Şimdi Ara

Cem Yılmaz'ı komik bulmayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hiç anlamıyorum komik bulmayanları yani nasıl mizah anlayışınız vardır o zaman onu merak ediyorum :D Şahan'a falan gülenlersiniz o zaman mesela şu videoya gülmemek olmaz ya :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g

• yok

• :D
  • neye güldüğünü bilmeyenlerden 1000 kat daha iyidir.
  • sanane kardesim ister gulerim ister gulmem. bende sizi keriz buluyorum adam daha baslamadan bilincalti uygulamasi guleceksiniz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalay demirci varken cem'de kimmiş
  • Ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belden aşağı vurmakta üstüne yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

belden aşağı vurmakta üstüne yok.

işte kufre guluyorlar bunlar bide ustune para veriyorlar. hemde az buzda degil.

• Birazdan ben gülmüyorum diyen cool üyelerimiz gelir
  • saçma sapan taktikleri var ama o örnek verdiğin videoyu yanlış yorumluyorsun... o gösteriye gidiş amacı gülmek ; o ortam , dizayn , oturma sistemi , sahne duruşu her şey güldürmeye endeksli. burda oturup 2,5 -3 saatlik gösterinin 2 dakikasını koyup ay hiç komik değil demek zeka geriliğinden başka bir şey olamaz.
  • Kendi esprisine kendisi gülen,sahnede sempatik gibi gözüküp dışarda insan yüzüne bakmayan bence yaratıcı da olmayan birisi.

(bütün ünlüler aynı demeyin Şebnem Ferah ile Hayko Cepkinin hiç egosu yoktur)
  • piyasada o kadar dandirik komedyen varki hepsini aç birde cem yılmazı aç görürsün farkı. yani cem yılmaz'ın bırak türkiyeyi, dünyada eşi benzeri yok denilebilir böyle bir komedyen türkiyede doğmuş ve bu bence bize bir lütuf.

adamın en yaşlı ve bitik haliyle yaptığı fundementals bile güldürdü hemde ne biçim. bir tat bir doku gösterilerini felan izlemişsinizdir buna gülmeyen adam hakkaten kendi deyimi ile fiziken gülemiyordur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special S

valla hiç anlamıyorum komik bulmayanları yani nasıl mizah anlayışınız vardır o zaman onu merak ediyorum :D Şahan'a falan gülenlersiniz o zaman mesela şu videoya gülmemek olmaz ya :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g

"Şahan'a falan gülenlerseniz" diyerek kimi aşağılıyorsun?Sana ne milletin kime güleceğinden.
  • Standardın kat kat üstünde ülkemize göre.
  • Ben gülmüyorum.Komik olsa neyse.

• Cem yılmaza gülme kanunu mu var? gülmüyorumda sevmiyorumda.
  • Adam diyor buraya gulmeye geldin tabiki guleceksin e abi adam komedyen tabiki boyle seyler diyecek sizde saf konu sahibi afamin dedigin hemen inandiniz gulmeye geldik gulelim ozaman ayagindasiniz ama isler oyle degil bende guluyorum ama oyle her esprisindede gulemiyorum bazilari cok sacma bazilarida asiri sapkinca

• Cem Yılmaz en iyi komedyendir. Oyunculuğu da çok iyi.
    http://www.imdb.com/name/nm0948000/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 17 Temmuz 2014; 16:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

belden aşağı vurmakta üstüne yok.

işte kufre guluyorlar bunlar bide ustune para veriyorlar. hemde az buzda degil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.