You Have Amazing eyes ..... Veya Your Eyes Really PretyOr cUTe :D
kamera olmadan sahte webcam programıyla böyle sitelere girebilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Abra.Kadavra
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
quote:
quote:
one minute'yi de başbakan sayesinde herkez öğrendi, bunca başbakan geldi hiç birisinden kimse birsey öğrenemedi.
Di mi?R.T.E. İnglish Gıramer Schools açalım bence.Evet,evet.İlk dersi hayal edebiliyorum.Davos'ta nasıl rezil olunur.Evet,evet güzel fikir...
hiç merak etme, Atatürk ten başka kimse ama kimse bu zamana kadar davos'ta veya başka bir yerde tepkisini göstermemiştir ve gösteremezde herkezin harcı değil o tepkiyi göstermek. Bütün millet başbakanla hatta diğer partililer bile gurur duyarken , sen nerelisin ve hangi ülkelisin gurur duymuyorsun ilginç ?
Birincisi herkez değil. İkincisi herkes derken,hayat sen ve mahallendeki delikanlı arkadaşlarından oluşmuyor. Üçüncüsü politikadan anlamadığın gerçekten çok açık.Ya da gazete ve kitap okumuyorsun cahilsin.Bunu dikkatsizliğine veriyorum.Ve bundan sonraki konuşmalara da cevap vermeyeceğim.
Sizin gibi sabit kafalılar zaten , a ya b ye c ye takılırlar hiç bir zaman yapılanı görmezler. Merak etme , chpsinden btp sine kadar hepsini takip ediyorum. İnt. Yavaşladı siteye girmiyor buradan yazıyorum aslında çok yazılacak şey var ama ... Kilicdarin , yirtik ayakkabı olayı ortaya çıktı . Tam bir fake , gecen bir toplantıda , gömleği ( icinde 'o' harfi olan bir markaydi adı aklımda değil) sadece ama sadece 800 kusur degerinde . Ayakkabısı bilmem ne marka 400 kusur tl cik. Bunlar hep oyun ve sizde bu oyuna gelmek için varsınız. Adam otobüse çıkmış . Ben memurum , ben isciyim , ben köylüm bilmemneyim . Hadilan ordan. Adamın birsuru arsaları villaları ortaya çıktı arastirma sonucu. Simdide ödeyemedim satıyorum ayağına yatiyor, digerleri en azından adam gibi var diyor doğru konusuyor
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
one minute'yi de başbakan sayesinde herkez öğrendi, bunca başbakan geldi hiç birisinden kimse birsey öğrenemedi.
Di mi?R.T.E. İnglish Gıramer Schools açalım bence.Evet,evet.İlk dersi hayal edebiliyorum.Davos'ta nasıl rezil olunur.Evet,evet güzel fikir...
hiç merak etme, Atatürk ten başka kimse ama kimse bu zamana kadar davos'ta veya başka bir yerde tepkisini göstermemiştir ve gösteremezde herkezin harcı değil o tepkiyi göstermek. Bütün millet başbakanla hatta diğer partililer bile gurur duyarken , sen nerelisin ve hangi ülkelisin gurur duymuyorsun ilginç ?
Birincisi herkez değil. İkincisi herkes derken,hayat sen ve mahallendeki delikanlı arkadaşlarından oluşmuyor. Üçüncüsü politikadan anlamadığın gerçekten çok açık.Ya da gazete ve kitap okumuyorsun cahilsin.Bunu dikkatsizliğine veriyorum.Ve bundan sonraki konuşmalara da cevap vermeyeceğim.
Sizin gibi sabit kafalılar zaten , a ya b ye c ye takılırlar hiç bir zaman yapılanı görmezler. Merak etme , chpsinden btp sine kadar hepsini takip ediyorum. İnt. Yavaşladı siteye girmiyor buradan yazıyorum aslında çok yazılacak şey var ama ... Kilicdarin , yirtik ayakkabı olayı ortaya çıktı . Tam bir fake , gecen bir toplantıda , gömleği ( icinde 'o' harfi olan bir markaydi adı aklımda değil) sadece ama sadece 800 kusur degerinde . Ayakkabısı bilmem ne marka 400 kusur tl cik. Bunlar hep oyun ve sizde bu oyuna gelmek için varsınız. Adam otobüse çıkmış . Ben memurum , ben isciyim , ben köylüm bilmemneyim . Hadilan ordan. Adamın birsuru arsaları villaları ortaya çıktı arastirma sonucu. Simdide ödeyemedim satıyorum ayağına yatiyor, digerleri en azından adam gibi var diyor doğru konusuyor
ulan 2 dakka girmedik şu foruma hemen siyasete dökmüşsünüz işi.kardeşim ingilizcem yok 1 dakka diyorum google dan çeviriyorum ne var bunda yav
sana önerim
birdaha kız avına cıktığında yanına ing bilen birini al
bir de bu chatroulet'te millet elizabet yapıyo. bu nebicim site!
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckyJS
sana önerim
kardeş malesef öyle bi tanıdık vs yok eğer ingilizcem iyi olsaydı emin olun çok kız kaldırırdm.tip desen gerçekten var yani kendimi övmek gibi olmasın.eğer tipim olmasaydı zaten bi çok kız konuşmaz.az önce yine girdim bu sefer 2 tane rus vardı.çok güzellerdi cidden.sonra nerelisin dediler bende türküm diyince valla acayip sevindiler bu ruslar baya türklere düşkünler
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
sana önerim
kardeş malesef öyle bi tanıdık vs yok eğer ingilizcem iyi olsaydı emin olun çok kız kaldırırdm.tip desen gerçekten var yani kendimi övmek gibi olmasın.eğer tipim olmasaydı zaten bi çok kız konuşmaz.az önce yine girdim bu sefer 2 tane rus vardı.çok güzellerdi cidden.sonra nerelisin dediler bende türküm diyince valla acayip sevindiler bu ruslar baya türklere düşkünler
ben o site de duramıyom valla hic kız yok. millet full sapık
İsmi Jadeine mi?
Bu ss bizzat bana ait :D
chattroulette geerken bi amca denk geldi benım camera yoktu ölesine geizoyrdum .yalanım yok adam 60 yaşında ve çıplak yatağa uzanmış malıyla oynuyo. ben başladım amcaya küfürler etmeye:D adam mal mal baktı geçti benıamca bizden hızlı cıktı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
sana önerim
ben o site de duramıyom valla hic kız yok. millet full sapık
evet bi çok kişi sapıktır ama bi kız geldimi tam geliyor emin ol. durma devam et emin ol güzel birisini bulacaksın.dediğim gibi az önce 2 rusla konuştum yaklaşık 15 dakika.lanet olsunki face hesabım yoktu.bende dedim hemen bi hesap açıcam dedim.bekliyorlardı.sonra salaklar ne yaptılarsa çıktılar.kesin yanlışlıkla bastılar mallar ya yoksa o kadar konuşmazdılar kızlar tav oldular resmen ya
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Bir Üye
Bu ss bizzat bana ait :D
oha bu adamı az önce yeminle gördüm
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilây
İsmi Jadeine mi?
Birşey soruyorum kızın ismi jadeine mi?
quote:
quote:
İsmi Jadeine mi?
Birşey soruyorum kızın ismi jadeine mi?
resimdeki kızın adı mı? hayır ginaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: CriticalWave
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
sen bitane bulmussun ben suan 15 tanesiyle konusuyorum gece gunduz
Ziye
one minute ne ya amma güldüm
TUNCAY İNGİLİZCESİ OLMUŞ AMA SONUCA BAK
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
one minute ne ya amma güldüm
I'll come in a minute demesi gerekirken..
baroya bak ingilizce öğrenmiş
iphone omegle tavsiyem.5 te 3 kız çıkıyor fakat muhabbet kuramıyorum konu olmuyor kızın birine marsilyadayım dedim meksika mı orası diyor