Yeditepe'yi eledim. Bu ikisi kaldı. Rahatlık açısından hangisini önerirsiniz ve konaklama işini nasıl çözerim ? (Koca üniversitenin yakınında yurt yok şaka gibi) Bir sorum daha olacak: Sıralamam 2.9k Cerrahpaşa 3.3k ile kapatmıs gelir mi sizce ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 24 Temmuz 2025; 14:7:15 > |
ÇAPA vs Cerrahpaşa (Tıp)

-
-
Tuspasa dershanesine giden arkadaslarimin okullarinin 5 senedir baslamasini bekliyoruz onlar da cok saskin biz arkadaslari mezun ettik ama niye hala okulumuz baslamadi diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"ECON 439 Game Theory"
alsam sarar mı hocam?
yoksam işime yaramaz mı ders öneriniz var mıdır? math 101-102-225 aldındı 230 bu dönem alıncak.
-
Çok bilmiyom da cerrah yaz geç bence ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara Tıp yaz ingilizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ege tıp, istanbulda yaşanmaz, puanını boşa harcamazsın egenin de aşağıda kalır yanı yok
-
Ankara tıp cok zor + İngilizce tıp okumam
Ankara tıp zor diye kimden duyduysan onu tebrik ederim bu aşırı kasıntı ego manyaklariyla dolu kuruma öğrencileri yönlendirmek büyük bir vebal . Sana tavsiyem burs ve yurt imkanları varsa Yeditepe gibi bilindik özel unilerde oku devlette imkanlar rezalet durumda isimlere aldanma eski Cerrahpasa , Çapa yok .
Aütfde misin hocam
Yeditepe sandığınız gibi değil.
Bu benim zaten research topicigimin basi oldugu icin ben objektif bir yorum yapamam bu konuda ama su net karin doyuran bir ders degil
sağ olun hocam. danışman hocamdan daha çok yardımcı ve faydalısınız.
-
Benim danisman hocam bana 5 yila uzat cs müfredatını temizle demişti ne derlerse tersini yapmak gerek
Sen nasıl o kadar yüksek yaptın özel Sabancı'ya gidicem diyordun
neden öyle dediniz acaba, benim gördüğüm negatif yani burslu oranı baya az ama genel vakiflar öyle sanırım
Danışmanı harbiden kenarda kıstırıp kavga falan edicem ya bir insan safi zarar olur mu bu kadar
-
Saglam calıstık hocam
cerh. ve çapa da yurt yok dimi. bizim de aklımıza yatmayan yegane şey o zaten. çapa mükemmel okul. ama hem ist. hem deprem hemde yurt sorunu birleşince voltranı oluşturuyor.
-
Hocam burslu olarak girecekseniz ortamı sizi çok rahatsız edecek, üniversite aşırı kalabalık ve her yerde sıra beklemeniz gerekiyor. Tıp programının öğrencilerinin yarısı yabancı ancak bu yabancılar ya Arap ya da Fars yani öyle çeşitlilik yok. Bu tipler yüzünden sınavlar çok kolay oluyor diye duydum. Derslere Prof. girme ihtimali çok düşük genellikle Dr. öğr. üyeleri giriyor çoğu da tıp mezunu değil gözlemlediğim kadarıyla. Üniversitede her şey çok pahalı. Ocak ayında 3 tabak yemek 175 TL'di. Koç'ta bile (ki Koç daha zengin öğrencilere sahip) 70 TL'miş. Yemekler bazen aşırı kötü birkaç kere içi çiğ kalmış köfte bile verdiler. Yemekleri genel olarak idare eder ancak bir özel üniversiteden fazla gerekirdi. Bursluysan(ilk 20.000) yurt veriyorlar ancak yurtlarda içe bakma gibi saçma bir olay var. Camları dışarı açılmıyor. Ortada büyük bir yuvarlak boşluk var ve üstü kapalı. Camı açtığınızda hava alamamayı bırak diğer insanlarla bakışıyorsunuz. Gece ise havlama, inleme, müzik sesleri eşliginde uyuyorsunuz. Uyurken boğulmuş gibi oluyorsunuz sıcaktan. Ben hazırlık okudum bu sene ve burada 6 sene daha geçirmeyeceğime karar verdim Yurt dışı konusunda iyi olabilir o noktada pek bilgim yok. Bu sorunlar belki diğer üniversitelerde de vardır ama benim 1 yılda gözlemlediklerim bunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
anladım hocam ben de ortamdan şüpheliydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ege tıp, istanbulda yaşanmaz, puanını boşa harcamazsın egenin de aşağıda kalır yanı yok |
Benzer içerikler
- yazın çalışılabilecek işler
- kadın doğum uzmanı maaşı
- reader at work 2 pdf
- lise diplomamı kaybettim
- 80 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X