Yüzbaşı
07 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 151 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar, hali hazıda DELL Ultrasharp 2414H monitör kullanmaktayım çift monitör yapmayı düşünüyorum. 21:9 bir monitör arayışındayım lakin şöyle bir sıkıntım var grafik tasarım yapmaktayım işim gereği renkleri doğru görebileceğim bir monitör arıyorum hali hazırdaki monitörümden bu yönden memnunum. Ama öte yandan oyunlar için de iyi olabilecek (144+ hz vs. şimdilik sadece FIFA oynuyorum) Velhasıl kelam hem renkleri iyi gösterebilecek hem de oyunlarda üzmeyecek bir monitör arıyorum :)

Tavsiyeleriniz nelerdir tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bütçe olarak 8-9K arası, ekran kartım GTX 970, 34 inç.

..
Beyaz renk sport veya cosmo paket 2010 sonrası J kasa 2-3 parçaya kadar boyalı olabilir. Maksimum 150.000 km'de.
Satanlar varsa mesajlarınızı bekliyorum.
Merhaba, BlueStacks son windows güncellemesinden sonra açarken bir süre ekran donuyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar maalesef televizyonumun anakartı bozulduktan sonra akıllandım ve akım korumalı priz almak istiyorum
Uydu alıcı koruması (F tipi konnektör) olan 2 li veya dörtlü.
Ayrıca bilgisayar içinde 6 veya 8 li ayrı bir priz daha da almak istiyorum.

Önerebileceğiniz bir marka model var mıdır ? Tecrübelerinizle beraber paylaşarsınız sevinirim.
Arkadaşlar garantisinin bitmesinden 1 ay sonra maalesef televizyonum arızalandı.

Televizyon açılıyor ayarlara girebiliyorum internete bağlanıyor fakat bir video yada müzik açmak (flash bellekte de dahil )istediğimde açmıyor. Ayarlardan ses ve resim testi yapıncada bir tepki vermiyor. Fabrika ayarlarına geri döndürmeyi denedim. Tıkladıktan sonra yeniden başlatılacaktır lütfen bekleyin diyor. 30-40 sn sonra o yazı gidiyor ve televizyon yeniden başlamıyor.
Servis anakartın değişmesi gerektiğini söylüyor ve 650 TL talep ediyorlar.

Sizce bu sorun anakarttan mıdır tamiri mümkün değil midir nasıl bir yol izlemem gerekir konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Halledildi.
Halledildi.
Merhabalar, i7 6700k sistem topladım fakat onboard ekran kartını bir türlü aktifleştiremedim BIOS'ta herhangi bir ayarda göremedim.

Anakart MSI Gaming M7
Ekran kartı MSI GTX 970

Nasıl aktifleştirebilirim sorun ne olabilir ?
Merhaba arkadaşlar daha önce konu acmıştım fakat dolar kurunun oyunlarından dolayı sistemi alamamıştım. Fakat kararımı verdim ve çok şükür almaya başladım.
Bana kasa ve monitör tavsiyesinde bulamabilirseniz sevinirim. Yalnız monitör sadece oyun için değil grafik tasarım,film ve oyum için kısaca herşey için :)

Aldığım parçalar

MSI GAMING M7
MSI GTX 970 GAMING 4G
KINGSTON HYPERX SAVAGE 2x8 16 GB 2666 MHZ CL13
SEASONIC M12II EVO EDITION 620 MODULAR PSU
SAMSUNG 850 EVO 250 GB SSD (AMAZON)
SEAGATE 1 TB 7200RPM HDD (AMAZON)
CORSAIR H100i GTX SIVI SOGUTMA (AMAZON)

Amazondaki ürünler yolda 3-4 güne gelecek diğerlerini teslim aldım.

Alınacak parçalar :
INTEL I7 6700K(Kesin)
CORSAIR 780T FULL TOWER KASA
DELL U2414H 23.4 IPS MONITÖR

Geriye kalan düşündüğüm parçalar kasa ve monitör ama henüz tam kararımı veremedim tavsiyelerde bulunup yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD

Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Skoda
Mobil cihaz
Samsung NOTE9
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 902
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 19.112 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.