Şimdi Ara

Ceza gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gün kadar önce 3 şeritli yolda orta şeritte, kırmızı ışıkta en önde bekliyordum, arkam boştu yağmur yeni başlamıştı. Sonrasında havalı korna sesiyle irkildim aynaya baktığımda sağ şeritteki tırın dorsesinin makaslayarak üzerime geldiğini gördüm anlık refleksle gaz verip ilerledim haliyle de kırmızı ışıkta geçmiş oldum. Kaçmasaydım kesin çarpıyordu. Dönel kavşaktaki araçlar durdu herhangi bir kaza vs. olmadı tırda durdu. Tüm bunlar saniyeler içinde gerçekleşti.

Bu kavşaktaki kameralar çalışıyor son zamanlarda kemer, telefon ihlalinden fotoğraflı cezalar gönderiliyor. Sizce benim durumumda ne olur ? Keyfi olarak ihlal yapmadım iki polise sordum biri ceza gelir, biri gelmez dedi. E devlette bildirim yok, tebligat yok. Bu kameralar cezayı otomatik mi yazıyor ? Kemer vb. cezalarda görevli memurlar kamerayı yönlendirerek fotoğraf çekiyor diye biliyorum ama ışık ihlalinde de aynı işlem mi geçerli yoksa kameralar cezayı otomatik mi yazıyor onu bilmiyorum. Durduk yere 20 ceza puanı, 235 tl de ceza yedik mi sizce ?

• Ceza gelsede mahkemede gidip anlatırsan paranı iade ederler kameradaki video kanıt varsa tabi. Ayrıca ceza yazan kameralar 7/24 açık değil bildiğim kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kameralar cezayi hazırlıyor, öncesi ve sonrasıyla belli bir süre kayit olarak yetikili polis memurunun onayına düşüyor.

Ambulans, gibi acil araçlara yol verdiginizde de bu nedenle ceza gelmediğini düşünüyorum. Eğer buradaki anlatilan durum varsa kayıtlarda görülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak hocam cezayı boşver. kazadan kurtulmuşsun ya en önemlisi bu.
  • silmiş olabilirler o fotoğrafı ekip otoları da geçiyor gerekiyorsa hepsine bakıyorlar gelmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Bırak hocam cezayı boşver. kazadan kurtulmuşsun ya en önemlisi bu.
    Haklısın hocam o yol zaten sabıkalı çok fazla kaza oluyor geçmiş yıllarda şöyle bir kaza olmuştu

Aynı yer, aynı şerit.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

O kameralar cezayi hazırlıyor, öncesi ve sonrasıyla belli bir süre kayit olarak yetikili polis memurunun onayına düşüyor.

Ambulans, gibi acil araçlara yol verdiginizde de bu nedenle ceza gelmediğini düşünüyorum. Eğer buradaki anlatilan durum varsa kayıtlarda görülür.
    Arkadaşa katılıyorum bende sistemin tam olarak otonom işlemediğini ve memurların kontrol ettiğini biliyorum. Sizinki zaten keyfi geçiş olmamış. Yinede sonucu bizede haber verin merak ettirdiniz şimdi bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    6 yıl önce açıldı
    Suç ve Ceza mı ? Sefiller mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kayıtta net gözüküyorsa ceza gelse bile çözebilirsiniz bence.
  • Kameralar sadece ihlal görüntülerini hazırlıyor.
    Onay memurlar tarafından veriliyor.
    Video kaydını izleyip durumu görürse ceza yazılmaz.
    Şansına sadece fotoğrafla kırmızı ışık ihlalini görürse mahkemeye itiraz dışında bir yol yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.