Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOL de gölgeler very high dayken fps dusmesı sorunuda kalktıysa baya sevinicem :)

Orijinalden alıntı: ademergin

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

Bu amd'ye ne oldu cidden özledim o 9600 pro@xt yaptığımız günleri
    umarım forumdakilere ısrarla hd 7850/hd 7870/hd 7950 gibi kartları aldıranlar artık tavsiye vermeden önce biraz daha dikkatli düşünür.
    AMD yi kötülemiyorum ama bir driver bile çıkaramadığını görmek de hiç hoşuma gitmiyor.

edit :
    konu sahibi bari başlığı AMD den driver beklerken kıvrananlar topluluğu felan yapsın.
    gerçi sizde haklısınız insan 3-4 ay insan whql driver görmezsse kıvranmasın da ne yapsın.

ne olmuş dostum bu kartları alanlara bi de bakim millet burda basbas bağırdı bende dahil 7850 alacaklar eğer vga çıkışlı bir monitör kullanıyorlarsa almasınlar sorun yaşarlar diye dvi dan sorun yaşayan oldumu oldu ne yaparsın bu durumda kartı aldığın yere verir ya değişim istersin yada iade istersin zorla kart satmıyorlar ya 7870 cf kullandım hiçbir oyundada şikayetim olmadı driver ile ilgili performansın dibine vuruyor f/p oranıyla crossfire yapanların ilk bilmesi gereken her oyuna gelmeyen driver desteğidir bunu göze alarak yapsınlar seçimlerini bir zahmet tek karttada şuanda çok iyi işler yapıyor 7870 azımsanmayacak derecede performanslı şuan 7950 670 ten daha iyi seviyelerde şuan sorun yaşayan illaki olacaktır ama bunu genele yaymak yanlıştıktır nvidia 310.70te bir sürü crash hatası alan oldu yeni driver geldi hala bu sorunu yaşayanlar mevcut benimde şuanda yaşadığım gibi her firmada olağan şeyler bunlar illaki düzeltilecektir illaki rayına oturacaktır biraz objektif bakın olaya driver konusunda bizim bilmediğimiz sorunlar ve sertifika alamamış olabilir burda bukadar insan driver bekliyor son yazdığın cümleler hiç hoş değil şaka amacı gütsede yanlış bir uslup kullanmışsın

Gecenhafta vatandan 1 gb sapphire 7850 aldim monitorum vga 21,5 oyunlarda hafif dalgalanmalar yapiyor yarin vatana gotursem iade edebilir ve 2 gblik olani cumartesi indirimle alabilirmiyim acaba bilginiz varmi kutu icerigi vs hersey tertemiz ekran kartinin jelatini bile duruyor ???

dalgalanma monitörden kaynaklanıyor karttan değil

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!

• Sifir gibi monitor 550ti de yoktu 6850 de yoktu tamam sizimi kiricam yarin sirkete goturur baska monitorde denerim ama bilmiyorum bi sorun var ama nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Z390 plus gaming wifi / İ5 9600KF /G.SKILL F4 DDR4 3600 C16 2x8GB / Cooler Master i71C / GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE 8G / SanDisk Ultra II 240GB /XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD / Toshiba DT01ACA200 2TB / R1-White Zalman / EVGA Supernova NEX750B 80PLUS Bronze / LG 27GL850-B nano ips
  • quote:

Sifir gibi monitor 550ti de yoktu 6850 de yoktu tamam sizimi kiricam yarin sirkete goturur baska monitorde denerim ama bilmiyorum bi sorun var ama nerde

vga-dvi dönüştürücü kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor aynı sorunu ben de yaşadım ondan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Sifir gibi monitor 550ti de yoktu 6850 de yoktu tamam sizimi kiricam yarin sirkete goturur baska monitorde denerim ama bilmiyorum bi sorun var ama nerde

vga-dvi dönüştürücü kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor aynı sorunu ben de yaşadım ondan biliyorum

Kutusunda vardi kullaniyorum hem monitor sadece vga cikisli ne onerirsiniz

Asus Tuf Z390 plus gaming wifi / İ5 9600KF /G.SKILL F4 DDR4 3600 C16 2x8GB / Cooler Master i71C / GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE 8G / SanDisk Ultra II 240GB /XPG 512GB SPECTRIX S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 SSD / Toshiba DT01ACA200 2TB / R1-White Zalman / EVGA Supernova NEX750B 80PLUS Bronze / LG 27GL850-B nano ips
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Kutusunda vardi kullaniyorum hem monitor sadece vga cikisli ne onerirsiniz

özelden konuşalım..

Hadi beyler 2 kişi mi denedi sadece yeni driverları

• driveri yukledim.simdi test yapiyorum.bakalim fark edecekmi cf de.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • amd sitesindeki 13.1

http://www2.ati.com/drivers/13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 18 Ocak 2013; 1:02:28 >
  • 3DMark 11 X testinde de çok çok küçük olsa da artış var. Hata payı olmadığından eminim ama. En azından düşüş olmadığından sevinilecek bir şey.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

ama kimsenin kimseye sen şu markanın fanısın demeye de hakkı yoktur buna sende dahil.
    Neyse daha fazla tartışmak istemiyorum gölge etme başka ihsan istemem...

biraz özeleştiri yapman gerekiyor, kimse kimseye durduk yerde şunun fanısın bunun fanısın demez..

mesela bu konuya attığın ilk mesaja tekrar bakarsan demek istediğime hak verirsin..

bende tartışma taraftarı değilim ama mesajların ister istemez tartışma ortamı yaratıyor..

bunu yükleyimmi şimdi

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

ama kimsenin kimseye sen şu markanın fanısın demeye de hakkı yoktur buna sende dahil.

biraz özeleştiri yapman gerekiyor, kimse kimseye durduk yerde şunun fanısın bunun fanısın demez..

mesela bu konuya attığın ilk mesaja tekrar bakarsan demek istediğime hak verirsin..

bende tartışma taraftarı değilim ama mesajların ister istemez tartışma ortamı yaratıyor..

bu dediklerinin aynısını seninde yapman lazım
    demekki sende de birşey varki en ufak şeyde tartışmaya giriyorsun bunu bir düşün neden bu kadar kişi tartışmaya girmedi de sadece sen girdin bir düşün bakalım.
    Bak bakalım benimle başka tartışan varmı senin haricinde ...
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• Driverı temiz kurmak mı lazım? İki kez patladı oyunlarda.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • genel olarak bfde falan artış varmış gibi gözüküyor ve skyrimdeki texture sorunlarının gitmesi çok hoş olmuş bf dede uzak mesafelerdeki texture bozuklukları en aza indirilmiş şuan forumlarda böyle söyleniyor umarım amd kullanıcılarını üzmeyecek bir sürücüdür. herkese hayırlı olsun :=)
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• Performance Highlights of AMD Catalyst 13.1 (vs. AMD Catalyst 12.10): Includes all of the performance improvements found in AMD Catalyst 12.11 Beta 11

Performance gains seen on the entire AMD Radeon HD 7000 Series:
    All game were tested at high / extreme / ultra levels
    Enhanced performance in Far Cry 3 (up to 25% with 8xMSAA, SSAO enabled @ 1600p, and up to 15% with 8xMSAA, HDAO enabled @1600p) (AMD Catalyst 12.11 CAP2 must also be installed)
    Enhanced AMD CrossFire™ scaling performance in Call of Duty Black Ops 2
    Up to 10%-15% more performance in Battlefield 3 in most cases
    • More than 20% in certain missions and sequences (Comrades)
    Up to 7% more performance in Metro 2033
    Up to 10% more performance in DiRT Showdown
    Up to 8% more performance in Sleeping Dogs
    Up to 12% more performance in Civilization V
    Up to 10% more performance in StarCraft II
    Up to 8% more performance in Sniper Elite: V2
    Up to 5% more performance in Max Payne 3
    AMD Catalyst Mobility 7970M performance for AMD Enduro™ technology supported platforms has been improved for DirectX® 9, DirectX 10 and DirectX 11 applications:
    3DMark® 06 – Up to 6%
    3DMark Vantage – Up to 15%
    3DMark 11 – Up to 12%
    AvP – Up to 11%
    Battlefield 3 – Up to 25%
    Call of Duty: Black Ops – Up to 13%
    Crysis 2: Up to 45%
    DiRT Showdown – Up to 62%
    ETQW – Up to 8%
    Hard Reset – Up to 8%
    Just Cause 2 – Up to 90%
    Mafia 2 – Up to 40%
    The Chronicles of Riddick – Up to 4%
    Shogun 2 – Up to 56%
    StarCraft 2 – Up to 25%
    Skyrim – Up to 45%
    Sniper Elite V2 – Up to 60%
    Tom Clancy’s HAWX – Up to 56%
    Unigine Heaven – Up to 33%
    Wolfenstein – Up to 9%
    Resolved Issues for the Windows 8 / Windows 7 Operating Systems:

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst 13.1 software suite.

A sporadic system hang encountered with a single AMD Radeon HD 7000 Series GPU seen on X58 and X79 chipsets.
    An intermittent hang encountered with AMD Radeon HD 7000 Series GPUs in an AMD CrossFire + Eyefinity setup.
    Missing fonts in XBMC
    No video found in Media Player Classic Home Cinema when using full or half floating point processing
    Skyrim lighting (missing a lighting pass) for the AMD Radeon HD 7900 Series
    Skyrim cloud corruption experience in various in game locations
    A hang playing Dishonored on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
    Engine and memory clocks running too high when the GPU is idle.
    GPU activity runs at lower values than expected seen on the AMD Radeon HD 7870.
    Corruption seen in Darkness 2 and Carrier Command when using AMD CrossFire configurations
    Adobe Premier Pro CS6 may fail to launch
    Hang experienced with AMD Crossfire and Eyefinity enabled on X58 and X78 chipsets
    Corel PaintShop Pro X3 – Hangs at the “Initializing Command Manager” window
    Company of Heroes 2 – display corruption experienced when AA is enabled in the AMD Catalyst Control Center
    Cyberlink Powerdirector 10 crashes intermittently.
    Company of Heroes : Tales of Valor – Flickering experienced when AA is disabled
    Max Payne 3 – Flickering experienced in DirectX 9 mode with forced AA enabled
    Cyberlink PoweDVD 10 – crashes intermittently
    VLC - Green texture corruption seen in 720p MPEG2 video clips
    Black screen encountered when “Alternate DVI mode” is enabled in the AMD Catalyst Control Center
    Green display corruption seen in Skype webcam video

Kaynak :http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion131.aspx
    İntel i7 4790K/Asus Z-97A//Asus Strix GTX1080ti//4x4gb Corsair 2133mhz CL9//Kingston 120GB V300-OCZ 120GB ARC 100-WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata-WD 3.5" 500GB Caviar Blue//XIGMATEK VECTOR S 80PLUS 750W//Thermaltake Full Tower Kandalf VA9003BWS//VIEWSONIC 23" VA2349s

• affedersiniz ama ne egosu yüksek insanlarsınız biriniz de altta kalmıyor sanki altta kalınca saatli bomba aktif olacak
  • Driver kuruluyor ama HDMI Ses Sürücüsü yüklemesi başarısız diyor. 2 kere denedim, aynı hatayı verdi. İlginç bir durum. Temiz kurulum yaptım. Driver Fusion ile temizledim ama nedense böyle oldu. Daha önceleri hiç böyle olmazdı.

Orijinalden alıntı: aglarm

12.10 yüklü

bunu yükleyimmi şimdi

yükle tabii ki çok fena performans artışı görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: darklander1st

Performance Highlights of AMD Catalyst 13.1 (vs. AMD Catalyst 12.10): Includes all of the performance improvements found in AMD Catalyst 12.11 Beta 11

Performance gains seen on the entire AMD Radeon HD 7000 Series:
    All game were tested at high / extreme / ultra levels
    Enhanced performance in Far Cry 3 (up to 25% with 8xMSAA, SSAO enabled @ 1600p, and up to 15% with 8xMSAA, HDAO enabled @1600p) (AMD Catalyst 12.11 CAP2 must also be installed)
    Enhanced AMD CrossFire™ scaling performance in Call of Duty Black Ops 2
    Up to 10%-15% more performance in Battlefield 3 in most cases
    • More than 20% in certain missions and sequences (Comrades)
    Up to 7% more performance in Metro 2033
    Up to 10% more performance in DiRT Showdown
    Up to 8% more performance in Sleeping Dogs
    Up to 12% more performance in Civilization V
    Up to 10% more performance in StarCraft II
    Up to 8% more performance in Sniper Elite: V2
    Up to 5% more performance in Max Payne 3
    AMD Catalyst Mobility 7970M performance for AMD Enduro™ technology supported platforms has been improved for DirectX® 9, DirectX 10 and DirectX 11 applications:
    3DMark® 06 – Up to 6%
    3DMark Vantage – Up to 15%
    3DMark 11 – Up to 12%
    AvP – Up to 11%
    Battlefield 3 – Up to 25%
    Call of Duty: Black Ops – Up to 13%
    Crysis 2: Up to 45%
    DiRT Showdown – Up to 62%
    ETQW – Up to 8%
    Hard Reset – Up to 8%
    Just Cause 2 – Up to 90%
    Mafia 2 – Up to 40%
    The Chronicles of Riddick – Up to 4%
    Shogun 2 – Up to 56%
    StarCraft 2 – Up to 25%
    Skyrim – Up to 45%
    Sniper Elite V2 – Up to 60%
    Tom Clancy’s HAWX – Up to 56%
    Unigine Heaven – Up to 33%
    Wolfenstein – Up to 9%
    Resolved Issues for the Windows 8 / Windows 7 Operating Systems:

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD Catalyst 13.1 software suite.

A sporadic system hang encountered with a single AMD Radeon HD 7000 Series GPU seen on X58 and X79 chipsets.
    An intermittent hang encountered with AMD Radeon HD 7000 Series GPUs in an AMD CrossFire + Eyefinity setup.
    Missing fonts in XBMC
    No video found in Media Player Classic Home Cinema when using full or half floating point processing
    Skyrim lighting (missing a lighting pass) for the AMD Radeon HD 7900 Series
    Skyrim cloud corruption experience in various in game locations
    A hang playing Dishonored on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 Series
    Engine and memory clocks running too high when the GPU is idle.
    GPU activity runs at lower values than expected seen on the AMD Radeon HD 7870.
    Corruption seen in Darkness 2 and Carrier Command when using AMD CrossFire configurations
    Adobe Premier Pro CS6 may fail to launch
    Hang experienced with AMD Crossfire and Eyefinity enabled on X58 and X78 chipsets
    Corel PaintShop Pro X3 – Hangs at the “Initializing Command Manager” window
    Company of Heroes 2 – display corruption experienced when AA is enabled in the AMD Catalyst Control Center
    Cyberlink Powerdirector 10 crashes intermittently.
    Company of Heroes : Tales of Valor – Flickering experienced when AA is disabled
    Max Payne 3 – Flickering experienced in DirectX 9 mode with forced AA enabled
    Cyberlink PoweDVD 10 – crashes intermittently
    VLC - Green texture corruption seen in 720p MPEG2 video clips
    Black screen encountered when “Alternate DVI mode” is enabled in the AMD Catalyst Control Center
    Green display corruption seen in Skype webcam video

Kaynak :http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion131.aspx

eğer boyle ise vay gtx 670 kıllananların halın 400 tl azına onlardan daha fasla performas alıcagım. 7950 ım ıle.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

bu dediklerinin aynısını seninde yapman lazım
    demekki sende de birşey varki en ufak şeyde tartışmaya giriyorsun bunu bir düşün neden bu kadar kişi tartışmaya girmedi de sadece sen girdin bir düşün bakalım.
    Bak bakalım benimle başka tartışan varmı senin haricinde ...

ciğeri beş para etmez firmalar için kavgaya girmek sizin gibi insanlar hiç yakışmıyor hocam bırakalım şu nvidia amd kavgalarını işimize hangisi daha iyi geliyorsa onu alırız olur biter üç kuruşluk firmalar için birbirinizi kırmak hoş birşey değil açıkcası

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.