Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

IMAX Olay sen buraya bu konuyu açtığın için bitti.Bu bir gerçek ister kabul et ister etme.O herkes varya kaç kere aramıştır bankayı kayıt bile oluşturmuşlardır

Tepe tepe kullanırsın artık imax.o kadar dedik kendi bildiğini okudu.hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmax yüzünden kapanmadı merak etmeyin
    Gitmeyin adamın üstüne elbet anlaşılır böyle işler ister yaz ister yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 25 Şubat 2016; 19:35:50 >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    bu nakit avans limitini arttıramıyor muyuz? kredi kartı limiti kadar yapmanın bir yolu yok mu?
  • 5500tl ücretsiz çekmiştim. şimdi bunlar benden para istemesin? çekerken herhangi bir ücret isteyen ekranla karşılaşmamıştım.

edit: güncel borç 5500tl gözüküyor. tek çekimlerde para çekince güncel borca günlük faizi ekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 26 Şubat 2016; 16:20:17 >
  • Bitti leyn en ihtiyacım olan vakitte, bu Zamana kadar ihtiyacım yok diye kullanmadım pişmanım net

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

5500tl ücretsiz çekmiştim. şimdi bunlar benden para istemesin? çekerken herhangi bir ücret isteyen ekranla karşılaşmamıştım.

edit: güncel borç 5500tl gözüküyor. tek çekimlerde para çekince güncel borca günlük faizi ekliyor mu?

Artık ekliyor.
  • Vay be o kadarda dedim yapmayın açmayın bu konuyu kapanır diye dinlememişlerdi. Ben o günde çekemiyordum hala çekemiyorum, o gün teb bonustan ücret almıyordu ve hala almıyor.

Konuyu açan, savunan arkadaşlara bu hort benden gelsin.
  • teb bonus dan şuanda almıyor mu yani?
  • çok zeki olmayan insanlar bir şeyi illa deneyimleyerek anlarlar.

forum yönetimine de yazdım. bu konuyu açan şovalye kılıklı arkadaşı da uyardım. konu kapatılmadı millet abandı olay bitti.

umarım ilerdeki buna benzer konulara ÖRNEK OLUR
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.