N

Yüzbaşı
12 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar ben TR bölgesinden aldığım bir oyuna UK bölgesinden DLC aldığımda çalışır mı? PS3'te bu sıkıntı oluyor ama xbox'ı hiç bilmiyorum.

Daha açık söylemek gerekirse: TR bölgesinden Skyrim'i aldım fakat yalnızca bir dlc gözüküyor Uk bölgesinde ise 3 dlc de var. Uk bölgesinden bu dlcleri alsam TR'den aldığım Skyrim'de çalışır mı
Piyasaya çıktığı dönemde büyük bir satış başarısı gösteren ve geçtiğimiz yılın şüphesiz en iyi bağımsız yapımlarından biri olan Bastion, iPad'e geliyor.

Apple'ın Yeni Zelanda bölgesine ait sitesinde listelenen yapımın yalnızca iPad 2 ve Yeni iPad'ler için geliştirildiği görülüyor. Ayrıca fiyatı da 4.99$ olarak belirlenmiş. Oyunun yarından itibaren tüm ülkeler için indirilebilir olması bekleniyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bastion_iPadlere_Konuk_Olmaya_Hazirlaniyor-30893.htm
Dust: An Elysian Tail geçtiğimiz günlerde xbla'e çıktı.

Dikkatlerden kaçmaması için konu açmak istedim. Bu oyun el emeği göz nuru bir kişi tarafından geliştirilmiş bir yapım. Oyunu aldım ve 2 saatlik deneyimin ardından kesinlikli her kuruşu hak eden bir yapım olduğunu söyleyebilirim...

Oyunda karakterler her ne kadar çizgi film karakterlerini andırsada aslında çok özgün ve güzel. 2d platformda action rpg olarak tanımlanabilecek bir yapıya sahip.

Hikayesi çok güzel, masal gibi..

BSC incelemesi

[bscfp=http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Kutusuz__Dust_An_Elysian_Tail-4652.htm
]

Metacritic puanı 83

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/dust-an-elysian-tail

Hotmail'in kapanacağı, bunun yerine outlook servisinin hizmet vermeye başlayacağı söyleniyor...

Benim merak ettiğim xbox hesabı olarak kullandığımız hotmail uzantılı mailler ne olacak. Yeni servise taşımaya izin verilecek mi? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar yeni xbox aldım ve arcade'den satın almak istediğim bazı oyunlar bu nedenle ms point ile alışveriş yapacağım. Hesabıma ms point yüklemek için paypal hesabımı xbox ödeme seçeneklerinde tanıttım. UK hesabtan 2000 point aldım. Yine 2000 point almaya kalktığımda bana hata veriyor. Benzer sorun geçen yıldan beri yaşanıyormuş sanırım. Bana ne önerirsiniz?
Kasa
1 x Cooler Master HAF RC-912 High Power 600W Performans Kasası 246,70 TL+KDV

İşlemci
1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 489,23 TL+KDV

İşlemci Soğutucu
1 x Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu 126,26 TL+KDV

Anakart
1 x MSI P67A-G45 Intel P67 (B3 Revizyon) LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart 243,16 TL+KDV

Bellek
1 x Kingston HyperX 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit (2x4GB) 118,49 TL+KDV

Ekran Kartı
1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) 311,47 TL+KDV

HDD
1 x SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ) 247,09 TL+KDV

Optik Sürücü
1 x SAMSUNG SH-S222AB Sata Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 34,93 TL+KDV

Ses Kartı
1 x Creative Sound Blaster EAX 5.1 24 BIT PCI Ses Kartı 37,59 TL+KDV

Fare
1 x Steelseries Kinzu v2 Pro Optik 3200 dpi Oyuncu Mouse (Siyah) 123,78 TL+KDV

Monitör
1 x LG IPS225V-BN 21.5'' 5ms Full HD Wide Screen Led-IPS Monitör 465,37 TL+KDV
Arkadaşlar selam,

Oyun amaçlı mönitör dahil 2 bin - 2 bin 100 TL bütçeli sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Oyun olarak da BF2 MW3 gibi oyunlar değil Starcraft 2, Diablo 3 gibi oyunlar olacak. Sistemin içinde fare-klavye vs de dahil olacak.
Minis'teki bu güzel oyunu oynayan bilen gören var mı bilmiyorum. Pek çok oyun sitesi ve dergisinden yüksek puanlar alan ve oyun sektöründe her şeyin grafik olmadığını kanıtlayan muhteşem örneklerden biri. Plus üyelerine bedava olarak sunulan oyun, TR PSN'de 9,59 TL.

Minis oyunlarının çoğunda olduğu gibi bu oyun hem PS3 hem PSP hem de yeni çıkan PS VITA'da oynanabiliyor.

Aynı zamanda bu baslıkta fiyatı 5-6 TL olan fakat çok farklı oyunları barındıran Minis oyunları da tartışalım.
ATARI tarafından geliştirilen Dungeons & Dragons Daggerdale adlı oyun PSN TR'nin internet sitesinde tanıtımının yapılmasına karşın Bakınız: http://tr.playstation.com/psn/games/detail/item373917/Dungeons-Dragons-Daggerdale/

Bu oyun TR PS STORE'da yok.

Bu oyunun 14 Haziran'da PSN'ye geleceği açıklanmaştı. Her ne kadar oyunda pek çok hata bulunsada PS3'te bu tarz action rpg oyun kıtlığı nedeniyle benim gibi eşi dostuyla oyunu co-op oynamak isteyenler için bir alternatif.

Ayrıca bu oyun US STORE'da da yok.

Bu konuda fikri olan, bu oyunu bekleyen denemek isteyen başka biri vardır umarım.
337 KD usta birliği??
istanbul çatalca 15. merkez ikmal komutanlığı hakkında bilgisi olan var mı??
Hakkında
Hakkımda:
31ea31d527d85049f2a1c164c471e459D.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 900
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 4.247 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 173 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.