Bildirim
Castlevania (2017) | Netflix
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merakla bekliyorum yapımı. Oyunlarını çok sevmiştim. Atmosferi çok iyiydi. Netflixde olunca güzel olur gibi. Umarım bir sürü dizinin çıktığı dönemde arada kaynamaz -
yerimizi alalım önlerden -
-
-
İlk sezon 4 bölüm olacakmış. Her bölüm 30 dakika olacak ve Castlevania 3 oyunundaki hikaye işlenecekmiş. 2.sezonda 2018'de gelecek. Çizimleri beğendim. Merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 26 Mayıs 2017; 18:3:24 > -
-
Bütün bölümler 1080p geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Temmuz 2017; 14:9:15 > -
yorumlar beyler? -
İlk bölüm beklediğimden çok daha iyiydi. Çizimler harika. -
İzleyenlerden yorumları alalım -
İlk defa çizgi dizi izliyorum ve izliyorum ve çok beğendim.Bakalım Dracula'yı nasıl durduracaklar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 bölümde sadece konuya girdiler ama anlatım tarzı gayet güzel sıkmıyor çizimlerde iyi. Tek kötü yanı çok kısa olması bir de tabi trevor belmont çok tecrübesiz yada güçsüz gibi duruyor.
İkinci sezonu onaylandı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Animelerden pek haz etmeyen birisiyim. Şimdiye kadar hiç izlememiştim. Death Note falan dahil. Gece gece can sıkıntısından Netflix yapımı olduğunun verdiği şey ile izleyeyim dedim. İlk bölümü bitirdim şimdi, baya beğendim.
-
Oyhşşşşşş... Seslendirme, çizimler, hikaye akıyor. 20 dakikadan 80 dakikalık bir dizi. Film yapsalar sırıtmazmış. Resmen boşuna 4'e bölmüşler. Hiç pişman olmazsınız. Sezon bitti ama hikaye yeni başlıyor. 2. sezon daha iyi olacaktır. Ve umarım biran önce gelir. 80 dakika yetmedi bana. -
İzledim 4 bölümü ve beklediğimden güzel olmuş. 2. sezon daha fazla bölüm ve heyecanlı bir hikayeyle çıtayı yükseltebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 8 Temmuz 2017; 12:33:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bir oturuşta izledim dört bölümü de harikaydı, başlangıç oldu ilk sezon tadı damağımda kaldı 8 tane daha geliyormuş
-
2.bölüm
Arka arkaya 4 bölümü de izledim. Baya kaliteli bir iş olmuş. Sadece dövüş sahnelerini çok beğenmedim. Daha iyi olabilir bence. Onun dışında baya iyiydi. 2.sezon erken gelir umarım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- lost sawyer ölümü
- westworld hangi platformda
- oz türkçe dublaj var mı
- suits yorumları
- lost nasıl bitti
- fringe benzeri diziler
- sherlock 5. sezon
- aile komedi dizileri türk
- dizi önerileri 2024
- marvel izleme sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X