Şimdi Ara

Cennete gidince nelerle karşılaşacağız sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmişte yaşayan insanlar günümüzü görseydi çok şaşırırdı. Arabalar, uçaklar, cep telefonları, televizyonlar, bilgisayarlar vs.
    Allah'ın izniyle cennete gittik diyelim. Bizler nelerle karşılaşacaz sizce?

Bence:
    -Ultra lüks uçan arabalar
    -1000K televizyon
    -Altından köşkler, binalar
    -Uçan atlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah'ın ninetleri sonsuzdur.Cennette bizim bu dünyada hiç tahmin edemeyeceğimiz,tamamen farklı duygular olabilir.1500 yılında yaşayan adam sadece o zaman ki gördüğü şeyler ile eğlenecek diye bir şey yok.

• Mankenlerden oluşan bir dünya karması bekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huriler...

• Ne bileyim be kardeş hiç gitmedim ki

• Bir kısım insanlar cehennemde tarif edilmez acılar yaşarken cennette eğlenen erdemli-yüce ruhlu insanlar ile karşılaşacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cennete gidip dünyada bana acı çektiren cehennemdeki düşmanlarıma gül atmak.Puhahaha

Yaşasın cehennem

• Cennete gidince nelerle karşılaşacağız sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Cennete gidip dünyada bana acı çektiren cehennemdeki düşmanlarıma gül atmak.Puhahaha

Yaşasın cehennem

Sana acı çektirenler senin çektiğin acının aynısı ile mi cezalanmalılar yoksa cehennemde mi yanmalılar, eğer cehennemde yanmalarını vicdanın kabul ediyorsa bir saat mi ateşte yansınlar, yoksa bir gün mü, yoksa bir ay mı, yoksa bir yıl mı? hangisini vicdanın kabul ediyor? Siz cennetliklerin tabiyatları Tanrınız gibi zalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 15 Şubat 2017; 20:57:23 >
  • hic birsey
  • Hehehe.Hemen atlamışlar.Cayır cayır yansınlar puhahahaha.

Az ironiden anlayın be kardeşim.Allah herkesi ıslah etsin,ben düşmanımın iyi bir insan olması,ahlaklı bir insan olması için çabalarım.

Benim dinimde kin yoktur.

Kini olanın dini yoktur

• Kişisel duşunceme göre orada kardeş denen kavram olmayacak. Anne baba evlat demiyorum ancak kardeş denen kavramın olmayacağından emin gibiyim. Aslında cennet denilen yerin kuruluş gerekçesi olarak da bunu görüyorum.

İşin cinsellik boyutu varsa bu kavramın yukarıdaki oluşla alakası olabilir.

Huri gılman cariye gibi kavramlar benim mealimce eril oğeler. O yüzden aile hayatı yaşanacaksa bunun ayet kökenli olamayacağı yani farz vacib ya da sünnet diye adlandırdığımız kıstaslara tabi olmayacağını düşünüyorum.

İhtiyaca tabi olmayan bir ongoru hali var. Bence dünyada başımıza en çok iş açan şeylerden kurtulmak tam manasıyla bir cennettir. Yeme içme cima... Bana göre bunlar zorunluluk ve buyuk sorumluluklar.

Aylaklık etmeyi tercih ederim. Sonuçta cinsellik yeme içme ihtiyacından daha güçlü olmadığı biliniyor.

Bu yüzden cenneti daha çok kafa dinleme yeri olarak düşünüyorum.

• şarap ve huriler
  • Bişey çıkacağını sanmıyorum, çıkarsa da cehennemde cız bız köfte olurken çocukların tecavüzünü izleyip müdahale etmeyen tanrının size neler yapacağını merak ediyorum..
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Tecavüze birşey demeyen tanrı o çocuğu cennetin baş koşeşine koyup ,tecavüzcüyü CAYIR CAYIR yakacak.İrin içirecek ,kaynar sular içirecek.

Zalimler için yaşasın cehennem denmiyor boşuna.

Ha ,ayrıca tanrının olmaması daha kotu çünkü o tecavuzculer dünyada pek bir acı çekmeyecek ve birgun olup gidecekler,Hiç olacaklar

• quote:

Tecavüze birşey demeyen tanrı o çocuğu cennetin baş koşeşine koyup ,tecavüzcüyü CAYIR CAYIR yakacak.İrin içirecek ,kaynar sular içirecek.

Ha ,ayrıca tanrının olmaması daha kotu çünkü o tecavuzculer dünyada pek bir acı çekmeyecek ve birgun olup gidecekler,Hiç olacaklar

Tuttuğun takımın 2 ay sonra forma girmesini bekleyip rövanşta biz onları perişan edicez söylemi daha mantıklı bence
  • quote:

Sen merak etme senin tanrın birşey yapmıyor, yapmayacakta. Tıpkı özgecanda ses çıkarmadıgı gibi. İçeriye girdiklerinde insanlar verdi cezalarını. Bebek katilleri ve sapıklar hapiste uzun yaşamaz, yaşasa da hergün ölmeyi özler.

Zalimler için yaşasın cehhenem bir acuntudur efendim olmayan bir şeyin cezası yoktur.

SAyın şeyh ekber. kundaktaki bebeğin tecavüzünü izleyebilirmisin sana soruyorum hiç kılını kıpırdatmadan izleyebilirmisin.????

• Cennete gidene kadar bilinmeyecek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.