I

Teğmen
28 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bilgisayrarım 32 gb mmc diske sahip yani yerim kısıtlı.Yer açmak için office i sildim. Ama klasörler duruyor. Onları silersem ne olur.
Turknet kullanıyorum 1 seneden beri. Hız konusunda istediğim verimi alamadigimdan dolayı sorun bildirdim. Sağolsunlar ilgilenirler hersey normal gözüküyor dediler. Hızı bir üstte deneyelim dedim 75 mbps yaptık. Fakat hala aynı sorun devam ediyor. Neyse sorun o değil aslında olursa olur. Bakacaktir teknik elemanlar işe. Benim asıl merak ettiğim bu hızı ölçen uygulamalar. Şöyle ki biri speedtest, diğeri BTK nin uygulaması biride mobil ağları araştıran bir uygulamanın hız testi. Sonuçlar çok farklı.. Neden!

Hoşseven stokerli kömür ve pelet yakıtlı kat kaloriferimiz var. Buna oda termostati takılsa verim alınabilir mi? Bunun yerine termostati vana kullanılsa nasıl olur.
Evimde dsmart fiber kullanıyorum. Modem kendime ait asus dsl n17u .Bir süreden beri wifi ile telefon,tablet ve smart tvden bazı uygulamalara bağlantı sorunu yaşıyorum. Bu sorunları mobil veri ile yaşamıyorum. problem Wifi ile. Örneğin netflix uygulaması wifi ile çalışmıyor.Twitter güncel twitleri göstermiyor tweetler alınamadı uyarısı veriyor.aliexpress uygulamasında flaş tekliler kısmı açılıyor ama düşük fiyatlar kısmı açılmıyor.hesabıma siparişlerime felan heryere giriyorum ama böyle garip bi şekilde bu bölüme girilmiyor. dediğim gbi mobil veride sıkıntı yok. Hatta vpn kullanıncada sıkıntı yok ama netflix vpn e izin vermiyor. modemi sıfırladım, dsmartı aradım , asusu u aradım ama bizlik bir durum değil diyorlar. vpn ile bağlanıyorsa acaba internet hattımın ip sindemi sorun vardır acaba.
Türk Telekomdan düncihaz aldım. Aldığım bayide kozmetik olarak incelemek için kutuyu açtık. Cihazı hiç kullanmadım, hat takılmadı, açılmadı, cayma hakkımı kullanabilirmiyim.
Aracım grand Picasso 2011, yan dikiz aynaları seyir halindeyken kendi kendine kapanıyor. Neden olabilir.
Araç kaskosunun süresi doldu. Geçen yıl 1100 küsüre yaptırdım. Bu yıl Hasarsizlik indirimi var sözde 1300 küsür oluyor. Böyle saa şey olurmu. Hasarsizlik indirimiyle fiyatın arttığını ilk defa gördüm. Sigorta şirketi allianz..
Bilgisayarım acer aspire one 11 32 gb eMMc diski var.Boşluk yok.Dolduranda windows ve gerekli olan programlar. belge resim video yok. güncelleme geldi ama alan olmadığı için yapamıyor. 8 gb alan gerekli diyor. hariçten güncellemeleri indirebileceğim bi yer varmı. nasıl yapabilirim. birde bildiğim kadarıyls eMMC ler yükseltilemiyor. Bu mümkün mü? Bu bilgisayara windows yerine pardüs kursam nasıl olur.
E tab 4 a kingo root ile root attım. Sonra bide fabrika verilerine sıfırlayın dedim başladı ama sıfırlaniyor da kaldı. Arada GM yazısı çıkıyor. Sonra siliniyor demeye devam ediyor. Güç tuşundan kapatsam nolur 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dsmart internet + TV taahütüm bugün itibarı ile son buluyor.Apartmanda TT fiber kutusu var. Dsmart Fibere geçmek istiyorum uygun bir fiyat alırsam.Operatörler arasında hız farkı olurmu?Yani Dsmart TT altyapısını kullanıyor ama TT acaba kendi müşterilerine daha mı hızlı bir hizmet sunar yoksa diğer operatör müşterileride aynı hızı alır mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 14.657 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.