Şimdi Ara

***CDKeysHere*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.637
Cevap
16
Favori
88.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim cd Ile istesek yolluyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

ptt hesabı acarsanız daha iyi olur bence bankayla uraşmak zor geliyo biraz

Tabi olabilir hocam, boş bir vaktimde bunu da açabilirim, 1-2 arkadaş sormuştu zaten. Ayrıca sadece bu oyunu değil diğer oyunları da sorabilirsiniz arkadaşlar. Onlarda da yardımcı olurum. Herkese iyi oyunlar.

PTT hesabı açmaya gerek yok yatıran sadece ismine para yatırıyor sende gidip kimliğini göstererk alıyorsun paranı çok hızlı çok kolay 1 lira havale ücreti var sadece, askerdeyken ben kullandım benim hesabım felan yoktu sadece hangi PTT şubesinden alacağını ve ismini söylüyorsun olay tamam

• 1 lira degil yalnız daha fazla
    POSTA HAVALESİ (TL)
    0,01 TL'den 100,01 TL'ye kadar 3,50
  • Aslında ac2'yi alabilirim :)
  • İşbankası hesabınız olsaydı alabilirdim, eğer bir işbankası hesabınız varsa pm bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Arkadasim cd Ile istesek yolluyormusun?

CD ile yollayamıyorum hocam, yukarıda söylemiştim.

@Eser: Malesef iş bankası hesabım yok

Satışlar devam ediyor arkadaşlar. En son forumdan Ermani ve Musakka nick li arkadaşlarımıza key leri sorunsuz bir şekilde gönderilmiştir, iyi oyunlar.
  • ptt konusunda hala inatçıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

ptt konusunda hala inatçıyım

:) Valla açıkcası üşeniyorum PTT ye gitmeye. Normalde bankayla filan hiç işim olmaz, yani her işimi internet bankacılığıyla hallederim. Sıra beklemyi sevmiyorum.
  • Call of Duty 4'un cd-keyini satıyormusunuz? Varsa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucankurbaga

Call of Duty 4'un cd-keyini satıyormusunuz? Varsa ne kadar?

Hocam Call of Duty 4 de bi bölge kısıtlaması olmadığı yazılı değil, yani bazı oyunlarda sadece Rusya'da oynanabileceği yazılı. Nitekim geçen bir arkadaşa Empire: Total War aldık, onda da bir bölge kısıtlamasının olmadığı yazılıydı ama key hata verdi, bulunduğunuz bölgede kullanılamaz diye. Ama sonuçta para güme gitmedi, adamlar parayı iade edecek. Sen de bu riski almak istersen 32 TL'ye satış yapabailirim. Saygılar.
  • Hızlı alışveriş için teşekkür ederim.EA Download Managerdan Key im aktif oldu, bir tek indirmesi kaldı sonra gelsin fragler
  • slm naz_eg hayirli satislar.. pm attim cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

slm naz_eg hayirli satislar.. pm attim cevaplarsan sevinirim

PM cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Arkadasim cd Ile istesek yolluyormusun?

Arkadaşım ben mağazadan direk aldırıp yollayabilirim. Ama benim elimde ortalama 10 günde, seninde 11-12 günde elinde olur.
  • hocam pm attım assassins creed 2 cd key alacağım, bi yardımcı olabilirsen iyi olur.. bide ben de yarım yamalak crackli ac2 kurulu onu komple silip bunu mu yüklicem? bilgisayar kayıtlarında crackli keyi regedit dosyasına atarmı nasıl olur bide o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: romax

hocam pm attım assassins creed 2 cd key alacağım, bi yardımcı olabilirsen iyi olur.. bide ben de yarım yamalak crackli ac2 kurulu onu komple silip bunu mu yüklicem? bilgisayar kayıtlarında crackli keyi regedit dosyasına atarmı nasıl olur bide o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim..

Romax arkadaşımıza Assassin's Creed 2 keyi satılmıştır, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 19 Mart 2010; 16:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: romax

hocam pm attım assassins creed 2 cd key alacağım, bi yardımcı olabilirsen iyi olur.. bide ben de yarım yamalak crackli ac2 kurulu onu komple silip bunu mu yüklicem? bilgisayar kayıtlarında crackli keyi regedit dosyasına atarmı nasıl olur bide o konuda yardımcı olabilirsen sevinirim..

Romax arkadaşımıza Assassin's Creed 2 keyi satılmıştır, iyi oyunlar.

arkadaşım sağolasın sorunsuz oynamak gibisi yok.. tavsiye ederim dürüst bir arkadaş..
  • Ben teşekkür ederim hocam, hayırlı olsun, iyi oyunlar.
  • AC2 aldım. Uygun fiyat ve hızlı dönüş için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac

AC2 aldım. Uygun fiyat ve hızlı dönüş için teşekkürler.

Ben teşekkür ediyorum, iyi oyunlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.