Şimdi Ara

CEPTETEB KREDİ KARTI İLE PARA TRANSFERİ ÜCRETSİZ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
27
Favori
12.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bankalar sadece sosyal medyaları okurlar cevap verirler forumlara bakmazlar ama burdakiler banka konuyu okudu diyor belki güncelleme yaptılar onun için kapanmıştır olay tam belli değil bazıları hala ücretsiz eft yapıyor herşey martta belli oluyor
  • Açıkçası ben tekrar açılacağını zannetmiyorum.
    Geçmiş olsun, haber veren arkadaşa teşekkürler. O haber vermese faydalanamayacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

bankalar sadece sosyal medyaları okurlar cevap verirler forumlara bakmazlar ama burdakiler banka konuyu okudu diyor belki güncelleme yaptılar onun için kapanmıştır olay tam belli değil bazıları hala ücretsiz eft yapıyor herşey martta belli oluyor

okumuyorlar diyorsun yani açılmıcak arkadaşlar boşuna beklemeyin düzeltilen bir durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapan var mi hala?

• Birkaç gün önce aldım ücretsiz sadece birden fazlası ücretli olabilir.
  • teşekkürler arkadaşım.
  • Bugün transfer işleminde ücret istiyor artık...

• Bugün ücret çıkıyor maalesef.
  • Artık komple ücretli. Biten sıcak fırsatlara taşınabilir.
  • ücretli malesef....
    kötü oldu
  • hiç boşuna üzülmeyin o kadar dedik konuyu kapatın diye ... onda bundan borç alıncaya kadar nakit ihtiyacımzı karşılıyorduk şimdi kına yakarsınız.o kadar söyledik zamanında mh aradı sorduk haberleri bile yok diye ama yine de ısrarla rayanlar olmuş
  • Anlamıyorum ki arkadaş; böyle bir durum için neden müşteri hizmetleri aranır?
  • saol aymekss !
  • güzel fırsattı herkes yararlandı kapanması kötü oldu artık yenisini bekleyecez
  • ımax 3d arkadaş sende niye bilgilendirin ki milleti, bilmezmisin ki bizim bu millete iyilik yaramaz, ayrıca cepteteb ana konuyu dikkatli takip edenler bu konu orada geçti ve birçok kişi bu sayede öğrenmişti ama aynı şeyler orda da konuşuldu fazla lafı uzatmayalım konuyu kapatalım diye , sadece onu takip etseler bile yeterdi neyse hayırlısı olsun artık...
  • Artık Ücret Kesiyor boşuna denemeyin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biten sicak firsatlara tasinmali artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

güzel fırsattı herkes yararlandı kapanması kötü oldu artık yenisini bekleyecez

Ilk gunlerde bosuna o kadar kisi tepli gostermedi bak kapandi. Bankanin acigiydi cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX Olay sen buraya bu konuyu açtığın için bitti.Bu bir gerçek ister kabul et ister etme.O herkes varya kaç kere aramıştır bankayı kayıt bile oluşturmuşlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

IMAX Olay sen buraya bu konuyu açtığın için bitti.Bu bir gerçek ister kabul et ister etme.O herkes varya kaç kere aramıştır bankayı kayıt bile oluşturmuşlardır

Hocam benim anlamadığım böyle bir konuda neden müşteri hizmetleri aranır?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.