Sıralamam üçünde de yetecek gibi duruyor. Researche yöneleceğim TUS başarısı önemli bir etken değil benim için. Temel bilimler eğitiminin iyi olmasıyla ilgileniyorum. Lütfen EĞİTİM açısından üçünü kıyaslar mısınız? Şehir, maddi olanaklar falan değil sadece eğitim açısından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara Tıp Türkçe vs Ege Tıp vs Marmara Tıp

-
-
Ankara tıp yazdın başına çok büyük bir bela aldın 15 sayfa maaş bordrosu yağacak şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maaşlar ne zaman gelcek konuya
-
Allah kahretsin şu an aklıma geldi :D
hocam sıralama kaç
4023
:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himalynxcat -- 20 Temmuz 2022; 13:29:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de 4196.Ama geçen seneki puanların gerilemesinden korkuyorum
Hocam şöyle ki ege ve marmaraya geçen seneki gibi bile olsa girerim diye düşünüyorum. Ankara konusunda da çoğu kişiden girersin tepkisi aldım son zamanlardaki tatsız olaylardan ötürü. Bizim bantta da odtü endüstri Eskişehir pilotaj falan olduğu için onlara kayma olabilir ve girmemiz kolaylaşır diye yorumluyorum ben. Ama Ankara tıp olmazsa da üzülmem zaten oranın da kliniği iyi sadece
hocam gerileme derken sıralamaların yükselmesinden kastediyorum
Ama mesela yayın bakımından en fazla yayın yapan Marmara. Eğitim sistemi de farklı. Evet önemli vakalar İstanbulda çapa ve cerrahpaşaya gider ama hasta görmek derdim olmadığı için beni pek etkilemiyor o yüzden kararsız kaldım. Tusa girip klinik tercih edecek biri için en mantıklısı ankara. Zaten ankarada yaşıyorum ama bilemedim
Anladım hocam da geçen seneden bu seneye doktorların maaş konusu istifa olayları vs arttığı için ben pek ihtimal vermiyorum. Ya aynı gelir ya da daha düşer bence tıp sıralamaları
inşallah
Hocam bildiğim kadar üni hastanesi eğitim araştırma hastenesi olmuş.Bu da çok olumlu bir durum değil
Tıp konusunda her şey git gide olumsuz oluyor zaten hocam ama işte benim inat
amacın temel bilim ve araştırma yapmak olmasaydı kesinlikle önermezdim ama gerçekten marmara bu konuda çok iyi ilk 3 sene icp adı altında araştırma yapıyor her öğrenci 3 tane. Hocalar bu konuda çok ama çok donanımlılar ve öğrencilerle sürekli contact halindeler. Eğer böyle bi yolda yürümek istiyorsan hepsi elinden tutar merak etme. Özellikle Berrak Yeğen hocamız bu konuda göz bebeğidir diyebilirim. Hocaların ingilizcesi de oldukça akıcı ve iyi hayal kırıklığı yaşamazsın bu konuda.
hocam 4196 marmaraya girer mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 22 Temmuz 2022; 0:55:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pkob fasikül
- 90 tyt 70 ayt kaç bin sayısal
- noktanın doğruya göre simetriği
- 25 yaşında üniversiteye başlamak
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X