Bildirim
Bizeneeee bizeneee. Neden bunu yazmak icin bitmis konuyu hortlatiyosun hocam. Neyse sinirim gecti afiyet olsun.
|
Mühürleyeceğim diye evi duman altı ettikten sonra geçen kuşbaşı doğrayıp kuru fasulyeye koymuş hanım leziz oldu
![]() |
oo poşette almışız zenginiz
![]() |
Ben genellikle köfteci Yusuf tan vakumlu antrikot alırım son kullanma tarihi yaklaşmış olmalı dinlenmiş et her zaman güzel olur
Pişirmeye gelince sıra sadece zeytinyağı her iki tarafına da değirmen karabiber ve değirmen pembe granül kaya tuzu ekip hazırladıktan sonra Döküm tavayı iyice ısıtıp etlerin her iki tarafını da 3 dakika pişirip fırında ısıttığım sunum tahtası üzerine alırım etleri Beş dakika dinlendirip afiyet ile yeriz ailecek Dinlenmiş antrikot almaya özen gösterin İyi geceler |
çok komiksin.
Aytaç ı savunacak halim yok.. Banane elalemin firmasından. Ben işime gelene göre hareket ederim. Ama yazdıkların sende bir gariplik var diyor. Aytaçtan onu almışın bunu almışın dönüp tekrar almışsım sonra aile bireyleri almış. Madem hepsi hataydı neden 2 hadi maksimum 3. den sonra bırakmadın ? Aytaç tokatı tatlı mı geldi :-D Birde bize aytaç ın alternatifi olarak kokuşmuş , ne halt yediğini bilmeyen karfur u övüyorsun :-D Ankara Cepa da dandik bir karfur var ..ne zaman gitsem ....evet evet ne zaman gitsem kasap reyonu iğrenç kokuşmuş et kokuyor. Bir insan oradan nasıl et alır çok ilginç. |
Beğenmediysen alma, yeme arkadaşım. Öncesinde aldım yedim, beğendim. Son indirimde de birkaç paket daha aldım yiyorum.
Şu sebepten dolayı sağlıksız dersin, almayın dersin, ortaya nesnel bir şeyler koyarsın anlarım. Tamamen subjektif bir şekilde bu et kötü bunu yiyenler de zevksizdir demen hoş değil. 80 milyonluk bir ülke olduğumuzdan şikayetvar üzerinde müşterisine en fazla değer verip önemseyen şirketler için bile şikayet bulabilirsin. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|