Bildirim
Centilmen olmak mallık mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yer verilen taraf onlarsa neden kendini ulaşılmaz sansınlar -
Genç kıza yer vermem yada sıramı sadece yaslılara yer veriririm abartmayın kibar olacam diye töbe töbe -
quote:
Orijinalden alıntı: VVISDOM
yer verilen taraf onlarsa neden kendini ulaşılmaz sansınlar
Ya elinde poşet falan olsa anlarım ama poşet yok.Adamın teki gelip aynı yaştaki kadına yer veriyor.Açıkçası bunu çok yaşıyorum.Sabah 8de çıkıp akşam 8de eve geliyorum.Okul+dershane.Çok yorgun oluyorum , en arkada otururum otobüste ama kızlar sanki yer versene gibisinden bakıyorlar.Bayan demedim kız dedim.Kızın elinde poşet yok birşey yok belki güne gidip lak lak etti eğlendi oturdu biz bütün gün kafa patlatıyoruz aç kalıyoruz ama gene suratımıza sevecekmişcesine bakıyorlar ayar oluyorum. -
Otobuslerde erkekler centilmen kızlar öküzdür.Sanki yer vermek boynumuzub borcu verince teşekkür etmezler ustune eğer geç verdiysen oturunca söylenirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkeğin otobüste tanımadığı bir kıza yer vermesi bence centilmenlik değildir. Mallıktır bence. -
Centilmenlikle yavşamayı karıştırmışsın sen. -
Bi kizdan hoslanirsam cuzdanimi istese cikarir veririm arkadas o tarz bi kerizim siz hesap edin
Evet
yer vermek mi şimdi ben yerimden olucaksam bir bayan için ya yemişim o işi, kuyrukta ayakta bekle sonra yer ver bencede enayilik hadi yaşlılar tamam ama genç kız yok bayan yemez abi yemez.. -
Sen centilmenliği çok yanlış anlamışsın kardeş -
Bizim burada da bayan açıksa elinde poşet değil çuvalda olsa yer vermezler kapalıysa dede bile yerinden kalkar.Ayrım yapmadıkları tek durum çocuğu varsa mutlaka yer verirler. -
Değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: lonelyhawk84
Bizim burada da bayan açıksa elinde poşet değil çuvalda olsa yer vermezler kapalıysa dede bile yerinden kalkar.Ayrım yapmadıkları tek durum çocuğu varsa mutlaka yer verirler.
sizin ora neresi -
Herkeze yer verirsen ohooooo
Centilmenlik mi o ne ?
çok nazikçe yaklaşır rica ederse evet yerimi veririm. odun gibi müsade isterse cevap bile vermem. kendiliğinden zaten yer hiç vermem (ihtiyaç sahibi değilse) -
valla yabancı ortam degilde arkadas ortamında yaparım ve kızların bakıs acısı degisir. kız tavlamada kibarlık ve celtinmenlik iyi geliyo ama abartırsan mallıga kacıyo biraz ayarında bırakıcan :) -
gençlere nıye verılır kı.
gecen sene dolmusta gıderken unıverıstelı oldugunu tahmın ettıgım bır kız ayakta dıkılıyordu ama sadece o ayaktaydı, yanıma geldı ve bana "bayanlara yer versenıze kıbar olun bıraz" dedi
"bir yerın mı ağrıyor, sakat mısın" dedım geri vites yaptı.
yaşlılara her zaman yer vermek gerekır kı artık yenı nesıl bunu yapmıyor gordugum kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 21 Eylül 2013; 0:59:25 > -
Centilmenlik asla mallık değildir, erkekliğin onurudur.
Ancak gel gelelim, otobüste genç bir bayana yer vermek ya da herhangi bir kuyrukta yer vermek centilmenlik değil, saçmalıktır. Centilmenliğin ne olduğunu öğrenin
Benzer içerikler
- adnan oktar hangi takımlı
- telefon kaskosu yeni telefon verir mi
- 175 erkek
- metpamid tok içilir mi
- bursa"nın en büyük avm"si
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X