Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koçlar siz neye göre ling veriyorsunuz.

bu saate tararttım aradım bulamadım

www.amd.com

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

yok oyle bır drıver.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • amd kendi sitesine koymadı daha, nedenini bilemeyeceğim; ama driver çıkmış durumda. konuyu açan arkadaş da linkleri vermiş zaten, ilerleyen saatlerde de amd ekler sitesine; hatta çıkış notlarını yayımladılar ama driver hala eklenmedi amd sitesine.
    İntel i7 4790K/Asus Z-97A//Asus Strix GTX1080ti//4x4gb Corsair 2133mhz CL9//Kingston 120GB V300-OCZ 120GB ARC 100-WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata-WD 3.5" 500GB Caviar Blue//XIGMATEK VECTOR S 80PLUS 750W//Thermaltake Full Tower Kandalf VA9003BWS//VIEWSONIC 23" VA2349s
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklander1st

amd kendi sitesine koymadı daha, nedenini bilemeyeceğim; ama driver çıkmış durumda. konuyu açan arkadaş da linkleri vermiş zaten, ilerleyen saatlerde de amd ekler sitesine; hatta çıkış notlarını yayımladılar ama driver hala eklenmedi amd sitesine.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_win8-64.aspx

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • 6670 akar

Orijinalden alıntı: Software Developer

6670 akar

6670'de performans artışı gördünüz mü 12.11 beta driverlarından veya 13.1 driverlarından?

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: darklander1st

amd kendi sitesine koymadı daha, nedenini bilemeyeceğim; ama driver çıkmış durumda. konuyu açan arkadaş da linkleri vermiş zaten, ilerleyen saatlerde de amd ekler sitesine; hatta çıkış notlarını yayımladılar ama driver hala eklenmedi amd sitesine.

30 dk önce falan yoktu, onun için öyle yazmıştım ama görüyorumki eklenmiş
    İntel i7 4790K/Asus Z-97A//Asus Strix GTX1080ti//4x4gb Corsair 2133mhz CL9//Kingston 120GB V300-OCZ 120GB ARC 100-WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata-WD 3.5" 500GB Caviar Blue//XIGMATEK VECTOR S 80PLUS 750W//Thermaltake Full Tower Kandalf VA9003BWS//VIEWSONIC 23" VA2349s

• ben bf3 e akar , biraz test edelim yeni driverı demi

• 7970 Matrix Platinum ile driver temizliği yapmadan direk kurdum. OC siz kartta bf3 ve fc3 denedim. İkisinde de oyun 3-4 dakika sonra takıldı ve kapat hatası verdi. Yalnız bf3 de cidden 80-85 fps arası bıraktığım yerden 95-100 arası başlayınca anladım bir şey olduğunu. fc3 de çok fark göremedim yine ağır alanlarda 35-38 fps arası 8x msaa açıkken. Normal yerlerde 50-60 arası. Kapat hatası ile sonra ilgilenicem bakalım ne olacak..

quote:

6670 akar

6670'de performans artışı gördünüz mü 12.11 beta driverlarından veya 13.1 driverlarından?

hocam şuan masaüstü bilgisayarımda değilim,yarın daha net bilgi veririm,bide amd nin sitesinde gözükmüyormuş güncelleme,ona göre hareket edicem.

quote:

quote:

6670 akar

hocam şuan masaüstü bilgisayarımda değilim,yarın daha net bilgi veririm,bide amd nin sitesinde gözükmüyormuş güncelleme,ona göre hareket edicem.

amdnin sitesinde var şuan 13.1 driverları

• quote:

quote:

quote:

quote:

6670 akar

sağol hocam,dediğim gibi yarın masaüstüne geçeyim net bilgi vericem sana.

• win 8 için bilemem ama win 7'de bu güncellemeyi yaptıktan sonra sistemi geri yüklemek zorunda kalmıştım berbat etmişti gerçekten. Sorun tam olarak neyle alakalıydı bilmiyorum ama oynadığım oyuna çok kötü yansımıştı.

quote:

quote:

quote:

quote:

6670 akar

sağol hocam,dediğim gibi yarın masaüstüne geçeyim net bilgi vericem sana.

tamamdır bekliyorum

• En sonunda performans artisi ve stabilite artisi gozleyen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3 Single ve Multi denedim dalgalanma sorunu tamamen halledilmiş oyun baya akıcı oldu. Performans artışı olmadıı oyunda ancak dediğim gibi dalgalanma sorunu tamamne gitmiş. Dğer oyunlarda denemedim.

Ekleme: Catalyst menüsünde ki 3D Uygulama Ayaları'da değiştirilmiş daha kullanışlı ve daha anlaışılır hale getirmişler. Amd'nin her ay çıkartması yerine böyle gerektiği zaman çıkartma politikası oldukça iyi, her ay aynı şeyleri yapmaktansa daha fazla uğraşarak yenilkçi yazılımlar yapması daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 18 Ocak 2013; 3:22:45 >
  • farcry3 de dx11 de gpu kullanımı bende duzeldı ama gene akıcılık sorunu devam edıyor..dx9 da daha denemedım..bu arada oyunun ayarlarındakı dx9 ve dx11 e kımse guvenmesın..dırek kısayol uzerınden gırmelerı lazım..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

farcry3 de dx11 de gpu kullanımı bende duzeldı ama gene akıcılık sorunu devam edıyor..dx9 da daha denemedım..bu arada oyunun ayarlarındakı dx9 ve dx11 e kımse guvenmesın..dırek kısayol uzerınden gırmelerı lazım..

Zaten Dx 11'deyken Dx 9'a aldığın zaman oyun yeniden başlatmanı istiyor. Bende ki akıcılık sorunu gitti, Vsync açıkken bile ara ara yapıyordu ama şuan Vsync kapalı ve oyun şuan gerçekten akıcı olmaya başladı.

Orijinalden alıntı: bonser24

farcry3 de dx11 de gpu kullanımı bende duzeldı ama gene akıcılık sorunu devam edıyor..dx9 da daha denemedım..bu arada oyunun ayarlarındakı dx9 ve dx11 e kımse guvenmesın..dırek kısayol uzerınden gırmelerı lazım..

dx11 ile dx9 arasında ne fark var acaba ben denedim pek bir fark goremedim onemli olan çözünürlük değilmi

Orijinalden alıntı: SokemoN

7970 Matrix Platinum ile driver temizliği yapmadan direk kurdum. OC siz kartta bf3 ve fc3 denedim. İkisinde de oyun 3-4 dakika sonra takıldı ve kapat hatası verdi. Yalnız bf3 de cidden 80-85 fps arası bıraktığım yerden 95-100 arası başlayınca anladım bir şey olduğunu. fc3 de çok fark göremedim yine ağır alanlarda 35-38 fps arası 8x msaa açıkken. Normal yerlerde 50-60 arası. Kapat hatası ile sonra ilgilenicem bakalım ne olacak..

Düzgün kurulum yapmadan aradaki farkı anlamak zor.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.