Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim konuyu açmamla ücretsiz bitmedi belki banka değişiklik yapacaktı bu zamana denk geldi değiştirdi sonuçta herkes faydalandı

hala ayda 1 kere ücretsiz devam ediyor bunuda kampanya gibi düşün ve sonuna geliyoruz
  • anlatmaya çalıştığım konu cepteteb ayda bir de hak vermiyor..
  • Abi geçen konuya yazmadım mı ben ayda bir kere diye?

Hem 30 gün istiyor, ay atlayınca olmuyor. Daha geçen kullandım yazmıştın, dediğine göre ayda bir kere olduğundan kullanamadın o halde. Bu bilgiye nasıl ulaştın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyken kullanıcısına yanıt
    ben geçen ay 2 kere ücretsiz eft yaptım 3 4 kere denedim onlarıda yapıyordu demekki bunu kaldırdılar ayda 1 izin veriyor

geçen gün ücretsiz eft yaptım şimdi denedim ücret çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 17 Şubat 2016; 18:07:30 >
  • Belkide komple iptal oldu. 30 gün geçmeden bilemezsin ki

• ben daha önce hiç kullanmamıştım şimdi 1000 tl denedim 30 lira masraf çıkarıyor.
  • 19 ocakta çekmiştim bu gün,ödeme yapıp Tüm nakit çekme limitini tekrar çektim.Ücret masraf çıkmadı.Bu ayda böyle geçsin bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 17 Şubat 2016; 20:53:51 >
  • ee ben dün 2 kere ücretsiz eft yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrocu

ben daha önce hiç kullanmamıştım şimdi 1000 tl denedim 30 lira masraf çıkarıyor.

Daha önce TEB'den hesap, kart vb. var mıydı?
  • Az önce denedim 47 lira ücret cikti

• aramızda belki kuşlar vardır bir sistem açığıydı fark edilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekara7Tepe -- 17 Şubat 2016; 22:21:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde normal eft saatinde deneyin isterseniz 09.00/16.00 arasinda

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

5000tl gecen ay eft yapmıştım. Bu ay ekstrede borç 5000tl gozukuyor. Sıfır masraf. Teşekkürler.

Merak ettiğim için soruyorum toplam limitiniz nedir? Benim 5500 limit varken 1750 nin yukarısına çıkmadım
  • Burası dışında müşteri hizmetlerini aramayın. Adamlar bazı şeyleri cidden bilmiyorlar. Bizzat başıma gelen olayda 1000 tl 6 ay faizsiz kredi çekemezsin dediler ama buradan birisinin dediğini yaparak 2 kere çektim krediyi
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    yok hocam sadece cepteteb var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenolog

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

5000tl gecen ay eft yapmıştım. Bu ay ekstrede borç 5000tl gozukuyor. Sıfır masraf. Teşekkürler.

Merak ettiğim için soruyorum toplam limitiniz nedir? Benim 5500 limit varken 1750 nin yukarısına çıkmadım

11000TL
  • Geçen ay 4000 TL EFT yapmıştım. Şimdi son ödeme tarihiydi, denedim ama 120 TL ücret istedi. 30 TL faiz kazanmıştım bu sayede. Gitti ayda 30 TL.
  • elbet farkediceklerdi burayı okumadıklarını mı sanıyorsunuz
  • aferim bizim toplumumuza ,bişeyide bağırarak ulu orta konuşmayalım dimi, hadi çekin ve ödeyin artık faiziyle birlikte
  • Herkes yüklendi banka da noluyoruz dedi burayı okumaları yada birilerinin aramış olması değil mesele

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.