Şimdi Ara

İzlediğiniz Ağlatan Filmler / Ağladığınız o anlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
18
Favori
133.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle, bu konuyu aradım ve bu şekilde açılmamış olduğunu gördüm.

"Beni hiç bir film ağlatamaz" diyen adamı hüngür hüngür ağlatan şaheserler vardır ve muhakkak başınıza gelmiştir..

Başlıca ağlamama sebeb olan o filmlerden bir kaç tanesi.

Barbarların İstilası

Kırmızı Değirmen

Ben X (Son sahnesinde kendini tutabilene aşk olsun..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessuageKlemor -- 26 Ağustos 2014; 2:05:31 >

Hüngür Hüngür Ağlatan Filmler: Gözyaşlarına Havuz Yaratacak Duygusal Yolculuklar

Ağlatan filmler, duygusal bağları koparmakta ve izleyenleri gözyaşlarına boğmakta ustadır. İster kayıp, aşk ya da fedakarlık hikayeleri olsun, bu filmler kalplerimizi eritir ve bizi derinden etkiler.

Hollywood'un en ünlü ağlatan filmleri arasında, "Titanik", "Aslan Kral" ve "Schindler'in Listesi" gibi yapımlar yer alır. Bu filmler, unutulmaz karakterleri, güçlü temaları ve gözyaşlarını akıtan anlarıyla izleyicilerin akıllarına kazınmış durumdadır.

Ağlatan filmler, sadece duygusal bir boşalım sağlamakla kalmaz, aynı zamanda empati ve şefkat duygularımızı da uyandırır. Sevdiklerimizin kaybıyla başa çıkmamıza, başkalarının acılarını anlamamıza ve hayatın kırılganlığını takdir etmemize yardımcı olabilirler.

Ancak, herkesin ağlatan filmlere aynı şekilde tepki vermediğini unutmamak önemlidir. Bazı kişiler, hassas konuları ele aldıkları için bu tür filmleri izlemekten rahatsız olabilirler. Diğerleri ise, duygusal bir tepki vermede zorlanabilirler.

İster gözyaşlarına boğulmaya hazır olun ister sadece duygusal bir yolculuk arayın, aşağıdaki filmler sizi kesinlikle etkileyecek:

• Schindler'in Listesi: II. Dünya Savaşı sırasında 1.200 Yahudi'yi kurtaran gerçek bir hikaye.
    • Yeşil Yol: Ölüm cezası bekleyen bir adamla onun gardiyanı arasındaki alışılmadık dostluğu konu alan bir film.
    • Hayat Güzeldir: Bir Nazi toplama kampında babasının, oğluna gerçekliği saklamak için hayal gücünü kullandığı yürek burkan bir film.
    • Maria Full of Grace: Kolombiya'dan ABD'ye kokain kaçırmak için işe alınan hamile bir kadının hikayesi.
    • 12 Yıllık Esaret: Köleliğin dehşetlerini ve umudun gücünü anlatan gerçek bir hikaye.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Forrest Gump
    Babam ve Oğlum
    Real Eyes
    Realize
    Real
    Lies...
  • Babam ve Oğlum : Birçok sahnesinde

Orijinalden alıntı: JDaniels

hüngür hüngür ağladığım bi film yok ama gözlerimin dolduğu film çok var. mesela 6th sense,dancer in the dark,shine,amadeus gibi filmler beni çok duygulandırmıştır..

Black izledin mi?
  • Şuana kadar hiç bir filmde ağlamadım. Çok film izlemediğimden yada çok fazla dram izlemediğimden olabilir ama , animelerde ağlanırmı lan demiştim. Tokyo Magnitude 8.0 (tokyoda 8.0 şiddetinde bir depremi anlatıyor) serisinin sonunda oturup ağladım

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

hüngür hüngür ağladığım bi film yok ama gözlerimin dolduğu film çok var. mesela 6th sense,dancer in the dark,shine,amadeus gibi filmler beni çok duygulandırmıştır..

Black izledin mi?

hayır ama ağlamayacağım konusunda eminim

quote:

quote:

Black izledin mi?

taş kalpli barçalı seni

• quote:

quote:

quote:

quote:

Black izledin mi?

taş kalpli barçalı seni

• abimm flmi mahvetti beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 26 Ocak 2012; 13:23:27 >

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Forrest Gump
    Black
    Papillon
    Green Mile

Hüngür hüngür ağlamak istedim ama sadece gözlerim doldu :(

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belluschi_16 -- 25 Ocak 2012; 23:38:36 >

• Prison Break : The Final Break sonunda ve 3 Idiots ortasında.
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Black filmini malum sitede bir türlü bulamıyorum 720p olarak filmi izlemek nasip olmadı ya.
  • Şu ana kadar hıçkıra hıçkıra ağladığım bi film yok ama gözümün dolduğu, gözlerimden bir iki yaş süzüldüğü filmler oldu. Hemen, son zamanlarda izlediğim harika bi dramı örnek verebilirim. Barry Lyndon. Gözlerim dolmuştu. Özellikle bir kaç sahnesinde. Başka örnek verecek olursam: Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Yeşil yol, Forrest Gump, Titanic, Avatar vs... liste baya uzar.. Ama aşırı duygu patlaması yaşadığım filmler; yine aynı örnek olcak ama son zamanlarda izlediğim en iyi dram filmi olan Barry Lyndon, diğer filmler olarak da Titanic, Harry Potter ve Yeşil Yol. Belki bir kaç tane daha vardır.Ha unutmadan, Türk filmi olarak da 120 var. bunu da aşırı duygu patlaması yaşadığım filmler arasına rahatlıkla ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 26 Ocak 2012; 2:18:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.