSDASFjasfaf fail ya.

isviçre almanya ve avusturyanın bitişiğindedir. isveç ile isviçrenin farkını öğrenin ya kaç yaşındasınız.

şaşırmamak lazım aslında halkın %90 ı avusturya ile avustralya yı karıştırıyor. daha doğrusu bir tanesinin varlığından haberleri yok

bilmiyorum nolcak şimdi? hiçde merak edip bakmadım isviçre nerdedir isveç nerdedir diye.her iki ülkeninde canı cehenneme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925

O nasıl bir ingilizce ya sinirlerim boşaldı valla okurken, Fatih Terim'den betersin Bu arada resmini niye gizledin

kardeşim onları ben kendi aklımdan yazmıyorumki salak translate saçma sapan çeviriler yapıyor.bu arada gizliliğe her zaman önem vermişimdir.gizlilik her zaman 1.önceliğimdir.

quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

quote:

quote:

aSDASFjasfaf fail ya.

bilmiyorum nolcak şimdi? hiçde merak edip bakmadım isviçre nerdedir isveç nerdedir diye.her iki ülkeninde canı cehenneme.

nerde olduğunu bilmene ne gerek var öyle iki ülke olduğunu bilsen sorun yok

• quote:

quote:

quote:

Gün geçmiyor ki bir fail daha cıkmasın
    I'll be come back in a minute

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benfakedeğilim -- 16 Ağustos 2010; 0:58:42 >

• Kardeş bana PM atsaydın translateden daha iyi çeviri yapardım sana kıza tamamen EPIC FAIL olmuşsun
  • give me please de
  • İngilizce mi lan bu
  • Omegle akar aga 17 yaşında amerikalı kız kaptım gerisi bende benden mutlusu yok bana şuan herşey beautiful

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 16 Ağustos 2010; 1:44:38 >
  • Ben de 1 senedir meksikalı bi hatunla konuşuyorum 27 yaşında avukat, TR'ye gelmeyi düşünüyo! 17 likleri bırakın hocam azcık mature takılın Hoş şeyler oluyo
  • hacı bi söz var bana faydası olmayan kilisenin papazını .. diye kız çıkıyo çıkmıyo değil 2 saniye gördün gördün sonra basıyolar yahininerde eli ayagi düzgün bi kız çıksa gidiyo zaten bratt pit mi istiyo ne istiyo bilmem ki karşısında yoksa iddalıyım yani bizde yakışıklıyız ama geçiyolar işte herelade bna bakınca aradığını göremiyo aga ne diyiyim :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.