Binbaşı
29 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Araç alırken en sık gördüğümüz tatlımı tatlı şeker mi şeker içtenlikle yazılmış gülümseten sözlerden favorilerim sizce hangisi yada başka varsa alalım 😎👍
Apple yine yeni bir patent girişimiyle karşımıza geldi. Üstelik bu patent ileride kullanıcıların enerji sorununu çözebilir.

Bu patent başvurusu, mobil cihazları güneş enerjisiyle çalıştırmayı hedefliyor. Daha önünde çok uzun bir yol olsa da patent, mobil cihazları artık kablolarla bir elektrik prizine bağlanmaktan kurtarıyor. Patentin detaylarında telefonların, dizüstü bilgisayarların ve tabletlerin şarj edilme yöntemleri anlatılıyor.

Aslında güneş enerjisiyle çalışan cihazlar tabii ki yeni bir icat değil. Apple’ın patentini almak istediği detay ise, güneş enerjisi piliyle cihazın pili arasındaki devre. Tabii ki güneş enerjisiyle çalışan mobil cihazlara heveslenmek için önümüzde daha birkaç yıl olabilir. Ama bu gelişmenin, güneş enerjisiyle çalışan bir iPhone ya da iPad için ilk sinyal olduğu da açıkça ortada…basın bülteninden derlenmiştir

Not alıntıdır
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar yerimde olsaydınız ne yapardiniz? siz değerli forum arkadaşlarımın görüşleri çok önemli benim için. Sizce yanlışmı düşünüyorum Yada siz aynı duruma düşseydiniz ne yapardınız ?

Turkcell i Tüketici hakları derneği vasıtasıyla mahkemeye mi verim napim??

Turkcell Faturalı hat kullanıcısıyım 100 MB internet paketimi iptal ettikten sonra paket dışı internet kullanımım 1 ay boyunca toplasan 3-4 defa olmuştur sadece bir kaç kuru internet sayfasi ile 99 TL internet kullanımı yapmış olmam hiç mantıklı gelmiyor . Bu gün mesaj geldi 99 TL lik internet kullaniminiz diye şok oldum

ne yaptiğini ne kullandiğini bilen bi insan olarak bu ancak yapilan bir hata gibi geliyor bana Bunu nasil hesaplayip neleri göz önünde tuttuyorlar çok iyi biliyorum çünkü ne müzik ne video nede başka bişi kuru bi kaç internet sayfası görüntülemekle bu mümkün değil

Müşteri hizmetlerini aradım bişi yapamadılar fatura kesilmesini bekliceklermiş daha önce Turkcelli yaptiğim ablamın faturasında 66 Tl lik bi yanlışlık yapılmıştı farkına varmasa ödeyecekti Eğer Turkcell beni hayal kırıklığına uğratırsa ki yapacak bunu

Bende Bu haksızlık için elimden geleni yapıcam hem mahkemeye veririm , 9 yıllık hazırkart ve 2 yıllık faturali hattımı iptal edip başka operatöre gecerim hemde nerde tüketiciyi koruyan bir yer varsa oraya başvururum sinirlerim bozuldu Bide herkese Turkcell önerdiğim için kendimeden utanıyorum Bu mesajın aynısını şikayet diye kendi sitelerinden yolladim
Ustatlar siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz?

Özellikle :

Masraf-Vergi-Yakıt-Konfor açısından ne kadar fark var siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Teşekkürler!
Hakkında
Forum İmzası:
Bmw z4
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Bmw
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
iPhone 8 plus
Mobil cihaz
Huawei P40 Lite
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.552
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 4.387 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 61 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.