Şimdi Ara

Cepteşok Aytaç Biftek 1 Alana 1 Bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
6
Favori
70.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 adet akdeniz 1 adet şef alsak da 9.90 oluyor mu bilen varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslında çok da ucuz değil. Biftek zaten 40 lira falan
  • 5+1 aldım bende

buzlukta birşey olmaz skt geçse de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Temmuz 2019; 17:1:42 >
  • zeusavda kullanıcısına yanıt
    evet düşüyor sepette
  • 17-18 arası teslim saati fakat hala hazırlanıyor yazıyor nolucak şimdi?

• Teslim saati seçtikten sonra donup kalıyor. Problem ne olabilir acaba?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    çok sorun olacağını sanmıyorum hocam. Kurbandan kalan etler bile hala yenildiğine göre sorun yok demektir. Tabi ki bu tazelikteki tadı olmaz ama evde yemek olmadığında hızlıca yapılabilecek bir ürün.

Tabi buzluktan çıkarılan eti 1 gün boyunca çözülmesi için buzdolabının altında tutmakta fayda var. Diğer türlü protein değeri azaldığını okumuştum.
  • internetten yakınımdaki şubeye sipariş verdim, iki dakika sonra mesaj geldi siparişiniz teslim edilmiştir diye. Büyük ihtimalle ilk defa sipariş aldı çalışanlar ve kurcalarken yanlışlıkla teslim edildi bilgisi gönderdiler. :D gidince öğreneceğiz artık
  • Dikkat!
    1- Az önce baktım skt: 27.07.2019 yani yarın, alacak olanlara duyrulur, mağazada gördükten sonra sipariş veriniz derim.
    2- Burada önerilen Akdeniz ama Şef olan daha kaliteli bir parça olarak gözüme çarptı, Akdeniz olanlar o kadar güzel görünmüyordu. Tercih sebebi sos ise bilemiyorum ama böyle parçaları soslu almak zaten başlı başına risk çünkü hiç hoşunuza gitmeyebilir.
    3- Geçen indirimde sormuştum, kasiyer ben aldım diyerek gülümsemişti, şimdi gördüğümde ise "abi ben geçenlerde aldım ama galiba beceremedim" diye hüzünlendi görünce, "bir daha almam" modundaydı yani.
    4- A101'de satılan dondurulmuş ürünler(sanırım Beşler marka) bunlara göre daha kaliteli duruyor onu da ekleyeyim.
    Ekleme
    5- Uygulamaya kartı ekleyip sipariş verdikten sonra Garanti'den mesaj geldi ve kartınız güvenlik nedeniyle geçici olarak kapatılmıştır diye sms geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 26 Temmuz 2019; 17:42:3 >

• matsipik M kullanıcısına yanıt
    Nerede 40 lira hocam EBK'da bile 55 lira.
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı silip yükledim düzeldi. Bende de aynı sorun vardı.

• uygulamayı ilk defa indirdim,Ödemeyi hemen uygulama üzerinden mi yapmak gerekiyor, yoksa teslim alırken markette de ödeyebiyor miyiz?
  • aldikda nasil bişirecez help

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaliminsan

aldikda nasil bişirecez help
    actifry da

• quote:

Orijinalden alıntı: gyrocu

Granit tavada 1dk mühürleyip sonrasında 5dk yağlı kağıtta fırına atıyorum yumuşacık oluyor
    kac derecede atıyorsunuz 5dk da et piser mi ya

• pişirmek için tarif verebilecek varmı?
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi de, 3 kartla denedim ödeme alınamadı diyor. Ne berbat bir uygulama ya. Bir türlü ödeme yapamadım

• 4 tane sef, 2 tane akdeniz aldim. Insallah guzel cikar beya pisirebiliriz. :D

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    3 adet kartla denedim, ödeme alınamadı diyor. Problem nedir acaba arkadaşlar?

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Uygulama hatali. Mobil siteden yapın odemeyi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.