Şimdi Ara

Cepteşok Aytaç Biftek 1 Alana 1 Bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
6
Favori
70.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Benimde öyle yazıyordu teslimat saati gelmesine rağmen ürün stoklarında yokmuş rezillik
    aradılar iptal ettiler tek ürün var diye. acaba fiyatı çok uygun görünce, bu taktikle iptal edip kendileri mı alıyorlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler sorunsuz teslim aldım. 2 akdeniz 2 şef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 tane sipariş geçtim ama market 3 tane var dedi, 3 tane vermek istediler. 4 tane geçtim dedim, 4 tane vermek zorundasınız dedim, başka mağazadan 1 tane daha getirdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermiştim.Almazsam iptal olup kk iadesi oluyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Başka bi şubeden daha siparişim vardı oraya gittim şimdi ordakilerinde internetten satış yaptıklarının haberi yok zar zor anlattım akdeniz ve şefin varmış ellerinde o ikisini verdiler sadece.
    Mağaza stokları ile internet stokları alakasız 5,6 tane alanlar unutsun almayı bence.

Cepteşok Aytaç Biftek 1 Alana 1 Bedava

• Bende siparislerimi sorunsuz sekilde aldim. 4 tanesi baska bir uerden 2 tanesini baska yerden herhangi bir sorun yasamadim genelde skt 04.08.2017 olarak goruluyor. Bir tanesinde ise 27.07.2019 olarak goruluyor. Bebim bir magazadaki hazirlaniyor yaziyordu gittim sifreyi verdim hallettiler.

• Teslim alındı. Aslında ikisini de akdeniz usulü almıştım ama 1tanesi bugun skt , bitanesi 11.08 di. Çalışan kız yardımcı oldu ve birini şefinkiyle değiştirip verdiler.
    Son kullanma tarihine dikkat edin. Mümkünse magazaya gidip görüp siparişinizi verin.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Kartın neden kapatıldı güvenlik medeniyle? Yau bi et alacaz rezilliğe bak şimdide şok kredi kartımızı mı patlattı?

• 6 tane almıştım 30dk sonra hazır mesajı geldi ben yine seçtiğim saatte gittim sorunsuz aldım. bakalım güzelse yakın markette kalanları da alırım. 5 akdeniz (skt 6 ağustos) 1 şef (skt 31 temmuz) almıştım
  • Aldığım 4 üründen 1 tanesinin skt 13.08, diğer 3'ü 31.07

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Kartın neden kapatıldı güvenlik medeniyle? Yau bi et alacaz rezilliğe bak şimdide şok kredi kartımızı mı patlattı?
    benim kartımda güvenlik nedeniyle kapatıldı
  • 2 birinden 2 birinden aldım 20 TL'ye pişirdim gayet lezzetli. Biraz suyunu salmış gibi gözüküyor bozuk değil. Haberdar ettiğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Temmuz 2019; 18:38:52 >
  • hakses H kullanıcısına yanıt
    Hayda nedenmiş aradınız mı bankayı?

• site dandik o yüzden kapatılmıştır kartınız, cepteteb kredi kartı ile alamadım 2 kere hata verdi bot telefonla arayıp işlem size mi ait diye sordu hatta, teb'in böyle sistemi olmasa benimki de kapatılacaktı heralde. enpara ile aldım sonra
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bende enpara ile ödedim bi sorun olmadı.
    Demek enparada güvenlik hak getire

• radko kullanıcısına yanıt
    Artık uygulamada mı açık var yoksa masterpass mı sıkıntı çıkardı bilmiyorum, kredi kartını kaydetmeden alışveriş yapılmıyor çepteşok uygulamasında, sanal kart diye önemsemedim ama dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca cevapladığınız mesajı beğenin ki yazdığım bilgiler üste çıksın, daha fazla arkadaşa ulaşsın.
  • 4 adetlik siparişi almayan 1km mesafedeki şubeye gittim
    herüf 3 adet çıkardı
    şiz her ne kadar 4 adet sipariş vermişseniz de tam sipariş verdiğiniz esnada 1 adetini başkasına sattım 3 kabul ediyorsan al dedi
    saçmalama deyip ekledim
    sen bana 2 adeti 10 liradan ver o halde
    verem vermesine de senin ödemeyi iptal etmen için merkezi araman lazım hem bu kampanya yarın başlayacak dedi
    herüfün laubali tavrı tepemi attırdı kötü birşey olmaması için kalsın sipariş iptal deyip çıktım

tam eve giriyordum ki aklıma evin hemen karşısındaki şok geldi teslimat şubesi olarak görülmüyordu sistemde ama şansımı deneyeyip dolaptaki tüm stoğu alıp kasaya geçtim
    tek tek okuttu 59,90 tl deyince kampanyayı hatırlattım
    abi o yarın başlayacak ama dedi
    ben de az önce online sipariş verdiğimi uzaktaki şubeye gideceğime senden alabilirim diye düşündüm dedim ve kapıya yöneldim

abim dur gitme hallederiz
    senden şimdi 30 çekeriz ben yarın sisteme ekletirim dedi ve verdi
    allah razı olsun

• Teşekkürler 4 adet aldım

• Markete gittim öyle birşey yok dediler.
    Tanesi 10 tl. Bedava yok. Yer Pendik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 26 Temmuz 2019; 18:54:43 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Gut olmayasın sonunda?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.