Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İkinizi de tanıyorum. Birebir görüşmüş olsanız, eminim ki bu tür tartışmalara girmek yerine keyifle muhabbet ederdiniz.
  • Çok gereksiz tartışma olmuş cidden.

Bu arada 13.2 beta da çıktı .
    13.1 le sorunlarım var diyen bunu da deneyebilir.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=373749

AMD gerçekten beceriksiz.

Bir tek 3DMARK11 puanım x4700'e çıktı bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuush00 -- 18 Ocak 2013; 9:27:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Miex

13.1 ile Far Cry 3 stuttering aynen duruyor, AC3'de yine crossfire desteği yok.

@kaan0101 kardeşime iletir misiniz, bir kartın ne durumda olduğunu kanıtlamak için demek ki illa kartı kendim kullanmam gerekmiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 18 Ocak 2013; 9:36:28 >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

13.1 ile Far Cry 3 stuttering aynen duruyor, AC3'de yine crossfire desteği yok.

@kaan0101 kardeşime iletir misiniz, bir kartın ne durumda olduğunu kanıtlamak için demek ki illa kartı kendim kullanmam gerekmiyormuş

ben mesajı aldım dostumda o sorun sence amd kaynaklımı özellikle crosfire sistemde ve sli sistemlerde berbat durumda nerden bileceksin diyeceksin 7970 cf ile hatta tek 7970 ile denedim sonuç oyunda çok yüksek ayarlar açıldığında takılma bariz hissediliyordu tek kartta uygun optimize ayarlar yapıldığında gayet akıcıydı geçen ay 670 sli de kullandım sorun ondada aynıydı hatta scaling değerleri berbattı kartlar yüzde 50 gücünde çalışıyordu yüksek ayarlarda yine bir takılma durumu vardı tek karttada keza aynı durum var. Şuan gtx 680 kullanıyorum yüksek ayarlarda açtığımda yine bir takılma sorunu var ben bu sorunu kartlarda değilde oyunda ararım niye diğer oyunlarda böyle bir sorun çıkmazken bu oyunda bu sorun var görmek istersen akşam senin için msi ekg ve video çekerim

edit oyun çıkalı 3 yama gördü sorun yaşayan birisi sorunu sadece kartta aramasın orjinal değilse bu tip sorunlarla boğuşması normal bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 18 Ocak 2013; 9:47:50 >

• nedir ilk izlenimler arkadaşlar? 12.11 betaya göre fark var mı?
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • techreport sitesinin bildirdiği bazı directx9 oyunlardaki frame latency sorununu 13.2 beta sürücüsün çözdüğünü forums.overclockers.com da belirtenler olmuş :

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=1068464

borderlands 2 için sonuçlar:
    http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1790#post_19075882

GW2 için sonuçlar:
    http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1780#post_19075620

The Elder Scrolls V: Skyrim için sonuçlar:
    http://techreport.com/review/24218/a-driver-update-to-reduce-radeon-frame-times/2

A driver update to reduce Radeon frame times
    Can a software update cure what ails the Radeon?
    http://techreport.com/review/24218/a-driver-update-to-reduce-radeon-frame-times

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cats.in.the.cradle -- 18 Ocak 2013; 10:43:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

@F.@.T.İ.H ve cobi:

İkinizi de tanıyorum. Birebir görüşmüş olsanız, eminim ki bu tür tartışmalara girmek yerine keyifle muhabbet ederdiniz.
    />

banada öyle geliyor aslında doğru diyorsun.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • 13.1, 7 serisi mobili destekliyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 18 Ocak 2013; 11:06:07 >

Orijinalden alıntı: kaan0101

Şuan gtx 680 kullanıyorum yüksek ayarlarda açtığımda yine bir takılma sorunu var ben bu sorunu kartlarda değilde oyunda ararım niye diğer oyunlarda böyle bir sorun çıkmazken bu oyunda bu sorun var görmek istersen akşam senin için msi ekg ve video çekerim

Afterburner grafiğinin adını EKG'ye çıkartmayı başarmışım sonunda

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Şuan gtx 680 kullanıyorum yüksek ayarlarda açtığımda yine bir takılma sorunu var ben bu sorunu kartlarda değilde oyunda ararım niye diğer oyunlarda böyle bir sorun çıkmazken bu oyunda bu sorun var görmek istersen akşam senin için msi ekg ve video çekerim

(gpunun kalp grafiği )aslında gkg olması lazım

• quote:

quote:

quote:

(gpunun kalp grafiği )aslında gkg olması lazım

Zaten diğerinde insan hayvan belirtilmiyor ElektroKardiyoGrafi

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Zaten diğerinde insan hayvan belirtilmiyor ElektroKardiyoGrafi

boş yere doktor demiyorlar işte bu işlerin uzmanı sensin

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1656/pg3/evga-geforce-gtx-670-ftw-signature-2-versus-asus-hd-7970-directcu-ii-graphics-card-review-hd-7970.html

• arkadaşlar bugün ofisde baktım 13.1 WHQL ile bf3de net bi artış var . hissediyosunuz zaten fakat eski driveri kaldırmadan direk kurdum ama bi sıkıntı yok gibi şuan . 13.2 Betanın WHQL ye göre performans farkı varmı?
    Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: ademergin

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: ademergin

Sifir gibi monitor 550ti de yoktu 6850 de yoktu tamam sizimi kiricam yarin sirkete goturur baska monitorde denerim ama bilmiyorum bi sorun var ama nerde

vga-dvi dönüştürücü kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor aynı sorunu ben de yaşadım ondan biliyorum

Kutusunda vardi kullaniyorum hem monitor sadece vga cikisli ne onerirsiniz

özelden konuşalım..

Hadi beyler 2 kişi mi denedi sadece yeni driverları

bu konuda ne önerirsiniz bende monitörde ki bu dalgalardan muzdaribim...560 ti ekran kartı kullanıyorum başka bir monitörde denediğimde aynı sorun olmuyor...monitörün girişinden mi kaynaklanıyor yoksa 5 sene oldu alalı ömrümü bitiyor?

• 13.2 yi deniyecegim.bakalim bu driverla cozulmusmu fc2 sorunu.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.