Şimdi Ara

ChatRouletteki isviçreli Kız Msn Aldım[SS li ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga ben artık takılmıyom. Hem ramazan münasebetiyle hem de msn i dolduruyolar bi yazıyo bnei hatırladın mı diye hatırladım diyom ama nanay
  • Your eyes are amazing
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo

bende endonezyalı tavladım havamı atıyorsun

endonezyalı bişimi.

omegle da kız götürüyodum kız 14 yaşında çıktı. direk kapattım
  • beyler chat roulette de country seçebiliyormuyuz? nereden seçliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

Your eyes are amazing

yanlışlık var düzeltin is yap onu.malum kişi gelmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

beyler şunu söliyim ilk önce ingilizcem çok azdır o yüzden kıza google translateden çevirebildiğim kadar çevirdim kız çok güzel msn aldım fakat biraz utangaç gibi.kızın gözlerine hayran kaldımilk defa böyle bi kız geldi karşıma sizinde chatroulette de tanıştığınız msn aldığınız kızlar varsa ss koyun.yalnız şunu söyliyim turkey diyince kızların %80 i kaçıyor.ya italia ya england yada france diyince normal konuşuyorlar.nedir bu türkiye nefreti anlamış değilim
     ChatRouletteki isviçreli Kız Msn Aldım[SS li ]

One minute demiş ya.Bari a moment falan deseydin.

• Kızın gözleri kendinden daha güzel .

Bunu da yeni gördüm. ''Where are from?'' nedir Allah aşkına ya Elin ayağına dolaşacak kadar güzel olsa kız birşey demeyeceğim de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 15 Ağustos 2010; 15:30:12 >
  • quote:

Your eyes are amazing

FAIL

You are eyes is amazing..
  • Bende Alman tavlamıştım arkadaş el hareketi çekti arkadan kız altf4 çekti
  • oha lan çok güzel
  • bende kanadali buldum bidene cok tatli zenginler bisuru ulke gezmis seneye turkiyede ins. Ss atarim birazdan telefondan girdim
  • güzel kızmış
  • one minute'yi de başbakan sayesinde herkez öğrendi, bunca başbakan geldi hiç birisinden kimse birsey öğrenemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

one minute'yi de başbakan sayesinde herkez öğrendi, bunca başbakan geldi hiç birisinden kimse birsey öğrenemedi.

Di mi?R.T.E. İnglish Gıramer Schools açalım bence.Evet,evet.İlk dersi hayal edebiliyorum.Davos'ta nasıl rezil olunur.Evet,evet güzel fikir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Your eyes are amazing

FAIL

FA'İ'L

you amazing are eyes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abra.Kadavra

quote:

one minute'yi de başbakan sayesinde herkez öğrendi, bunca başbakan geldi hiç birisinden kimse birsey öğrenemedi.

Di mi?R.T.E. İnglish Gıramer Schools açalım bence.Evet,evet.İlk dersi hayal edebiliyorum.Davos'ta nasıl rezil olunur.Evet,evet güzel fikir...

hiç merak etme, Atatürk ten başka kimse ama kimse bu zamana kadar davos'ta veya başka bir yerde tepkisini göstermemiştir ve gösteremezde herkezin harcı değil o tepkiyi göstermek. Bütün millet başbakanla hatta diğer partililer bile gurur duyarken , sen nerelisin ve hangi ülkelisin gurur duymuyorsun ilginç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

quote:

Your eyes are amazing

FAIL

FA'İ'L

you amazing are eyes

yuh be hiç biriniz mi ingilizceden anlamaz

are you eyes is amazing have? olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

Bende Alman tavlamıştım arkadaş el hareketi çekti arkadan kız altf4 çekti

sen ne çektin?

ben geçmişte sahte kamera (kız) görüntüsüyle italyan bir erkeğe denk gelmiştim. kızı tavlamak için sırf böyle jön gibi kaş göz hareketleri yapıp, bakışlar atıyordu. gülmekten altıma mıçıyodum nerdeyse.

türklere antipatik bakıyorlar evet. o yüzden kafadan sallama ülke ismi yaratıyordum. salame gibi, tapisia gibi. cehaletleri ortaya çıkmasın diye üstelemiyorlardı fazla, neresi ora diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abra.Kadavra

quote:

hiç merak etme, Atatürk ten başka kimse ama kimse bu zamana kadar davos'ta veya başka bir yerde tepkisini göstermemiştir ve gösteremezde herkezin harcı değil o tepkiyi göstermek. Bütün millet başbakanla hatta diğer partililer bile gurur duyarken , sen nerelisin ve hangi ülkelisin gurur duymuyorsun ilginç ?

Birincisi herkez değil.
    İkincisi herkes derken,hayat sen ve mahallendeki delikanlı arkadaşlarından oluşmuyor.
    Üçüncüsü politikadan anlamadığın gerçekten çok açık.Ya da gazete ve kitap okumuyorsun cahilsin.Bunu dikkatsizliğine veriyorum.Ve bundan sonraki konuşmalara da cevap vermeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

quote:

Your eyes are amazing

FAIL

FA'İ'L

you amazing are eyes

Asıl seninki FAIL

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.