Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cobi

@F.@.T.İ.H
    millete AMD aldırıpta intel kullananlara artık cevap yazmıyorum yazdıklarınızla yaptıklarınızın ne kadar çeliştiğini gördük önceki konularda.
    canım istedi öyle bir açıklamaya gerek duydum size ne mesaj yazarken sizden onay mı alacağım tabiki almayacağım ...
    AMD karşıtı olduğunuz biliniyor derken kimmiş bu bilenler çok merak ettim (aslında hiç merak etmedim umrumda da değil doğrusu)

bu saatte bir amd karşıtı ile uğraşmamak için mesajımı sildim ve sürücüyü yükleyip denemeyi düşünüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

@F.@.T.İ.H
    millete AMD aldırıpta intel kullananlara artık cevap yazmıyorum yazdıklarınızla yaptıklarınızın ne kadar çeliştiğini gördük önceki konularda.
    canım istedi öyle bir açıklamaya gerek duydum size ne mesaj yazarken sizden onay mı alacağım tabiki almayacağım ...
    AMD karşıtı olduğunuz biliniyor derken kimmiş bu bilenler çok merak ettim (aslında hiç merak etmedim umrumda da değil doğrusu)

bu saatte bir amd karşıtı ile uğraşmamak için mesajımı sildim ve sürücüyü yükleyip denemeyi düşünüyorum..

Bende bu saatte nvidia karşıtı ile uğraşmak veya driver yüklemeye uğraşmak yerine oyun oynamaya devam edeyim bari.
    neyseki son 3 ayda iyi oynadım her dakika beta driver yükle kaldır işleri ile uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Ocak 2013; 0:19:37 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: ademergin
    Gecenhafta vatandan 1 gb sapphire 7850 aldim monitorum vga 21,5 oyunlarda hafif dalgalanmalar yapiyor yarin vatana gotursem iade edebilir ve 2 gblik olani cumartesi indirimle alabilirmiyim acaba bilginiz varmi kutu icerigi vs hersey tertemiz ekran kartinin jelatini bile duruyor ???

iade nedenini söylersen değişim yaparlar eğer kartta sorun varsa 1 haftayı geçirme yeni alacağındada sorun yaşabilirsin bunun garantisini kimse veremez bu seri kartlarda böyle bir problem var yaşayanda var yaşamayanda

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Ölü takklidi yapın gider beyler.

arkadaş ile daha önce de hep aynı nedenlerden dolayı tartıştık..

fakat amd karşıtı oldugunu kabul etmediği gibi birde beni nvidia karşıtlığı ile suçluyor..

oysaki son zamanlarda nvidia kartlarını daha çok kullandığımı bildiği halde..

ama asıl komik durum beni nvidia karşıtlığı ile suçlayanların benden daha az sayıda nvidia kart kullanmış olmaları..

işte aramızdaki fark bu. ben her markanın ürününü kullanırım beni karşıtlık ile suçlayan arkadaşlar gibi tek bir markanın bağımlısı olmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 18 Ocak 2013; 0:28:43 >

• 4k serisini kapsıyormudur? (cahilliğime verin cidden bilgim yoktur bu tarz konulardan)

quote:

fakat amd karşıtı oldugunu kabul etmediği gibi birde beni nvidia karşıtlığı ile suçluyor..

ama asıl komik durum beni nvidia karşıtlığı ile suçlayanların benden daha az sayıda nvidia kart kullanmış olmaları..

işte aramızdaki fark bu. ben her markanın ürününü kullanırım beni karşıtlık ile suçlayan arkadaşlar gibi tek bir markanın bağımlısı olmam..

Şş sessiz ol, buralarda daha...

• sonunda geldı demekkı..adamlar hala kendı sıtelerıne koymamıslar

amd nın yazılım departmanı dısında sıte calısanlarıda suzme mal..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

quote:

işte aramızdaki farklar ben her markanın ürününü kullanırım beni karşıtlık ile suçlayan arkadaşlar gibi tek bir markanın bağımlısı olmam..

senden daha az nvidia kart kullanmış olamaları derken nasıl bu kadar eminsin
    kaç yaşındasın ilk bilgisayarını ekran kartını ne zaman aldın istersen başlayalım oradan.
    ve büyük ihtimal benim gibi 15-20 yıldır bilişim sektöründe de çalışıyor değilsindir.büyük ihtimal grafiker türü bir kullanıcısındır.
    Bak uğraşmak istemiyorum dedin ısrarla devam ediyorsun tıpkı amd önerip intel kullanman gibi uğraşmak istemiyorum diyip uğraşman
    yine çelişki olmuş.
    bu arada ben 100 den fazla kart kullandım topladığım kasa sayısı 1000 geçmiştir (abartmıyorum) kurduğum şirket networku sayısı da onlarca'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Ocak 2013; 0:37:32 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• arkadaşlar driverı test ettim, combined scoreda yaklaşık 500-600 puanlık bir artık söz konusu. eskiden 8400-8500 alıyorken şimdi 9000 alıyorum combined scoredan

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Gecenhafta vatandan 1 gb sapphire 7850 aldim monitorum vga 21,5 oyunlarda hafif dalgalanmalar yapiyor yarin vatana gotursem iade edebilir ve 2 gblik olani cumartesi indirimle alabilirmiyim acaba bilginiz varmi kutu icerigi vs hersey tertemiz ekran kartinin jelatini bile duruyor ???

iade nedenini söylersen değişim yaparlar eğer kartta sorun varsa 1 haftayı geçirme yeni alacağındada sorun yaşabilirsin bunun garantisini kimse veremez bu seri kartlarda böyle bir problem var yaşayanda var yaşamayanda

Peki cumartesi gunu iadede alacagim karri orda test etme imkani olurmu acaba oyleyse onuda almam.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Z390 plus gaming wifi / İ5 9600KF /G.SKILL F4 DDR4 3600 C16 2x8GB / Cooler Master i71C / GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE 8G / SanDisk Ultra II 240GB /XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD / Toshiba DT01ACA200 2TB / R1-White Zalman / EVGA Supernova NEX750B 80PLUS Bronze / LG 27GL850-B nano ips
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Peki cumartesi gunu iadede alacagim karri orda test etme imkani olurmu acaba oyleyse onuda almam.)

mağazadan mağazaya değişiyor ellerinde yeterli donanım varsa test ederler rica edersin

• quote:

quote:

quote:

işte aramızdaki farklar ben her markanın ürününü kullanırım beni karşıtlık ile suçlayan arkadaşlar gibi tek bir markanın bağımlısı olmam..

senden daha az nvidia kart kullanmış olamaları derken nasıl bu kadar eminsin
    kaç yaşındasın ilk bilgisayarını ekran kartını ne zaman aldın istersen başlayalım oradan.
    ve büyük ihtimal benim gibi 15-20 yıldır bilişim sektöründe de çalışıyor değilsindir.büyük ihtimal grafiker türü bir kullanıcısındır.
    Bak uğraşmak istemiyorum dedin ısrarla devam ediyorsun tıpkı amd önerip intel kullanman gibi uğraşmak istemiyorum diyip uğraşman
    yine çelişki olmuş.
    bu arada ben 100 den fazla kart kullandım

cocukluk anılarını sormadım ben şuan ki zamanı söylüyorum bu yüzden nostalji yapmana gerek yok..

amd de öneririm intel de öneririm nvidia da öneririm..

ve aynı şekilde her markanın da ürününü de kullanırım..

senin gibi bir markanın bağımlısı değilim yada savunucusu..

bu arada benimde elimden 100 lerce kart geçti.. (bilişim sektöründe bir tek sen çalışmıyorsun bu forumda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 18 Ocak 2013; 0:38:32 >

• buyrun bu da ss , combined scoreda 500 puanlık artışı çok net görebilirsiniz, not: Ekran kartı HD7950

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

buyrun bu da ss , combined scoreda 500 puanlık artışı çok net görebilirsiniz, not: Ekran kartı HD7950

nası net gorelım..oncekı sonucu tahmınmı edelım

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• 12.11 e göre BF3 te %5 gibi bi artış var sanırım veya tamamen psikolojik.

cocukluk anılarını sormadım ben şuan ki zamanı söylüyorum bu yüzden nostalji yapmana gerek yok..

amd de öneririm intel de öneririm nvidia da öneririm..

ve aynı şekilde her markanın da ürününü kullanırım..

senin gibi bir markanın bağımlısı değişim yada savunucusu..

bu arada benimde elimden 100 lerce kart geçti.. (bilişim sektöründe bir tek sen çalışmıyorsun bu forumda)

Bende aklıma hangisi yatarsa onu kullanırım hd 5850 kullandığım dönemde o kartın az ekmeğini yemedik.
    ama kimsenin kimseye sen şu markanın fanısın demeye de hakkı yoktur buna sende dahil.
    Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum gölge etme başka ihsan istemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Ocak 2013; 0:45:17 >

• Skyrimdeki 12.11 texture problemlerinin hepsi gitmiş 200 küsür modla sıkıntısız çalışıyor 1 de 1 bakalım...

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

buyrun bu da ss , combined scoreda 500 puanlık artışı çok net görebilirsiniz, not: Ekran kartı HD7950

nası net gorelım..oncekı sonucu tahmınmı edelım

onu koymayı unuttum tam koyuyordum baktım cevap yazmışsın bu arada ekran kartının overclock değerleri aynı değil her iki testte. Driverı yüklemeden önce combined score olarak 8500 civarı bir puan almıştım. buyrun iki test birden:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 18 Ocak 2013; 0:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

12.11 e göre BF3 te %5 gibi bi artış var sanırım veya tamamen psikolojik.

release notları gelsin anlaşılır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.