Bildirim
Çeşitli 3dmark Timespy Sonuçları (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Ryzen 5 5600X - ASUS ROG STRIX B550-I - Corsair Vengance LPX 16GB @3200Mhz - EVGA RTX 3070 XC3 - Corsair SF600 Platinum - Noctua NH-U12S - WD Black SN750 500GB - Corsair Force GS 128GB - Sandisk SSD PLUS 480GB - CM NR200P
-
bu ne biçim bios len diye asusa sövdüm demiştim ya dün yeni bios çıkarmışlar strix-e'ye.3800/1900 oluyor ama windowsta bir saniye donma yapıyor bir kaç dakikaya bir.voltaj mı yetmiyor dedim biraz yüklendim ama değil 3733/1866'da sorun yok.eh 3600/1800'den iyidir.işlemciyi de 4400 mhz yaptım durum bu:quote:
Orijinalden alıntı: acura07
2 elleriyle bi biosu doğrultamıyorlar
gunlerce ugrasmıstım ben dogru ayarlarla dusuk ns alacam dıye. sımdı o ayarlarla hıc ugrasmadan alacagım nsyı alıyorum

arkadaşlar mesajlarınızı inceliyorum yorum da yapacam.başlığı değiştirdim 2080 super ya da falan işlemci diye bir şey yok her tür sistem kabulümüz.kasa resmi atmanız ise extra hoşuma gitti.gözde başlığım şu anda.kasa resmi muhabbeti alınır, timespy sonucu, bios sorunları, ram benchmark falan rahat olun biz bizeyiz._____________________________
-
-
ben de senin copy değerini kıskandım ne yapacaz?
read write traş oyunda copy lazım biliyorsun aslında bu test ns için değil copy için de işte herkes ns'ye bakıyor.ns bir ayardan ya da az fazla voltaj vermekten bile etkileniyor üflesen 63 64 çıkıyor normalde 61 veren alet.anakarttan da değişebilir ramden zaten değişir bence takılma 66 iyi benim x470 prime pro'daki 3600/1800 3700x de 66.6 çıkıyor tövbe bismillah diye kapatıyorum testi.
bu asus beni sallamadı önce.dedim ki hero8'de spread spectrum ayarı varmış üst modellere hasmış strix-e alt model mi neden yok?dediler ki Türkçe yoksa yoktur yapacak bir şey yok.ben yine ingilizce bir döşedim bunlara son 20 senedeki anakart üreticileriyle olan bios muhabbetimi işte hata bulmam rica etmem mesela oc yarışması var TR'de ama nvidia anakartım bozuldu.elimde bi foxconn anakart var 780 çipsetli güzel aslında ama biosu iyi değil.foxconn'a yazdım şunu bunu yapıp bi bios çıkarır mısınız diye tak çıkardı adamlar 105 liraya almıştım 2008 miydi 2009 muydu işte asusa dedim bunlar firma siz de asshole firmasınız bir işe yaramazsınız sonra bi baktım bir kaç gün sonra bios çıktı altta yazıyor spread spectrum eklendi.dedim haaa yola gelin.aynı maille yazınca tanıyorlar artık.
Copy nin etkili olduğunu bilmiyordum ns etkili değilmiydi
Asusu
adam
Msia da bir mail atarsın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 14900k all core 6,0 ghz
ram cl 36 7800 mhz
asus z790 apex encore
asus rog 3080
corsair rm850
benQ zowie xl2566k 360 Hz
-
Haftasonu bende biraz ayar yapıp tekrar deniycem işlemciyi 4.1 de kullanıyorum. ekran kartını silent moda alıp ne oluyo bunlar diye fire strike ve port royal testlerini de yaptım. fire strike kötü geçti heralde çok anlamadım 
FIRE STRIKE
https://www.3dmark.com/fs/22994212
PORT ROYAL
https://www.3dmark.com/pr/275969_____________________________
-
-
Silent mod ile sıcaklıklar çok çıkıyor güzel bir fan curve ile 60c altı tutabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
Haftasonu bende biraz ayar yapıp tekrar deniycem işlemciyi 4.1 de kullanıyorum. ekran kartını silent moda alıp ne oluyo bunlar diye fire strike ve port royal testlerini de yaptım. fire strike kötü geçti heralde çok anlamadım
FIRE STRIKE
https://www.3dmark.com/fs/22994212
PORT ROYAL
https://www.3dmark.com/pr/275969
Çünkü Strix kartlar kart ısındıkça havayı çok ciddi şekilde kasanın içine atıyor ne kadar egzos fanda olsa fena sıcak hava basıyor içeriye._____________________________
-
x570-f e de bios update gelmiş.
benim şuan sorun yok o yüzden hiç yapmayacağım bu updatei
şimdi yaparım sıkıntı çıkar boşuna kriz yaratmayalım :)_____________________________
Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB -
Mckhan
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144160301
----------------------------------------------------------------
TheMuyu
F ile E arasında bios farkı yok benim bildiğim yani rica ederim hayır duasını alıyorumdur umarım dünyadaki F ve E kullanıcılarının.
yap bence daha iyi.öncekinde biosa üflesen açılmıyordu sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 30 Haziran 2020; 21:0:59 >_____________________________ -
tamamdır hocam müsait zamanda güncellemeyi atayım.
bu arada sizin mi ramler oc olmuyordu başka biriyle mi karıştırdım_____________________________
Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB -
evet iki sistemdeki işlemcileri yer değiştirince x570 üzerinde 2700x ile 3466 mhz kullanmak zorunda kalmıştım.ryzen2 alarak çözdüm ya onu diyorsun ya da bundan önceki biosla 3800/1900 yerine 3600/1800 kullandım şimdi 3733/1866 ya bunu diyorsun ya da ben değilim hatırladığın çünkü bunlardan başka oc olmayan ramim olmadı diğer sistem de dahil.1409 biosu çok güzeldi aslında asus sürekli yenileyip 1.0.0.4b'ye takla attırdığı için.yeni hedeye geçtik olacak bunlar zamanla daha iyi olur neyse ki asus belli kartlarına sürekli bios çıkarıyor.sırf bu yüzden aldım yoksa giga aorus master alacaktım ama bios vrm'den önemli.fx zamanında çok çektim ben giga'nın beta bios olaylarından o yüzden gıcığım bu konuda kendilerine. _____________________________ -
Kurcalıycam şimdi biraz hocam gerçi çok beceremiyorum bu işleri mesela işlemciyi 4.5 a almaya uğraşıyordum, herhalde voltajı ayarlayamadım boot edemedi
pilleri çıkardım bekliyorum şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
pilleri çıkartan başlık.
ben çıkaramıyorum artık ekran kartı kaplıyor pili.jumper varmış aşağıda bir senedir pille uğraşıyormuşuz.
acura07
ayıpsın her amd anakart markasıyla münasebetim olmuştur.ns önemli tamam da bazı arkadaşlar nasıl beceriyorlarsa düşük ns alacaz diye çok düşük copy alıyorlar bir anlamı kalmıyor.copy yüksek olacak ki sonra ns düşüreceksin.3900x mesela bu testte iyi alır çünkü çift CCD'dir hem write'ı tam alır hadi onu boşver ama copy de yüksektir.ilk çıktığında 3900x 3800x'ten hep yüksek alıyordu testlerde ala ala bu oyun çok çekirdek mi kullanıyormuş diyordu millet ama kerameti buydu.96'dan beri anakart alırım bir tane msi anakartım oldu o da nvidia çipli diye onu da bozdum kuzey köprüsünü soğutacam derken.
Özgür
port royal'i bilmem ama firestrike'da sorun yok.arşivden güncel sonuç bulamadım yarın yapayım._____________________________
-
Bende aparatı tok. Tornavida ilede olmuyor nedense
Yada ben beceremedim cmos işini
Hee ondan benim ns düştükçe performans arttığını sanıyorum
Ben sadece ns etkili diye biliyordum öğrenmiş olduk.
Ns yi düşürürüz tekrar yeni biosta düzeltirlese ins hiç umudum olmasada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 14900k all core 6,0 ghz
ram cl 36 7800 mhz
asus z790 apex encore
asus rog 3080
corsair rm850
benQ zowie xl2566k 360 Hz -
-
eskiden minik bir parça olurdu 3 pin ve takılı yerden çıkarıp öteki boş olana takardın şimdi benimkine iki pin var o küçük parça yok demir bişi değdirirsen makinede güç elektrik komple kapalıyken reset yapıyor.camdan atardım zaten bu da olmasa çünkü ekran kartını sökmek için işlemci fanı da sökmek gerekiyor o yüzden geniş kasa olsun su soğutma olsun diyorum da dur bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Bende aparatı tok. Tornavida ilede olmuyor nedense
Yada ben beceremedim cmos işini
Hee ondan benim ns düştükçe performans arttığını sanıyorum
Ben sadece ns etkili diye biliyordum öğrenmiş olduk.
Ns yi düşürürüz tekrar yeni biosta düzeltirlese ins hiç umudum olmasada
valla şimdi arasam bulabilir miyim adam ns'yi düşürmüş sırf ona çalışmış copy yerlerde sürünüyor işte hızlı sanıyor.
bu yeni bios sıkıntılı demek ki her markada aynı olduğuna göre.düzeltirler eninde sonunda.4000 serisi de geliyor ya tabi onu da destekleyecek ona göre bir sisteme geçmek zorundalar zamanla oturur._____________________________
-
eveeet pilleri çıkarmaya hazır mıyız?
3600'de çıtayı yükselttim 8400 küsür bakın bu işlemcinin potansiyeli.derseniz ki bizimkinin kodu farklı tabi o zaman bu kadar olmaz ama yine de bu sonucu göz önüne alın dün yorum yapacam dediğim buydu ben 4.4 ghz 5700 alıyorum yani 3600'ün 7 bin küsür değil 8500 falan alması lazım diyecektim ama 3600'ün kök timespy sonucunu hiç görmediğim için pot kırmayalım dedim arkadaştan rica ettim o da kırmadı sağolsun.
_____________________________ -
Dün akşam 3 kere bios pili çıkarttım
benim cpu takoz yada ben voltaj konusunda çok cimriyim hangisi doğru emin değilim ama 1.35 v verip 4400 mhz alamadım. en son 4.2 ile böyle bir test yaptım onda da zaten öncekine göre 180 puan arttı, attığımız taşa değdi mi bilmiyorum ben yine 1.2 v 4125 mhz kullanmaya devam edicem en azından yükte sıcaklık 52-53 derecede geziyor 
https://www.3dmark.com/spy/12762462_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt