Şimdi Ara

CAPTCHA çözerek sadece insan olduğumuzu mu kanıtlıyoruz? Hayır! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
16
Favori
17.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
479 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek Escobar'da dünyaya az katkıda bulunmamışım... Paylaşım için teşekkürler hocam

sakız orucu bozar mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu bilmeyen kaldı mi diye girdim konuya ama bilen yokmuş meğerse güzel konu o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bir yandan google bizden hızlı düşünüp hayatımızı kolaylaştırıyor ve biz bunu çok seviyoruz. en sevmeyen bile otomatik düzeltme vs ile hayatını kolaylaştırıyor. fakat bunu yaparken de aklımızın almadığı boyutlarda data eşeliyorlar. insan beynini kopyalamak kolay değil, karar aldırmak zor. haliyle her yerden bilgi koparıyorlar. ee bunu da vermek istemiyoruz. napıcaz?

ayrıca insan karar mekanizmasını incelerken görsel taramada aynı zamanda görüntü işleme becerilerini de geliştiriyorlar. misalen o görüntü seçmede hataları da kaydediyorlar, mouse hareketlerini de. öyle bir data.

• Sadece flood amacıyla kullanıldığını düşünüyordum. Ama gerçekten güzel bir projeymiş. Okumakta güçlük çektiğim captchaları hazırlayanların kulaklarını çınlatıyordum. 😁

• Hayatınızdan 10 saniye gidiyor diyen bir Hollandalı yada İskoç ise normal ama bunu bir Türk diyorsa az bi s olup gitsin. Saniyede bin tane şifre deneyen bot 10 saniyede 10 bin şifre dener. Ama captca varsa bir b.k deneyemez. Kaldı ki bu botlar 10 saniye değil günlerce çalışır. Yemişim senin 10 saniyeni. İDİOTSUN kabul et.

• Dikkat çekici bir başlığa sahip boş bir konu olduğunu düşünüp girdiğim konuda son zamanlarda okuduğum en iyi ve okuması en zevkli yazıyla karşılaştım. Bu güzel yazı için çok ama çok teşekkürler. @macromedia21

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.

İlk düşündüğüm şey Ekrem İmamoğlu'nun gençliği sanmam oldu ve konuda benden başka bunu yazan var mı acaba diye bakarken senin de aynı soruyu sorduğunu gördüm.  

• Google bünyesine katılan reCAPTCHA zamanla daha da gelişerek yapay zekanın görsel tanılama sorunlarının çözülmesine katkıda bulunabilecek seviyeye geldi. Artık daha çok görsel seçmeye yönelik testlerle karşılaşıyoruz. Hatta arama devi bunu Street View hizmetindeki trafik işaretlerini tanımlamak için kullanıyor. reCAPTCHA testlerinde sizden trafik işaretlerini veya yaya geçidini seçmenizin istenmesinin nedeni de bu.

Burda ben şok,

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Güzelmiş elinize sağlık ;)

MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Bunlardan biri de şu Google nın sürücüsüz araç geliştirirken yapay zeka ile birlikte çalışan sensör ve kameraların daha fazla şeyi ayırt edebilmesine veri oluşturuyoruz yapay zeka bu veriler Işığında daha güvenli bir şekilde araç kullanmaya çalışacak

• Şimdiye kadar bu forumda gördüğüm en iyi konu diyebilirim.

Ben çok zamandır kullanıyorum
    Eğer bilgisayarınıza falan bir zarar gelirse ben sorumlu değilim Bana bir söz söylemeyin

Yapamazsanız oradaki yönlendirmeleri takip edin kurarsınız

Her tarayıcı için mevcut GitHub sitesine girerseniz zaten orada da var Her tarayıcı için ayrı link vermişler
    Hayırlı Günler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.