Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

önceden hesabınız oldugu için masraf çıkması normal ilk defa ve sadece cepteteb açanlar kullananlar için ücretsiz

Ya bi tek ben de mi çıkıyor ben yeni actim cepteteb hesabını 600+200 aldim sorunsuz. Ama yeni 400 istedim 12.60 ücret kesiyor.acaba bi limit mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen 200 TL masrafsız transferi başarılı bir şekilde gerçekleştirdim.
  • Arkadaşlar eft yi cepteteb hesabına yapıyoruz gibi anladım fakat bir türlü cepteteb vadesiz hesaba yapamadım online işlemlerden eftyi, girdiğiniz iban bankamıza aittir uyarısı veriyor. Acaba başka bankadaki bir ibana yada hesap noya mı eft yapıyoruz ?
  • Fourtytrees kullanıcısına yanıt
    kredi kartından cepteteb vadesiz hesaba para gönderemezsin başka bankaya eft yapman gerekiyor
  • quote:

kredi kartından cepteteb vadesiz hesaba para gönderemezsin başka bankaya eft yapman gerekiyor

Başka bankaya da eft yapsak yine masrafsız ve faizsiz kullanmış oluyormuyuz acaba?
  • Tamamdir hocam tesekkur ediyorum

• Sanırım açığı kapatmışlar. Geçen ay gönderi ücreti çıkmıyordu. Yaralanmıştım. Bu ay çıktı.. Bu sure zarfında teb hesabı açmadım. Bilgilendirecek kimse var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende şimdi denedim 6.30 tl gönderim ücreti çıktı demekki ücretsiz işlem bitti en azından bugüne kadar ücretsiz işlem yapmış olduk belkide birisi bankaya bu durumu söylemiştir onlarda kapatmıştır ama uzun zamandır vardır heralde 1 yıl olacak ücretsiz işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 17 Şubat 2016; 11:52:25 >
  • bende dun transfer gerceklestirdim herhangi bir ucret odememistim demekki son anda yetismisim sonradan ekstreye ucret yansitmazlar degil mi ?

• Bugün 1020 aktardım ücret yok.

• Dün eft yaptım ücret yoktu bugün tekrar yaptım masraf kesti anlamadım gitti.
  • kdr_ kullanıcısına yanıt
    bende geçen gün ücretsiz eft yaptım şimdi tekrar denedim ücret çıkıyor galiba cepteteb teb sistemine girdi 1 kere ücretsiz eft veriyor
  • quote:

aynen bende şimdi denedim 6.30 tl gönderim ücreti çıktı demekki ücretsiz işlem bitti en azından bugüne kadar ücretsiz işlem yapmış olduk belkide birisi bankaya bu durumu söylemiştir onlarda kapatmıştır ama uzun zamandır vardır heralde 1 yıl olacak ücretsiz işlem

İlkgünden ne dedim size memnunsunuzdur artık.yüksek aşırı zekalı vatantaşlarımızdan bankaya soran bildiren olmuş anlaşılan.tepe tepe kullanın ücreti mukabilinde.

• labidu kullanıcısına yanıt
    bu olay zaten 1 yıldır vardı ayrıca neden herkesin kullanmasını istemiyorsun forumda bir sürü insan ücretsiz yararlandı sonuçta hala ücretsiz devam ediyor ayda 1 kere işlem yaparsın sende
  • quote:

bu olay zaten 1 yıldır vardı ayrıca neden herkesin kullanmasını istemiyorsun forumda bir sürü insan ücretsiz yararlandı sonuçta hala ücretsiz devam ediyor ayda 1 kere işlem yaparsın sende

Bankacılık sistemi bakkal mantığıyla işlemiyor olağan işlem akış şemasında bir hata algılanmadığı müddetçe farkedilemiyor bazen.ta ki ilgili birimlerin detaylı gözlem araştırması sonucunda farkedilip düzeltiliyor.burdaki ultra zeki arkadaşlardan eminim çağrı merkezini arayıp soranmı dersin mail atanmı dersin bi dünya eleman bunu haber vermiştir adeta.memnunsunuzdur artık hayrını görün.

• labidu kullanıcısına yanıt
    ban bakkal mantıylamı çalışıyor dedim 1 yıldır herkes ücretsiz işlemden faydalandı hala devam ediyor sürekli değill ayda 1 kere ücretsiz faizssiz eft yaparsın
  • ayda bir kere yaparsın diye bir şey yok malesef...önceden deneme yaptığımda işlem ücreti çıkmıyordu, bu ay ve geçtiğimiz ay hiç eft yapmamama rağmen bugün denediğimde ücret çıktı malesef..
  • quote:

ban bakkal mantıylamı çalışıyor dedim 1 yıldır herkes ücretsiz işlemden faydalandı hala devam ediyor sürekli değill ayda 1 kere ücretsiz faizssiz eft yaparsın

Verdiğim bilgiye ve yapmayın konu açmayın dememe hak verdin mi.

Ayda bir mevzusuda bitecek. Abi klasik son budur. Sen herkese açık platformda bunu yaparsan bir daha yararlanamazsın.

• quote:

yakında bu da biter merak etmeyin
  • barkin_berk B kullanıcısına yanıt
    ücretsiz işlem 1 yıldır vardı kimse bilmesin diye konusu açılmadı teb ayda bir kere ücretsiz işlem yaptırıyor ceptetebte aynı sisteme geçmiş geçen gün eft yaptım şimdi ücret çıktı

tebtede aynı böyle oluyor zaten evet önceden çıkmıyordu sistemi değiştirmişler sana yıllarca bu işlemi verecek diye bir garantisi mi var artık ayda 1 hak veriyor demekki
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.