Şimdi Ara

Çeşitli 3dmark Timespy Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adamın işlemci de 3300x ama kartı 2080 ti.adam hiç dokunmamış komple stok.nasıl bir oc yapmışım yahu?

karta yaptığım oc de bu:

adamın detaylı sonucu bu:

3dmark.com
    I scored 10 524 in Time Spy
    https://www.3dmark.com/spy/12407287

evlenip balayına gideceğine bekar kal alayına git olmuş yani stok 2080 ti ve oc'li 2080 super arasında bu kadarcık fark varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 30 Haziran 2020; 17:37:40 >

https://ibb.co/JFcsQyQL

• 2080ti düşük skor almış yanlış bir referans, muhtemelen iğrenç bir airflow olan kasada fan curve yapılmadan test edilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 27 Haziran 2020; 14:7:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Skorunuz gayet iyi hocam ama konunun sonundaki söz beni bitirdi. "Evlenip balayına gideceğine bekar kal alayına git. " Kullanırım bunu
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • bu son çıkan bios canımı sıkıyor başkan ne ramleri oynayabiliyorum ne işlemciyi.açmıyor alet, aç da mavi ekran ver bari reset jumperi beni uğraştıracağına.eski biosa da döndürmüyor sövecem asusa.eski biosta 4.6 3800/1900 cl14 yapıyordum şimdi 4.5 3600/1800 cl16 küçük emrah'a döndüm size bios diyebilir miyim abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Skorunuz gayet iyi hocam ama konunun sonundaki söz beni bitirdi. "Evlenip balayına gideceğine bekar kal alayına git. " Kullanırım bunu
    bittabi kullanabilirsin benim sözüm değil ama yıllardır benimserim.

• Oyun oyna oyun boşver bench kasmayı.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hapocod kullanıcısına yanıt
    yalan mı değil adam haklı.

• konuyu görünce bende yapayım dedim timespy 2080 super ile

https://www.3dmark.com/spy/12714004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 28 Haziran 2020; 10:55:19 >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB

• yalnız tepeye baktım 2080 super için adam 13,3K skor yapmış ekran kartı sıcaklığı 33 derece :))
    artık nasıl bir sıvı soğutma yapmışsa benim boşta anca o değer oluyor

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    boşta 37 derece olabiliyor bende yani 33 için çok aman aman bir su soğutmaya gerek yok soğuk bir yerdir belki?

güzel bir oc yaptım ama günün en sıcak zamanı olan 17'de odam güneş alırken 28.5 derece ortamda kapalı kasada ekran kartı bütün ısıyı işlemciye verince reset attı hem de bütün testlerin en sonunda ekranın gidip sonucun geldiği yerde.sonuç gelecek derken baktım anakartın yazısı şok oldum. biosa girdiğimde bile 80 derece yazıyordu işlemciye.bu yüzden referans kartlar kullanıyorum kasa dışına atsın işlemciyi ısıtmasın diye.buna çözüm önden 360 su soğutma takılabilen ve ekran kartını dik takabileceğim ve alttan 3 fanı olan xigmatek overtake gibi bir kasa ya da beleş çözüm kasayı ortaya çıkarıp kapak açacaz serin bir zamanda.

işlemci de gpu puanını etkiliyor ben stok bu işlemciyle 12600 alabiliyorsam daha iyi işlemciyle 13.3k çok ütopik değil öyle su soğutma girdiğin masrafa uğraşa değmez.

• aynen hocam benimde kasa küçük biraz ileride daha iyi hava akımlı kasa düşünüyorum ama şuan adana yanıyor benimde oda güneş alıyor klima kullanmıyorum rahatsızlık verdiği için ama zaten oda yandığı için istediği kadar hava akımı iyi olan kasa olsun :))

adam ekran kartını yük altında 33 derecede tutmuş hocam boşta değil yani en azından 3dmarkın söylediği öyle :)

bu arada benim ekran kartı standart fan dönmesiyle oyunlarda 75 den aşağı düşmüyor bazen 77 lerde geziyor artık oda sıcak havanın etkisi

bahsettiğin çok fanlı kasalar güzel ama çok ses yaparlarmı acaba ?

• msi da farklı değil. ramler aynı profilde tam 1.5 ns arttı
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Konya böyleyse Adana'yı düşünemiyorum bu havalarda oc olmaz.

yükte su soğutma bile olsa pek olası değil bu model kartta.

77'ye sıcak demeyecem şartları düşününce ama bu iş iki şeye göre de değişiyor birincisi kartın fanını otomatikte bırakmak ya da afterburner açıp fan hızı gösteren yerin sağındaki çark tuşuna basmak ayar falan yapmadan ok demek biraz arttırıyor fan hızını ve oyuna göre de değişiyor.mesela dirt rally yarım saat loop yaptım bench 63 derece oldu ab fan tuşuyla ama rdr2'de 77 ben de gördüm dün akşam ab fan tuşu olmasına rağmen ama onda da ayarı biraz kıssam düşebilir sıcaklık ben kökledim ne varsa 2k 60 75 fps arası oynatıyor oc yok yani kart güzel gerçekten.

kullanan arkadaşım var overtake'yi hem de doldurmuş içini fanla kartı da dik takmış pcie riserle sorun yokmuş.o gösterdi mesela bana rdr2 70 derece 5700xt kartla ama tabi ayar biraz daha düşüktür ya da 2k mı değildi hatırlayamadım.dik takmak 7 8 derece farketmiş söylediğine göre yani 5700xt gibi kartta ve rdr2 gibi oyunda çok iyi. demek ki dik takmanın faydası var.kasanın altında da üç tane fan olunca Marilyn Monroe gibi havalanıyor demek ki etekleri kartın. süper icat kesin alacam öyle bir şey 900 küsür lira.asus helios'un 2500 lira olduğunu düşünürsek baya hesaplı.tabi asus kalitesi yoktur malzemede ama tasarımı çok güzel bu ve daha iyisi olarak bakacam.pcie riser de thermaltake marka n11'de 240 liraymış.çin işi olanlar sorun çıkarıyormuş herkes bunu tavsiye ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Haziran 2020; 19:5:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

msi da farklı değil. ramler aynı profilde tam 1.5 ns arttı
    he valla bu ne ya bios yaparız diye duran aletlerimizi ne hale getirdiler eskiye de dönemiyoruz ben yazdım asusa bu ne len diye.

• 2 elleriyle bi biosu doğrultamıyorlar

gunlerce ugrasmıstım ben dogru ayarlarla dusuk ns alacam dıye. sımdı o ayarlarla hıc ugrasmadan alacagım nsyı alıyorum
    asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • hocam kasa güzelde xigmatek olunca tereddüt ediyorum. bende astro modeli var bir kasa ancak bu kadar boktan dizayn edilebilir yani malzeme kalitesi hak getire zaten

o yüzden bende overtake alacaktım hatta vatana gittim ama vazgeçtim xigmatek korkumdan dolayı

birde CORSAIR iCUE 465X bunu düşündüm ama bununda egzoz fanı eksik birde ona 250 tl vermek gerekiyor. hangi kasa diye diye yeni sistemde eski astro kasamı kullandım insan gerçekten karar veremiyor kasa konusunda o kadar para veriyoruz herşeyiyle eksiksiz olması lazım

birde bu overtake de arkada anakart plakasının üstünde boşluk ne için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 28 Haziran 2020; 19:35:27 >

• bende de bu vardı

MSI RTX 2080 Super Gaming Trio X¦Ryzen 7 3700x¦Prime x570-PRO¦32GB(2x16) 3600MHz CL16 Trident Z Neo¦H115i RGB Platinum¦Aorus Gigabyte 500GB NVMe M.2 Gen4 SSD¦960GB Crucical BX500 Sata SSD¦RM750x¦H500M¦Steelseries Apex 7¦Steelseries QCK Prism XL¦Razer Deathadder Elite¦Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition¦PG278Q
    ---Studying medicine , one of the hardest and tiring stuff. Think twice!---
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

hocam kasa güzelde xigmatek olunca tereddüt ediyorum. bende astro modeli var bir kasa ancak bu kadar boktan dizayn edilebilir yani malzeme kalitesi hak getire zaten

o yüzden bende overtake alacaktım hatta vatana gittim ama vazgeçtim xigmatek korkumdan dolayı

birde CORSAIR iCUE 465X bunu düşündüm ama bununda egzoz fanı eksik birde ona 250 tl vermek gerekiyor. hangi kasa diye diye yeni sistemde eski astro kasamı kullandım insan gerçekten karar veremiyor kasa konusunda o kadar para veriyoruz herşeyiyle eksiksiz olması lazım

birde bu overtake de arkada anakart plakasının üstünde boşluk ne için ?

Psu için kasayı kullanan benim sağolsun benim kasayı paylaşmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 28 Haziran 2020; 20:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Değişik olmuş PSU nün üstte olması
    Birde sanki arka taraf sıkışık gibi duruyor. 3.5 hdd ler ve kablolar ile rahat kapanıyor mu arka kapak?
    Hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.