Şimdi Ara

Ümraniye METRO OTOPARK açılışı KATALOG GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
3.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metro ümraniye mağazası otopark açılışı

http://proxy-publitas.metro-group.com/MCCTurkey/105/#/spreadview/0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 9 Mayıs 2012; 20:45:43 >

• İyi alınacak bişeyler olursa harika olur fiyatlarda uygun..
  • Takipteyim
  • Bir Takip de benden yokmu arttiran
  • Ben varım...Sıcak takip....
  • takip:)
  • Sizleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bende bende...
  • Otopark mı açılıyor metro mu? Otopark açılışı indirimidemi oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 6 Mayıs 2012; 13:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Otopark mı açılıyor metro mu? Otopark açılışı indirimidemi oluyormuş.

Dudullu' nun en önemli ve daha önce benzeri yapılmamış bir projesi olduğu için
    Sanırım hökümet temsilcileri de bu muhteşem açılışa gelir
  • Bilgi için teşekkürler.
    Mağaza açılalı aylar oldu, otoparkı açılıyor diye kampanya yapmaları enteresanmış...
  • Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama benim işyerim metronun önünden geçiyor,daha azönce o otopark inşaatının önünden geçtim ordada pankartta 10 mayısta açılışı var diye yazıyordu ama doğrusu o inşaat hiçte 4 gün sonra bitecek gibi görünmüyor
  • İnşaat devam ediyor zaten...Açılacak olan yerin altındaki otopark...Dışarıdan görünmüyor zaten aşağıda olduğu için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama benim işyerim metronun önünden geçiyor,daha azönce o otopark inşaatının önünden geçtim ordada pankartta 10 mayısta açılışı var diye yazıyordu ama doğrusu o inşaat hiçte 4 gün sonra bitecek gibi görünmüyor

hacı geç oldu sen yat. otopark yerin altında
  • evet orada otel insaatı devam ediyor .otel insaatının altında olacak otopark cuma gunu baktıgımda yerdeki demirleri monte ediyorlardı.yarın bir bakayım kampanya durumu nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

metro ümraniye mağazası 240 araçlık kapalı otoparkını 10 mayısta muhteşem fiyatlarla açıyor. sadece ümraniye magazasına özel katalog yakında dagıtılır. edindigim fiyatlar
    philips gc3720 ütü 99 tl
    htc wildfire s 559tl
    devamını p.tesi gidip ögrenecegm

htc wildfire s 559tl
    zaten bu fıyATLARA bulabılıyoruz ama umarım ıyı fıyatlar olur kac gun surcek acaba tesekkurler fırsat ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

Arkadaşlar hevesinizi kırmak gibi olmasın ama benim işyerim metronun önünden geçiyor,daha azönce o otopark inşaatının önünden geçtim ordada pankartta 10 mayısta açılışı var diye yazıyordu ama doğrusu o inşaat hiçte 4 gün sonra bitecek gibi görünmüyor

hacı geç oldu sen yat. otopark yerin altında

Her insan yanılabilir uslubuna dikkat et çocuk !!
  • arkadaşlar nerede burası tam olarak adam otopark açıyo indirim yapıyo ilginç valla teknosa taktigi yapmasın önce bindir sonra indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

arkadaşlar nerede burası tam olarak adam otopark açıyo indirim yapıyo ilginç valla teknosa taktigi yapmasın önce bindir sonra indir

Ümraniye METRO OTOPARK açılışı KATALOG GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

Otopark mı açılıyor metro mu? Otopark açılışı indirimidemi oluyormuş.

Dudullu' nun en önemli ve daha önce benzeri yapılmamış bir projesi olduğu için
    Sanırım hökümet temsilcileri de bu muhteşem açılışa gelir

:D Valla öyle olur heralde. Metro açıldı açılalı devam ediyor o otopark inşaatı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.