Şimdi Ara

Canlı İzleyip Unutamadığınız Maçlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1993: Beşiktaş-Gençlerbirliği-3-1: Ligin son maçıydı aynı saatte Gs-Ank maçı vardı inönü gelin gibi süslenmişti kapalı üstteydik.Ama hayallerimiz Gs'nin 30 dakikada 6 gol atmasıyla bitti.Herkes radyolarını kırıyordu kötüydü.
    1995:Türkiye-Macaristan-2-0: Valla anlatması zor maç nedeniyle değil ama diğer nedenlerle en unutamadığım maçtır.
    1997:Türkiye-Finlandiya-1-3:Arkadaşlarla plan yaptık bu maça gidecez.Ailelerimize arka sokaktaki arkadaşa monopoly oynamaya gitcez diye ali sami yene maça gittik.O akşam çok yağmur yağdı birde dönüşte yanlış otobüse bindik dakikalarca yağmurda yürüdük. gecenin bi vakti sırılsıklam ve perişan halde eve döndük.Güzeldi ama.
    1999:Beşiktaş-Galatasaray-1-1: Gsli kuzenimle gitmeye karar verdik.Ben beşiktaş bayrakları kaşkolları atkıları ganimetlerle maça gittik.Ama kuzen şerefsizlik edip gs tribününden bilet aldı.Bende aldığım bjk şeylerini donuma kadar sokup maça girdim.Maçtan çok ya yakalanırsam diye düşündüm ve bi kaç manyak şey daha yaşadık anlatılması zor güzeldi ama buda...
    2003:Beşiktaş-Galatasaray-1-0: Buda 10 yıl öncesinin intikamı oldu ehueehe

• fenerbahce-antep 3-4 luk mac dakika 55 60 gibi
    3-0 yeniğiz ama millet hala beklentide macı alacaz
    herkes inanıyor ki aldık zaten
    yalnız butun goller insaat bolumundeki kalede
    (telsim) olmustu bizde deli olmustuk
  • ben mesela hep hatırlarım deplasmanda karıştırıyo olabilirm ya makedonya ile yada macaristan ile 3-3 berabere kalmıştık ve alpay 3 tane atmıştı
  • 4-3 KAZANDIĞIMIZ gaziantep maçını hiç unutamam,bide geçen seneki şampiyonlar ligi finali
  • Aralık 93: İnönü stadı o zamanlar trübünler yarı yarıya idi.Y. açıktayız.Dakika 90 maç 1-1 dvm ediyor böyle bitti diye çıkışa yöneliyoruz kapıdan çıkmadan şu pozisyonu da izleyeyelim öyle çıkarız dedim Ve Uche sahnede. 1-2

5 Mayıs 1996:Trabzon deplasmanı 48 otobüsle gitmiştik iyi ki yapmışım iyi ki gitmişim dediğim maçlardan biri.O zaman yaşım 17 2 ay var 18'e otobüslere binmeden önce kimlik kontrolünde polis izin vermiyor binmeme oradaki büyüklerin araya girmesiyle neyse biniyoruz. Giresun hariç heryerde taş yedi otobüslerimiz. Trabzon'da ise 7'den 77'ye herkes taşladı.E.açıktayız kapalı trübünden bile bize y. madde atılıyor.İlkyarı Abdullah'ın golüyle 1-0 önde kapattı Trabzons.İkinci yarı hafif bir sis kapladı sahayı ataklarımız diğer kalede olduğumuz için zor görüyoruz.Bu arada Trabzon'un atakları da devam ediyor.Üstüne Bir de Hami'nin öldürücü ve 2 tanesini 90'a vurduğu sebest vuruşlar var Rüştü bunları gözümüzün önünde mucizevi bir şekilde çıkarıyor.Yanılmıyorsam Dk.56 sebest vuruş kazanıyoruz Oğuz atıyor 1-1 Bu sonuç bile Ts'nin lehine iken atakları devam ediyor.Dk.82 Soldan Erol'un yaptığı ortaya yerde bir kere seken topa Aykut vuruyor ve 1-2 Maç bitti bizi yaklaşık 3 saate yakın beklettiler Trabzon taraftarı Giresun çıkışını kapattığı için Rize tarafından ve doğu illerini dolaşarak ve camlarımız olmadığı için Mayıs ayında donarak 23 saatte döndük.Hayatım boyunca unutamayacağım bir maç.

2001: 7-6 Gs maçı:Avantajı koruyamadığımız için berabere biten maç panaltılara kalıyor burada unutamayacğm anlar ise her penaltıda bir veya birkaç kişinin fenalaşarak ambulanslara taşınması idi
    6 Kasım 2002 6-0'lık maç Ramazanın ilk günüydü skor haricindeki unutamadığım maç öncesindeki meşale showdu. Her taraf yanıyordu.
    4-3lük G.antep maçı: Fenakesim özetlemiş durumu.
    Her maç böyle bitmedi tabii 116.dakikadaki Dean Saunders'ın golüyle kupayı kaybettiğimiz maç var.Çok güzel şutları vardı o adamın kurtarması zor.Bir an vardı ilginç o maçla ilgili Trübünden atılan bir ayran kutusu tam S. Demirel'e geliyorken koruma tarafından bir refleksle engellenmişti.

Daha bir sürü var ama bu kadar yeter şimdilik mesala Fatih Terim'in doğumgününde kazandığımız Gs maçı.

• Aralık 93 BJK 1 FB 2 ; UChe Oseick' doğru koşuyor..Gözümden yaş gelen tek maç
    6 Kasım 2002 6-0'lık maç Ramazanın ilk günüydü skor haricindeki unutamadığım maç öncesindeki meşale showdu. Her taraf yanıyordu..ASkerliğim biteli 3 gün olmuş ve ben memleketim Balıesir'e gitmektense maç için istanbul'a gelmiştim

4-3 lük FB- GS maçı

İlk yarı da Tanju 3 gol atmış moral sıfırın altında..Gazetelerin manşetlerini düşünüyorum Tanju 3 FB 0 falan diye , sonra Aykut Hasan Vezir Rıdvan 3 lüsü gerekeni yapıyor..

Oku bakayım Aykut

Sİgma'dan 7 yemişiz 4 gün sonra Sami yen'deyyiz..Cİmbomlular bağırıyor..
    Oku bakayım -Yediiiiiii
    oku bakayım -yediiiii

Aykut ikinci yarıda öyle bir gol atıyor ki hem Hayrettin hem de GS'lı taraftarlar pozisyonu sadece izliyor..
    Sami yen susuyor bizi dinliyor
    oku bakayım - aykuuuuut
    oku bakayım - Aykutttt

Gol rekoru kırdıgımız sezon Altay'la oynuyoruz..80.dakika hala 0-0..Moralim bozuluyor..81.dakikada stadın çıkış kapısına gelmeden 3-0 oluyor durum :) ve ben hiç bir golü izleyemeden tekrar yerime geliyorum.. :)

Atkinson'un 3 gol attıgı GS maçı...

• FB-Gs: 6-0
    FB-G.Antep:4-3
    Gs-FB:0-1 (jhonson'ın gol attığı maç)
    FB-Bjk:3-4---------->Skor elbette üzücüydü ama son yıllarda izledigim en zevkli maçtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antep maçı 3-o dan 4-3.Açık tribünde deprem olmuştu resmen
  • geçen sene 4 3 feneri yendiğimiz maç :) çok garip bi duyguydu sevinç öfke heyecan ne ararsan hissettmiştim ... ama sonunda hak yerini buldu.
  • dk 89 mac 0 0 atar sergen frikiğini takar fenere 1 0
    mutlu ifadeyle cıkarım staddan:)
    dk 89 gene bak allan işine sergen tumerin pasına atıverir mondrogonun yanından stad assa iner gene mutlu mutlu ayrılırım staddan:D
  • valla asla gıcıklığına yazmıyorum unutamadığım 3 maç var hayatımda
    1 - geçen sene 3-4 lük fener maçını unutmak zaten imkanımız dahilinde değil ne yapsak unutamayız o günü.
    2 - 2003 yılında 100. yılımızda şampiyonluk maçında gs yi 1-0 yendiğimiz maç, maçtan 2 gün önce teskere almıştım,ulan zaten askerlik bitmiş gs maçıda resmen kaymak olmuştu valla
    3 - chelsea yi 2-0 yendiğimiz maç,kardeşimin yanına gitmiştim , sağolsun patronunun kombine kartı vardı ve bize vermişti,ingilizlerin arasında seyretmiştim maçı,önce türkiye gibi zannedip tırsmıştım sesimi çıkarmamıştım ama sergen takınca işin rengi değişti, kardeşimle beraber bağırıp çağırdık adamlar biraz sataştı ama maç sonunda ellerimizi sıkıp tebrik ettiler , acayip gururlanmıştık ve herifleride takdir etmiştik
  • Galatasaray : 3 - Real Madrid : 2 Hayatımım maçıydı.Eski Açıktaydım. Benim önümdeki kaleye atıldı bütün goller.İlk yarı Real iki tane salladı.Devre arasına 2-0 yenik girdik ama bütün tribünlerde biz bu maçı alacağız havası gerçekten vardı.Bu nasıl bir sinerjidir bilmiyorum ama tribün o maçı alacağımızı hissediyordu.İkinci yarı başladı Jardel'i düşürdüler 48.dakika falandı,penaltıyı Davala çaktı,biz çoştuk devre arasındaki rüzgar fırtınaya döndü,takım sapıtmaya başladı deli gibi tam saha pres yapıyolardı,Avrupa'da hiçbir maçta o maçın ikinci yarısında yapılan presin bi eşi benzeri daha yoktur.Real orta sahaya geçemez oldu,ardından F.Akyel'in iki ortasıyla önce Hasan yapıştırdı,sonra süper Mario Jardel süper bir kafa golü attı,biz deliriyoruz bu arada.Ardından duran bi topta Jardel bi kez daha kafayla golü attı ama piçmet yan hakem ofsayt diye vermedi,verse o maç 5 olurdu,bizi de finalden etti resmen.Maçın sonrasını hatırlamıyorum,içmeden sarhoş olmak diye buna derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportivo -- 24 Aralık 2005 1:09:48 >

• GS:3
    Real M:2

tabiki
    gs-arsenal

gs:5
    fb:1

gs:3
    milan2

gs:2
    juve:0
  • Rapaic in attığı golle gs yi 1-0 yendiğimiz maç!
  • 88/89 sezonu kupa yarı final
    gs ye ilk yarı 3 avans verip ikinci yarı 4 tane attığımız maç.

http://www.antu.com/FenerTv/GuncelKlipler/Default.aspx isteyen burdan izleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 24 Aralık 2005 11:32:33 >
  • bir gs li olarak fb stadında 6 tane gol yediğimiz maçı unutamam.lanet olsun keşke gitmeseydim.her gol de yanımda maçı seyreden revivo'nun akrabalarının şaklabanlıklarına maruz kaldım.maç sonunda gözlerimi kamaştırdım ve defalarca skorbord a baktım ama her seferinde 6 yazıyordu.
  • G.SARAY:3
    R.MADRİD:2,

G.SARAY:0
    ARSENAL:0 PENALTILARLA ALMIŞTIK..,

G.SARAY:5
    FB:1,

BUNLAR SADECE EN ÖNEMLİLERİYDİ...
  • manchester 0 fb 1
    fb 6 gs 0
    gs 0 fb 4 (alisami yende şarkısı bile var saffet boliç okochayla 4 tane)
    bjk 1 fb 3
    bjk 1 fb 2(şışttttt)
  • NİSAN VEYA MAYIS 89, İLKOKUL İKİYE GİDİYORUM, O GÜN GALATASARAY İLE KUPA YARI FİNALİ OLDUĞU İÇİN OKULA GİTMEMEYİ KAFAYA KOYDUM, SAAT 11.30 GİBİ İNANILMAZ BİR KARIN AĞRISIYLA KALKTIM KAHVALTIYI BİLE ZOR YAPTIM , SONRA EV HALKI OKULA GİTME BARİ DEDİ, BEN DE İ,STEMEYEREK PEKİ DEDİM, YATTIM, TV SEYREDİYORUM, SAAT ON İKİYİ GEÇİNCE, KARIN AĞRIM MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE GEÇTİ O SIRADA DA TRT MAÇ ÖNÜ PROGRAMINA BAĞLANDI, SPİKER FB-GS MAÇINA YAKLAŞIK BİR SAAT VAR DİYİNCE, TÜM EV HALKININ SON DERECE SERT BAKIŞLARINA, VE KARIN AĞRISININ SEBEBİ ANLAŞILDI CÜMLELERİNE MUHATTAP OLUYORUM, TAM O SIRADA ABİM AŞAĞIDAN KORNA ÇALDI, BEN DE BALKONA ÇIKTIM, OKULA GİTMEYECEĞİMİ TAHMİN ETMİŞ, GEL LAN AŞAĞI DEDİ, BEN DE KOŞTUM HEMEN, BAKTIM BANA BİR TANE FENERBAHÇE FORMASI ALMIŞ, " AL GİY LAN BUNU, SENİN BEŞİKTAŞI TUTACAĞIN YOK " DEDİ, ALDIM VE HEMEN FORMAYI GİYDİM, ABİM DE FANATİK BEŞİKTAŞLI, ASLINDA AİLEMİN GENELİ BEŞİKTAŞLI, SONRA SON SÜRAT STADA DOĞRU GİTMEYE BAŞLADIK, VE MAÇ BAŞLAYALI İKİ ÜÇ DAKİKA OLMUŞKEN STADA GİRDİK, HEM FENER TRİBÜNÜNE GİRİYORUZ HEM DE ABİM KÜFÜR EDİYOR " A.... K.......MUN FENERİ YENİLSE " DİYE TABİ BENİM DUYACAĞIM BİR ŞEKİLDE, MAÇ BAŞLIYOR VE TANJU 1, SONRA TANJU 2 SONRA TANJU 3 , TABİ BEN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAYA BAŞLIYORUM, ABİMDE REZİL OLUYOR İKİ DE BİR BANA " ULAN SUS, ATAR FENER " DİYOR AMA BEN HIÇKIRIKTAN ONU DUYAMIYORUM, HATTA ABİM FENER GOL KAÇIRINCA ÜZÜLMEYE BAŞLIYOR İKİNCİ YARI OLUYOR ABİM FENERDEN ÜMİDİNİ KESTİĞİ İÇİN " İSTERSEN EVE GİDELİM " DİYOR, BEN DE " YOK GELMİŞKEN SEYREDELİM " DİYORUM, ZATEN DEVRE ARASIN DA BENİM AĞLAMAMA ACIYAN FENERLİLER BANA KÖFTE EKMEK ISMARLIYORLAR, HATTA BİR ADAM DA BENİMLE BERABER AĞLIYOR, SONRA İKİNCİ YARI OLUYOR BEN SUSUYORUM O ARADA SONRA MAÇ BAŞLIYOR, HASAN VEZİRRRRR 3-1 YIKILIYOR STAD HATTA ABİM BİLE SEVİNİYOR, SONRA AYKUUTTTTT KOCAMANNNNNNN 3-2, SANKİ İKİNCİ YARI GS Lİ OYUNCULARA BİR ŞEY OLUIYOR, ADAMLAR TOPA KOŞAMIYOR, İNANILMAZ BİR PANİK İÇİNDELER, VEEEEEEEEEE HASAN VEZİR 3-3, MAÇ BURAYA GELMİŞKEN ARTIK BÖYLE BİTAMAZ DÖRT DÖRT DÖRT OLMALI DİYE HERKES BAĞIRIYOR, VE BEN YİNE AĞLAMAYA BAŞLIYORUM ABİM NEREDEYSE DÖVECEK BENİ, " ULAN SUSSANA 3-3 OLDU DAHA NE İSTİYORSUN, ULAN SENİ MAÇA GETİRENDE KABAHAT " DİYOR, SONRA 80 LERDE TEKRAR HASAN VEZİR, VEEEEEEEEE 4-3, TABİ STAD YIKILIYOR, VE ÇEVREMDEKİ KOSKACA BİR KAÇ ADAM AĞLIYOR, SESİ KISILAN ADAMLAR VAR ADAM GOL DİYE BAĞIRIYOR DAHA DOĞRUSU BAĞIRMAYA ÇALIŞIYOR AMA SESİ ÇIKMIYOR ADAMLARIN, 4. GOLDEN SONRASINI PEK HATIRLAMIYORUM AMA ABİMİN BANA YAKIN BİR ŞEKİLDE " A.... K......N FENERİ YİNE ATTI DEYİŞİNİ HİÇ UNUTMUYORUM " SONRA MAÇTAN ÇIKIYORUZ, EVE GELİRKEN İSTANBUL SOKAKLARI YIKILYOR, ABİMİN SÜRDÜĞÜ 250 LİK DOÇTADA BAYRAK YOK BİZİM TRAFİK SIKIŞIKKEN, ABİM BANA " GİT KARŞI TARAFTAKİ ARABALARDAN BİR TANE İYİSİNDEN BAYRAK KAP " DİYOR BEN DE İNİYORUM KARŞI ŞERİTTEN BİR BAYRAK KAPIYORUM VE GELİYORUM, ADAM BAYRAĞINI ALDIĞIMI GÖRDÜ AMA SIKIŞIKLIKTAN ARABADAN BİLE İNEMEDİ SONRA BOSTANCI DUDULLU YOLUNA GELİYORUZ AMA O YOLA HİÇ GİRİLMİYOR, TABİ İSTANBULUN TEK UYANIĞI BİZ DEĞİLİZ, KARŞI ŞERİTTEN BİRİ GELİP BİZİM BAYRAĞI ÇARPIYOR, ABİMİN ARKADAŞI PEŞİNE DÜŞÜYOR AMA HEM BAYRAĞI ALAMIYOR, HEM DE BİZİ KAYBEDİYOR TABİ YOL BOYUNCA ABİM FENERBAHÇEYE YENDİĞİ İÇİN, GALATASARAYA YENİLDİĞİ İÇİN KÜFÜR EDİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 25 Aralık 2005 15:21:51 >

• GALATASARAYIMIZIN CANTONALI M.UNİTED"İ 2-0 DAN 3-3 YAPIP SONRADA İSTANBULDA DUVARA ÇARPTIRIP SIRF O SENE 100 MİLYON DOLAR GİBİ BİR RAKAMI AVRUPADA KUPA İÇİN AYIRAN İNGİLİZ EŞŞEKLERİNE VERDİĞİ FUTBOLO RESİTALİ

İSTANBUL"DA REAL MADRİD GİBİ BİR DÜNYA DEVİNİ SOLDAN HAKAN ÜNSALIN ORTADAN HAGİ"NİN KULE GİBİ HAKAN"IN HARİKA OYUNU İLE 3-2 YENDİĞİMİZ MAÇ VE SONRASINDA TÜM KAHVENİN İNSAN KULESİ OLUŞTURMASI

GALATSARAYIMIZIN YİNE O İNGİLİZ EŞŞEKLERİNDEN İKİ HOLİGANIN ÖLMESİ YÜZÜNDEN İNGİLTEREDE OYNADIĞI VE O ÖLÜM ARENASINDA FUTBOLCULAR ,TÜRK MUHABİRLER DAHİL TOPU TOPU 30 TÜRK"ÜN O BİLMEM KAÇ BİN İNGİLİZİ HAKANIMIZIN ATTIĞI GOLLE SUS PUS EDİP MAÇ SONUNDA UEFA YOLUNA DEVAM ETMESİ

VE MAÇLAR BİR YANA ŞUNLARI HATIRLAYANINIZ VARMI

-- M.UNİTED MAÇI SONRASI (İSTANBUL) GALATASARAYIMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE İLK KEZ KATILAN BİR TÜRK TAKIMI. MÖUHTEŞEM BİR ZAFER VE HÜRRİYETİN BENİM İÇİN EN GÜZEL MANŞET YAZISI

"BİR BABA HİNDİ,İNGİLİZE BİNDİ"

--LEEDS MAÇI,İKİ KENDİNİ BİLMEZ HOLİGAN İSTANBULDA ÖLMÜŞ İNGİLTERE BAS BAS BAĞIRIYOR. FUTBOL TERÖRÜ ,TÜRKLER BARBAR VS VS VS LEEDSDE BU OLAYIN ÖCÜNÜ ALICAZ HİÇBİR TÜRK BURAYA GELEMEYECEK DEMİŞLERDİ.GÜNLERCE BU KONU KONUŞULDU TARTIŞILDI.BİR İNGİLİZ TAKIMINI İNGİLTEREDE BÖYLE BİR ORTAMDA BÖYLE BİR ZAMANDA NASIL MAÇ YAPACAKTIK?NE EDECEKTİK? AMA O GÜN GALATASARAYMIZA BİNLERCE MEKTUP,FAKS VS GELDİ .ARALARDAN 1 TANESİ VARDI Kİ... BİR EV HANIMI ,EVET KİMBİLİR NERELİ KİMBİLİR İSMİ NE BİLMİYORUM.SADECE ŞUNU YAZMIŞTI

"SİZ TÜRK EVLADISINIZ,GİDECEKSİNİZ,YENECEKSİNİZ,GELECEKSİNİZ"

NE Mİ OLDU ? HATIRLAYANLAR BİLİR.O BİNLERCE İNGİLİZİ SAHADA TOPU TOPĞU 30 TANE TÜRK YEDİ BİTİRDİ EZDİ GEÇTİ. "GİTTİ,YENDİ,GELDİ"

ARKADAŞ BEN BU TAKIMI SEVMEYEYİM DE BU TAKIMIN TARAFTARI OLMAYAYAYIMDA KİMİN OLAYIM??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.