Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cepteteb in faizsiz 1000 TL 6 taksitle işlemi varmış benim yalnızca cepteteb kartım var sanal kart oluşturup 1000 TL yi oraya aktarmam gerekiyormuş sanal karttan da ücretsiz garanti bankası hesabıma aktarabilir miyim?
  • senin söylediğin başka kampanya sanal kart ile aktarma yapamazsın bu konudaki olay farklı kredi kartından direk ücretsiz eft yapıyorsun 2 5 10 bin gibi 1 ay sonra faizsiz ödüyorsun
  • pekii teşekkür ederim
  • Bugün işlem yaptım 100/3.15 gibi bir komisyon kesti. Başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay yaptım, dün kesildi faiz falan yok bugün ödedim tekrar yaptım aynı işlemi yine herhangi bir ücret yok (daha önceden tebde hesabım yoktu). haber verene sonsuz teşekkürler. spekülatörlere de mesajım siz de bir kampanya haberi verin
  • Nakit olarak kesmiyor mu bunu? Yuzde 3 komisyon alması lazım gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Cramer

Nakit olarak kesmiyor mu bunu? Yuzde 3 komisyon alması lazım gibi geliyor bana

kesmiyor faizsiz ücretsiz islem yapıyor sadece cepteteb müşterilerine özel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevduat günlük faiz olayını anlatır mısınız? Günlük para yatırmak istiyorum. Örneğin 1000 TL

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    günlük 10.75 veriyor
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    1000tl icin gunluk net 0,25tl kazanirsiniz. 10,75 oran var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 11 Şubat 2016; 9:30:17 >
  • kart aidat ücreti var mı
  • Teb bonustan kullandım 4 Şubatta. Hiçbir ücret kesmedi. Aynı zamanda cepteteb k.kartım ve banka kartımda mevcut.

Fakat teb bonus bana bir ayda bir kez izin veriyor. İkincide ücretli dahi göndermiyor.

• soyken kullanıcısına yanıt
    teb ve cepteteb işlemleri farklıdır burada teb bonusla ilgili bişey konuşmuyoruz zaten cepteteb kredi kartı ile sürekli ücretsiz eft yapabiliyorsun
  • 5000tl gecen ay eft yapmıştım. Bu ay ekstrede borç 5000tl gozukuyor. Sıfır masraf. Teşekkürler.

• Yok onu biliyorum. Konuya yazdığım en az 7-8 mesajımda mevcut okumayı biliyorsan.

Sen sürekli bilmeye devam ediyorsun ya şu cevap verdiğim mesajım gibi.

Önceden de biliyordun ya bu işlem teb bonus kartlarıyla olmaz diye...

Ona binayen yazdım değerli kardeşim. Fakat sende bilmekten vazgeçme huyu yok. Konuyu evladın gibi sahiplendin maşallah.

Konuya gelen her yorumu yavruna gelen bir tehtit olarak algılıyorsun. Sen yine bil, ailende arkadaş ortamında sürekli bil. İnan buna lafım yok, saygı duyarım.

Yeterki bana abzürt cevap verip, bilmişlik yapma. Bunu rica ediyorum senden.

• soyken kullanıcısına yanıt
    ne alaka ben bilmişlik yapmıyorum konuyu sahiplendiğim falan yok herkese bilgi veriyorum herkes konuşmaları farklı anlıyor ondan sonra başka şeyler yazıyor
    Ayırca konunun ilk mesajında ve 8 sayfanın içinde teb müşterileri bu işlemlerden yararlanamaz extra ücret çıkıyor dediğimiz halde sürekli aynı sorular geliyor onlarada cevap vermekten sıkıldım artık okumadan direk konu başlıgını okuyup mesaj yazıyorlar ondan biraz tepkili mesaj yazmış olabilir benide anlamışsındır artıkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 11 Şubat 2016; 13:10:41 >
  • Onu diyorum işte teb bonus ve aynı zamanda cepteteb kartına sahibim. Teb bonusla denedim sıkıntısız oluyor. Fakat ayda bir hak veriyor bana, ikinciyi ücretli olsa dahi izin vermiyor.

Olayda bir bug var ya da kişiye özel tanımlanan bir hak. Bunun üzerine yoğunlaşana kadar sen çok fevri cevap veriyorsun. İlk mesajlarda da böyleydin bir ay geçti hala aynı şekilde cevap veriyorsun.

Antipati besliyor insanlar sana, ki bir nebze olsun haklılar. Yoksa ben seni neden suistimal edeyim. Biraz kabahati kendinde de araman gerek. Forum burası, ben ve sende dahil alakası olmasa bile herkes faydalanmak için soracaktır.

Şimdi cepteteb için deneyeceğim. Sonucu editlerim.
  • ben geçen ay yapmıştım bu konuda görüp, dün de ekstre borcumu ödedim faiz olmadan. aynı gün tekrar 1000tl eft yaptım sorunsuz
  • Eskidenki tüm hesaplarımı kapadım yine ücret çıkarıyor :) Cepteteb hesabını da kapadım yine masraf çıkıyor, olmadı maalesef.
  • Flexi_ F kullanıcısına yanıt
    önceden hesabınız oldugu için masraf çıkması normal ilk defa ve sadece cepteteb açanlar kullananlar için ücretsiz
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.