https://www.360kule.com/AnaSayfa.html < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇAMLICA 360 KULE MENÜ FİYATLARI

-
-
Gramaj yazmamislar ama gayet ucuz
-
Poğaça 10 lira diyor
Ufacık kasede sütlaç 32
İnce belli bardak çay 10 lira,fincanda 14
Milleti o antenin üstüne oturtmaya yemin mi ettiniz ulan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 4 Haziran 2021; 11:11:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4020D9D24
Poğaça 10 lira diyor
Ufacık kasede sütlaç 32
İnce belli bardak çay 10 lira,fincanda 14
Milleti o antenin üstüne oturtmaya yemin mi ettiniz ulanKardeş bence fiyatlar lüx mekanlara göre iyi çünkü böyle yerlere insan belki bir kere gider üstelik İstanbul manzarası için değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz bence gider esnaf lokantasında yerim param cebimde kalır :)
-
kendi simidi pastaneden alır orada manzaraya bakarak yerim.
-
Oylari fakirden al sefasini zengin sürsün. İsin komik tarafi pahali diye ömrü hayatinda kopruden gecmeyen adamın hala bunları deli gibi savunması
Fiyatlar gayet uygun birkaç dakikada kazanıyorum o parayı ben. Ayrıca ne bekliyordunuz öyle bir yerde esnaf lokantası fiyatları mı? Yahu dışarda 2 döner bir kola yapsan 50 lira tutuyor zaten. En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum o manzaraya karşı yemek yemek güzel olur.
-
Nankörler evden getirin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TL ile 50 lira değil mi?
Zira orta sınıf bir restoranda max 10-12 euro ödersin.
Ben bu kuleyi daha anlayamadım. Anten kullanan kaldı mı? Herkes uydudan yayın alıyor kanallar uydudan yayın yapıyor karasal anten neden yapıldı? Eğer çirkin görünen diğer antenlerse onlarda kaldırılabilir sonuçta .Benim bilmediğim başka bir özellik mi var. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Fiyatlar normal
Siz fakirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıradan cafeye gitseniz fiyatlar aynı. Sanırsınız ki mesaiye gider gibi her gün kuleye gidip karnınızı doyuracaksınız.
Eyfel kulesi 1.katında restaurantda karnınızı doyurmak için 200 euro dan aşağı çıkamazsınız.
-
Abicim pogacayi ekmegi kolayi 450 . Kata cikarmanin tasimanin bi bedeli var . Kargo kolay cikaramiyo 450. Kata teslimat ucreti var
Simdilik ata kule ile idare edelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 4 Haziran 2021; 18:19:34 >
Tl kazanan bizim gibi Türklerin ne haddine, avroyla sterlinle gelen turistler için gayet ucuz fiyatlar. 20 dolara 2 kişilik serpme kahvaltı :).
-
Köprüleri,otoyolları, havaalanlarını,çamlıca kulesinini ayrıcalıklı ve parası olanlar için yapmışlar dersem akkardeşlerim ne der
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.Fiyatlar gayet uygun birkaç dakikada kazanıyorum o parayı ben. Ayrıca ne bekliyordunuz öyle bir yerde esnaf lokantası fiyatları mı? Yahu dışarda 2 döner bir kola yapsan 50 lira tutuyor zaten. En yakın zamanda gitmeyi planlıyorum o manzaraya karşı yemek yemek güzel olur.
Bence de ben de gideceğim inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: por favorSıradan cafeye gitseniz fiyatlar aynı. Sanırsınız ki mesaiye gider gibi her gün kuleye gidip karnınızı doyuracaksınız.
Eyfel kulesi 1.katında restaurantda karnınızı doyurmak için 200 euro dan aşağı çıkamazsınız.
Bunlar herhalde hiç dışarı çıkmıyor ya da dışarda yemek söylemiyor. Burger King'de bile karın doyuracak menü 50 liradan başlıyor. Ülkemizde gıda fiyatları inanılmaz uygun özellikle fine dining mekanlarda. Nusr'et'in o nefis etini çok ucuza yiyebiliyoruz. Yaptıgı burgerlar Gordon Ramsey'inki ile yarışır ve resmen bedava.
-
AKP sağolsun.
Ülkemizde gıda fiyatları inanılmaz uygun özellikle fine dining mekanlarda. Nusr'et'in o nefis etini çok ucuza yiyebiliyoruz. Yaptıgı burgerlar Gordon Ramsey'inki ile yarışır ve resmen bedava.
Bu kısım biraz zorlama olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 4 Haziran 2021; 20:9:57 >
Oylari fakirden al sefasini zengin sürsün. İsin komik tarafi pahali diye ömrü hayatinda kopruden gecmeyen adamın hala bunları deli gibi savunması
![]() |
Poğaça 10 lira diyor
Ufacık kasede sütlaç 32 İnce belli bardak çay 10 lira,fincanda 14 Milleti o antenin üstüne oturtmaya yemin mi ettiniz ulan ![]() |
Tl kazanan bizim gibi Türklerin ne haddine, avroyla sterlinle gelen turistler için gayet ucuz fiyatlar. 20 dolara 2 kişilik serpme kahvaltı :). |
Gereksiz bence gider esnaf lokantasında yerim param cebimde kalır :) |
O fiyatlar biz Alman vatandaşları için. Hemen de kendinizi ön plana atmayın. Bize özel yapıldı orası. Gelecekseniz bari “Enjoy, I’m vaccinated “ maskesi takın.
|
Abicim pogacayi ekmegi kolayi 450 . Kata cikarmanin tasimanin bi bedeli var . Kargo kolay cikaramiyo 450. Kata teslimat ucreti var Simdilik ata kule ile idare edelim |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- dream games maaş
- muhalif kanallar listesi
- genç emeklilere tavsiyeler
- semerşah hangi cemaatin
- togg kampanya
- stanley geri çağırma
- pasaport yenileme ücreti 2025
- telefon taksit sayısı
- türk telekom upload hızı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X