Şimdi Ara

Cepteşok Aytaç Biftek 1 Alana 1 Bedava (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
6
Favori
70.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d_ragon

Geçen sefer yaptığı kampanyada almiştim, fakat etleri ızgara için yumuşak bir et değil. But etinden yapıldığı için marina edilmiş olsa dahi ızgarada sert ve susuz bir hal alıyor. Eti lastik gibi çiğnemek isteyen alabilir.
    hocam pişirme yönteminizle alakalı olabilir mi ? alan arkadaşlar baya beğenmişti de ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişiniz hazırlandı, teslim alabilirsiniz diye sms geldi İş çıkışı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Yalnız umarim denildiği gibi 1+1 seklindedir yoksa 10tl bir biftege cok iptal ederim oyle ise.
    alırken direkt olarak fiyat düşüyor zaten hocam 2 adet ekliyorsunuz 10 tl ödüyorsunuz. ben 4 adet sipariş geçtim 20 ödedim.
  • Valla 6 tane de ben aldım. 30 liraya geldi. İnşallah çok kötü değildi
  • Bende geçen sefer 2 tane almıştım. İkisini beraber aynı tavada pişirdim. 1 tanesi piştikten sonra lokum gibi oldu diğeri ise lastik gibi. İkiside aynı sürede pişti. Yani güzel çıkıp çıkmaması şans işi.
  • Kart bilgisi girerek ödemede hata veriyordu. Masterpass ile sorunsuz ödedim, 1 saat sonra teslim alacağım.

Aynı mağazada yeterli stok olmayınca (1 Spesiyal + 1 Akdeniz) şeklinde 2 Şok'tan aldım.
  • Arkadaşın önerisiyle 2tane akdeniz usulünden aldım bakalım. Konu sahibine teşekkürler. Deneyenden yorum bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl marine edip pişirelim tecrübeli arkadaşlar yazarsa iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 tane de ben aldım teşekkürler konu sahibi arkadaşa. 33 TL ye 1 kilo biftek. Dondurucuya atarım yemediğimi alır alır yerim :)
  • Dokum tavasi olmayanlar icin nasil pisirelim deneyenler??

• Granit tavada 1dk mühürleyip sonrasında 5dk yağlı kağıtta fırına atıyorum yumuşacık oluyor

• Hocam yanlis siparis vermisiz 😅 ben arayip iptal ettim yeniden baska magazadan sipariş ettim kampanya sadece ceptesok da gecerli ve 2 ayni üründen ekleyip 9.90 odemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AllForYouX

4 tane de ben aldım teşekkürler konu sahibi arkadaşa. 33 TL ye 1 kilo biftek. Dondurucuya atarım yemediğimi alır alır yerim :)
    hocam skt'ler yakınsa, yine de dondurucuda durabilir mi ? açıkçası pek güvenemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.sikayetvar.com
    Aytaç Et - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/aytac-et

yorumları baya kötü gözüküyor.
    Vazgeçtim.

• Şefin Spesiyali güzel mi yoksa akdeniz mi alalım hepsini
  • quote:

Hocam yanlis siparis vermisiz 😅 ben arayip iptal ettim yeniden baska magazadan sipariş ettim kampanya sadece ceptesok da gecerli ve 2 ayni üründen ekleyip 9.90 odemeniz gerekiyor.
    Hocam bende de aynı şekilde gözüküyor sepete ikişer tane ekledim sıkıntı olmamalı. Birazdan teslim almaya gideceğim ama siparişte bir sıkıntı yoktu.
  • quote:

Hocam yanlis siparis vermisiz 😅 ben arayip iptal ettim yeniden baska magazadan sipariş ettim kampanya sadece ceptesok da gecerli ve 2 ayni üründen ekleyip 9.90 odemeniz gerekiyor.
    neden yanlış hocam ?
  • Hocam 2adet 9.90 odemeniz lazim arkdas ve ben 19.80 ödedik hata burda ayni urunden 2 adet siparis vermeniz lazim zaten uygulama otomatik ikisinden 9.90 kesiyor.

• yürüme mesafesinde 2 farklı şubeden toplam 6 adet sipariş geçtim

• BuI kullanıcısına yanıt
    5,6 paket alıp dolapta saklarım diyenler düşünsün bu etler öyle uzun ömürlü değil hemen tüketilmeli skt geçmeden.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.