Şimdi Ara

Çeşitli 3dmark Timespy Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
2
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Toplamadan önceki hali bu kapanıyor. Arkasıda cam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam malzeme kalitesi arıyorsanız bu kasa güzel ama inceleyince göreceksiniz ki tasarımı güzel değil standart oldu bu tip artık ha nedir bu kasa 360 su soğutma desteğini güzel veriyor hem ön hem üst.overtake tasarımı markalı bir şeyde olsa bundan ucuza satmazlar.

www.vatanbilgisayar.com
    COUGAR PANZER EVO RGB GAMING USB3.0 FullT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cougar-panzer-evo-rgb-gaming-usb3-0-fullt-atx-siyah-kasa.html

https://cougargaming.com/products/cases/panzerevo_rgb/

https://ibb.co/JFcsQyQL

• hocam bu parada ne bileyim bir kasa için değmez gibi ya.
    neyse artık 1-2 aya baka baka bir tane karar verip almayı düşünüyorum

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    İçi yayla gibi ismi korkutmasın önceki kasamda xigmatek beast ti ön taraf mesh kasa onunda hava sirkülasyonu iyiyda ama küçük gelmeye başladı bulabildiğim büyük kasa bu daha büyüğünü bulamadım. Böyle bi kasaya 900 küsür fiyat bana uygun gibi geldi.

Çeşitli 3dmark Timespy Sonuçları

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartıyla beraber 15 tane fan var yani hey maşallah bu kadar fan ses yapmıyorsa helal olsun gerçekten.
    bu kasayı aldım listeme vatandan gidip iyice bir inceleyeceğim teşekkürler bilgi için
    benim kasadan sonra senin kasa acayip heybetli geldi :))

benim kasa şuan bu şekilde arkada egzoz takılı birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 29 Haziran 2020; 0:4:6 >

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Kasa fanları 1200 rpm de sessiz
    Sıvı sogutma fanları 2000 e çıkınca malum biraz ses yapıyor.
    Gpuda ortalama %35-40 civarı 1200-1400 rpm arası oda sessiz. Ses yapan sadece sıvı sogutma fanları oda dediğim gibi sogutmaya geçtiğinde 2000rpm i görünce yapıyor.

Bende de senin kasa gibi mid tower kasa vardı bahsettiğim xigmatek beast. Alt kısma fan koymuştum sonra gpu sarkmasını engellemek için destek aparatı aldım o zaman anladım kasa küçükmüş fanları çıkarmak zorunda kaldım. Birde gpu montaj yerini hafif v şeklinde eğimli yapmışlar destek aparatını naptıysam düz montaj edemedim gözümede kötü gözükmeye başladı 3 4 gün sonra gittim kasayı değiştirdim.

Kasa güzelmiş ben daha önceden nasıl olduda bu kasayı görmedim

İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Senin kasanın ismi nedir imzada göremedim. Gamepower warcy veya xigmatek aquarius sanırım gerçi ikisi birbirine benziyor. Aklımda vardı bu kasa ama sadece alttan hava alıyor diye çekimserdim gezinirken çıktı karşıma bende daha önce görmedim yads gördüm hatırlamıyorum 🤔

|Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]|
    Lucy
    https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-argb-gaming-kasa-fiyati-46129/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 29 Haziran 2020; 11:16:17 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • Tahmin ettim. Sadece alttan hava alıyor kasa sanırım 🤔

radayatorden dısarıya cıkıyor sıcak hava.
    kasa arkası 2 x 8 fanda ıcerıye ayrıca kasa ıcı 2x8 fanda egzoz olarak dışarıya. Fanları sipariş verdim yarına gelir akşama takpıp resmi paylaşırım.
    GittiGidiyor
    8Cm 12 Volt 3 Pinli Slim İnce Fan 8 Cm Fan 80x80x10mm Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/8cm-12-volt-3-pinli-slim-ince-fan-8-cm-fan-80x80x10mm_pdp_485103689

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 29 Haziran 2020; 15:16:7 >

• Değişik hava yapısı normalde sıcak hava yükselir. Alt üst giriş yandan çıkışı değişik bir sistem olmuş.

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Konu biraz amacından saptı evet.
    niye sapsın yav dün kasa yüzünden bitirdiğim testte reset yedim daha da yapamadım.bu sıcaklarda kartı işlemciyi nasıl serin tutarız diye yapıyoruz bu kasa muhabbetini yani bana baya faydalı bana baya amaçlı.

haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

niye sapsın yav dün kasa yüzünden bitirdiğim testte reset yedim daha da yapamadım.bu sıcaklarda kartı işlemciyi nasıl serin tutarız diye yapıyoruz bu kasa muhabbetini yani bana baya faydalı bana baya amaçlı.

Alıntıları Göster
    Alalım sanada overtake :)

benim ekran kartı 3 slot.dik takarsak ki takmazsak anlamı yok o kapak kapanmaz.dik kart takarım diyen kasanın bile abartı genişi lazım ya da dik işinden vazgeçip ikimizinki aynı olmasın diyip şundan almak lazım:

www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK AQUARIUS PLUS 7x120mm FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-aquarius-plus-7x120mm-fanli-usb3-0-temper-camli-midt-atx-gaming-kasa.html

360 soğutma buna oluyor ve istediğim gibi oluyor anam babam tepede ızgarası var.cooler master baktım sabah 1700 lira ama tepede plastikler var söküyorsun cam falan var dedim bu ne len?

https://www.qp.com.tr/cooler-master-mastercase-h500p-argb-mesh-temperli-cam-midtower-beyaz-bilgisayar-kasasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

benim ekran kartı 3 slot.dik takarsak ki takmazsak anlamı yok o kapak kapanmaz.dik kart takarım diyen kasanın bile abartı genişi lazım ya da dik işinden vazgeçip ikimizinki aynı olmasın diyip şundan almak lazım:

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-aquarius-plus-7x120mm-fanli-usb3-0-temper-camli-midt-atx-gaming-kasa.html

360 soğutma buna oluyor ve istediğim gibi oluyor anam babam tepede ızgarası var.cooler master baktım sabah 1700 lira ama tepede plastikler var söküyorsun cam falan var dedim bu ne len?

https://www.qp.com.tr/cooler-master-mastercase-h500p-argb-mesh-temperli-cam-midtower-beyaz-bilgisayar-kasasi
    Volkanın kasasının xigmatek markası olanı. Değişen birşey yok. Kapak kapanmasına kapanır 3 slot sığarda işte arada mesafe olmayınca sıcaklık artabilir. Oyunlarda kapaksız kullanıyorum açıkcası.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.