Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assasin creed 3 de fps sorunu hala devam mı ediyor driverlere rağmen ?

Orijinalden alıntı: kaan0101

@Tugrul_512bit

hiçbirisi değil tamamen kişisel

Allahına kurban senın :))) Amd ,iyidir iyi :))

Orijinalden alıntı: poyraz_371

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: ademergin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ademergin

Sifir gibi monitor 550ti de yoktu 6850 de yoktu tamam sizimi kiricam yarin sirkete goturur baska monitorde denerim ama bilmiyorum bi sorun var ama nerde

vga-dvi dönüştürücü kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklanıyor aynı sorunu ben de yaşadım ondan biliyorum

Kutusunda vardi kullaniyorum hem monitor sadece vga cikisli ne onerirsiniz

özelden konuşalım..

Hadi beyler 2 kişi mi denedi sadece yeni driverları

bu konuda ne önerirsiniz bende monitörde ki bu dalgalardan muzdaribim...560 ti ekran kartı kullanıyorum başka bir monitörde denediğimde aynı sorun olmuyor...monitörün girişinden mi kaynaklanıyor yoksa 5 sene oldu alalı ömrümü bitiyor?

vga dvi dönüştürücü kullanmanızdan kaynaklanıyor sorun, direk dvi çıkışlı monitör olursanız sorun düzelecektir

Bir Yol Vardır Hak Yoludur, Bul Oğlum!
    Yeri Bilmek, Göğü Bilmek Bir Oğlum!
    Çabuk Büyü Çabuk Yetiş, Tez Oğlum!
    Hain Gezen Şu Dağlarda Gez Oğlum!
    Gez Oğlum, Vatanına Göz Dikeni Ez Oğlum!!

• oyun testleri yapanları eklesin buraya çok merak ediyorum ya

bu arada hardwareheaven ccc 13.1 testi yapmış gtx 670 ile karşılaştırmışlar işin garipliği asus top model 7970 standart hızlarında 925 mhz de teste alınmış

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1656/pg3/evga-geforce-gtx-670-ftw-signature-2-versus-asus-hd-7970-directcu-ii-graphics-card-review-hd-7970.html

AMD'nin fark atmasına gönülleri elvermedi heralde. Bu vesileyle sitenin gözlük renginin de yeşil olduğunu öğrenmiş olduk. Aslında iyi oldu bu.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

bu arada hardwareheaven ccc 13.1 testi yapmış gtx 670 ile karşılaştırmışlar işin garipliği asus top model 7970 standart hızlarında 925 mhz de teste alınmış

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1656/pg3/evga-geforce-gtx-670-ftw-signature-2-versus-asus-hd-7970-directcu-ii-graphics-card-review-hd-7970.html

AMD'nin fark atmasına gönülleri elvermedi heralde. Bu vesileyle sitenin gözlük renginin de yeşil olduğunu öğrenmiş olduk. Aslında iyi oldu bu.

Aynen hemen kara listeye aldim ben. Pardon yesil liste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Aynen bende öyle düşünüyorum mürsel hocam zaten nvidia boost hızıyla belirli bir seviye oc ediyor kendini 7970 olupta 925 mhz hızında kullanan varmı birde 7950 ile değilde niye 7970 ile diye sormazlarmı adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Şuan gtx 680 kullanıyorum yüksek ayarlarda açtığımda yine bir takılma sorunu var ben bu sorunu kartlarda değilde oyunda ararım niye diğer oyunlarda böyle bir sorun çıkmazken bu oyunda bu sorun var görmek istersen akşam senin için msi ekg ve video çekerim

Afterburner grafiğinin adını EKG'ye çıkartmayı başarmışım sonunda

Sayfayı okuduktan sonra tam olarak bunu yazacaktım bende

HD5xxx serisinde bir artış oldumu acaba özellikle diablo3 ve bf3 min fpsde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 18 Ocak 2013; 14:00:01 >

• 13.1 sorunlar var ya 7870 de oyunda kareler oluyor köprülerden geçerken gölge rengi siyah oldugunda ekran bi anda siyah olup geliyor saniyelik tabiki 12.10 bu sorunlar yoktu 13.2 betamı denesem bide

Orijinalden alıntı: aglarm

13.1 sorunlar var ya 7870 de oyunda kareler oluyor köprülerden geçerken gölge rengi siyah oldugunda ekran bi anda siyah olup geliyor saniyelik tabiki 12.10 bu sorunlar yoktu 13.2 betamı denesem bide

temiz kurulum yapın bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

quote:

quote:

Aynen hemen kara listeye aldim ben. Pardon yesil liste.

yeşil severler listesinde olan bir premium üyeden alaycı açıklamalar hımm..

• birazdan 13.1ve 13.2 beta hakkinda izlenimlerimle ilgili konu acacagim.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

13.1 sorunlar var ya 7870 de oyunda kareler oluyor köprülerden geçerken gölge rengi siyah oldugunda ekran bi anda siyah olup geliyor saniyelik tabiki 12.10 bu sorunlar yoktu 13.2 betamı denesem bide

temiz kurulum yapın bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın

temiz kurulum yaptım zaten eskisinden eser kalmadı sıfır gibi kurdum

betayı indiriyorum bakalım sonuç ne olucak

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI
    AMD Fx8120 16mb cache 8 Çekirdek Black Edition vs. Cooler Master 412S -PowerColor 7850pcs 2GB --Gigabyte 970A-D3-- Kingstone HyperX 1600 mhz 2*4 8 Gb 1,75v--32GB Ssd Sistem--Akasa Venom 750W 12v 62A PowerSupply
  • quote:

zaten nvidia boost hızıyla belirli bir seviye oc ediyor kendini 7970 olupta 925 mhz hızında kullanan varmı birde 7950 ile değilde niye 7970 ile diye sormazlarmı adamı

Madem kartı 925 MHz'de test edeceksin. Git o zaman bi referans model 7970 al, değil mi? Utanmadan bi de DCII karşılaştırması demişler ya. Yok böyle birşey. Aslında onu bile yapamazlar. Çünkü GHz Edition çıkalı aylar olmuş. Sen hangi kafayla o kartı 925 MHz'e çekip test edersin, bi de bunu inceleme diye yayınlarsın.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • indirdim laptop akıyor eskiden bf3de aa açmaya texture filtresini açmaya korkardım şimd aayı 2 yaptım textureu sona dayadım en ufak fps düşüşü yok çok şükür ben 12.4den geçtim tbii buda var
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

indirdim laptop akıyor eskiden bf3de aa açmaya texture filtresini açmaya korkardım şimd aayı 2 yaptım textureu sona dayadım en ufak fps düşüşü yok çok şükür ben 12.4den geçtim tbii buda var

eee yani normal 12.4 e göre o kadar artış olması

• quote:

Orijinalden alıntı: 123454321

sorun ne olabilir hocalar Ekran kartım his 6850 ? 13,2 betamı denesek

eski catalyst i kaldırdınız mı yükleme yapmadan önce?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 123454321

sorun ne olabilir hocalar Ekran kartım his 6850 ? 13,2 betamı denesek

eski catalyst i kaldırdınız mı yükleme yapmadan önce?

Tabi ki hatta aygıt yöneticisindende kaldırdım eski sürücüleri yine yaptı malesef şimdi 13.2 yi bekliyorum
    AMD Fx8120 16mb cache 8 Çekirdek Black Edition vs. Cooler Master 412S -PowerColor 7850pcs 2GB --Gigabyte 970A-D3-- Kingstone HyperX 1600 mhz 2*4 8 Gb 1,75v--32GB Ssd Sistem--Akasa Venom 750W 12v 62A PowerSupply

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.