Birçok yerde duydum. Derece yapmış sanırim ve bu forumda. Biraz araştırdım fakat çocuk hakkında herkes ikiye bölünmüş. Sizin fikirleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Birçok yerde duydum. Derece yapmış sanırim ve bu forumda. Biraz araştırdım fakat çocuk hakkında herkes ikiye bölünmüş. Sizin fikirleriniz nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100'e yakın obp'si var sence 1 senede yapmış olabilir mi o sonucu :d
millete yalan söyleyen biridir kendisi. forumdaki eski mesajlarına ulaşabilirsen "bugün spora gittim yorgunum yarim saat calistim. dun kulakligim kayipti 15dk calistim yeter" gibi seyler yazdigini gorursun. o zamanlar da fazla sevilen birisi degildi diye hatirliyorum. birinci olucam hedefleri falan vardı. youtube kanalı açıp koçlara laf atmaya başladı sonra. "youtube'da ders ile ilgili yüklediğim son video bu" gibi şeyler söyledi. sonra parayı bulunca o tür videoları silip komple yks kanalına çevirdi kendini. yapmam diyip laf attığı ne varsa onlara dönüşmeye başladı hızlı bir şekilde. 16 saat ders çalışma videoları falan attı o kadar çalışılamayacağını bildiği halde. koçluk yapmaya başladı. çalışma programı sattı internette. kime laf attıysa onlardan beter hale geldi kısaca. dinleme hocam o şahısı. tavsiye istiyorsan forumda "derece tavsiye" diye arat. para kaygısı olmadan açılmış bir sürü konu var forumda. sıralamaları da bu elemandan çok daha iyi. |
bu soruyu soranlar genelde whywouldnt sevicisi oluyor yada whywouldnt'ın ta kendisi |
değişik bi arkadaş |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu soruyu soranlar genelde whywouldnt sevicisi oluyor yada whywouldnt'ın ta kendisi |
Bilimsel bir şey dopamin detoksu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen kanka ben whywouldntum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden sevilmiyor bu kadar? 1 senede 3k yapmiş sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.dünya savaşına neden olan sırp milliyetçisi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayısalci_ -- 12 Ağustos 2023; 18:23:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok güzel ama ingilizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 12 Ağustos 2023; 18:15:8 > |
Hocam o 1.dünya savaşı değil miydi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tyt tarihinizi test ettim hocam refleksler iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağ olun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Tatebilimci kişisel gelişim beyaz gürültüsü" Tarebilimci ne? Beyaz gürültüsü ne? Batı avrupalı üstünlükçülüğü mü? Öyleyse tatein kendisi siyahiyken bayağı anlamsız biz söz öbeği olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |